Citiraj pomikaki prvotno napisa
Citiraj meda prvotno napisa
Citiraj ivancica prvotno napisa
martina, probaj mu kad je popišan i mokar s gadljivim pogledom i tonom govoriti da je to baš fuj kad je takav i opet usmjeri na nonu.

.
ja ovo ne bih govorila. ako njemu ne smeta zasto nametati djetetu osjecaj da je nesto lose napravilo, pogotovo da je fuj kad je takav.
ja isto ne bih... to su mali detalji ali isto utječu na sliku djeteta o samom sebi, i izazivaju osjećaj stida, iz čega će se razviti manjak samopoštovanja :/ .
Slažem se u potpunosti! Nedavno sam popi...zbog toga kad smo bili kod MM-ovih. Baka ju je stavila na tutu da se popiški prije parkića, a ona je rekla da neće. Onda je baka počela: A što ako se napraviš u parkiću, pa će ti se sva djeca smijati i rugati da si popišana i pokakana!! Bila sam luda!! Naravno da sam je oprala zbog toga i ispala štriga koja stalno nešto prigovara!!

L je već dva mjeseca bez pelena osim za noćno spavanje, a i to ćemo uskoro maknuti jer je pelena skoro uvijek suha. Malo mi je žao što joj nismo maknuli pelenu prije godinu dana, kad je imala 10 mjeseci. Već je onda bila spremna, sve je obavljala u tutu, i tražila je sama, ali ja sam zeznula stvar.