-
Mi smo skinuli pelene prije cca 2-2,5 mjeseca. Odmah i dnevnu i noćnu i popodnevnu. No kod nas je išlo ovako: kupili smo tutu još godinu dana prije, cijelo vrijeme je stajala u kupaoni. Ponekad bi tražila iz radoznalosti da piški u tutu, no ništa nismo forsirali. Otprilike mjesec dana prije skidanja pelena sam je stavljala na tutu čim bi se digla i prije spavanja, i nekoliko puta tijekom dana, tek toliko da dobije neki feeling.
Kad smo skinuli pelene neprestano sam ju morala nuditi, kod kuće nikad nije tražila sama ni piškiti ni kakati, uredno bi se popiškila po podu, trodsjedu i sl. ako je nisam ponudila na vrijeme. No, interesantno je da vani nikad nismo imali nezgodu i uvijek bi tražila.
Ja sam već bila pomalo luda jer mi se činilo da to duuuugo traje i da nikad neće početi tražiti sama. Kroz par dana je počela tražit kakati i jedan dan je zatražila piškiti i od toga dana stalno traži ili češće ode sama na tutu, popiški se, prospe tutu
.
Naš primjer svjedoči o tome da je stvarno potreban taj neki "klik" u njihovim glavicama i da ništa ne ide preko noći. Nama je trebalo dobrih 1,5 mjesec od kad je skinula pelene do kad je počela tražiti sama i od tada nije imala nezgoda.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma