Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: predznaci prve menstruacije

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno predznaci prve menstruacije

Buduči da isključivo dojim nisam još dobila i ne mislim prestati dojiti skoro, no kako onda znati kada ću dobit, da nebi bilo neugodnosti npr na poslu Ah, tako je lijepo bez te gnjavaže... Ima li nekih predznakova, za pripremnost?

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mene su luđački rasturale bradavice 2 tjedna prije :/

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ja sam točno skužila da imam ovulaciju, po iscjetku. Doduše, to je bilo 3. put u 3 mjeseca da sam mislila da ovuliram, prva dva puta sam očito fulala . Prvu M sam dobila s Andrijinih 8,5 mjeseci.

Staviš 1 uložak u torbicu i nek čeka svoje vrijeme...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam prvu menstruaciju dobila 11 mjeseci nakon poroda. Inače par dana prije meni je bilo grozno slabo, totalno isti osjećaj ko na početku trudnoče. Tak da sam se ja prepala da sam trudna što mi nije bilo u planu i čak kupila test koji je bio negativan. A onda dva dana poslije dobila mengu. Poslije nisam imala takve simptome, samo prije prve.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Moja prijateljica je tjedan dana prije nego je dobila bila nemoguce živčana.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa

Staviš 1 uložak u torbicu i nek čeka svoje vrijeme...
    ...i kada se na njega nalijepi prašina iz torbe, kada se sav zgužva i ofuca onda staviš novi

ja nisam nikako skužila. samo sam dobila

grace avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja dojim skoro jedanaest mjeseci i još nisam dobila, ali mi se čni već tri mjeseca da ta nesreća pokušava se izboriti ali tijelo ne dozvoljava. Jer sam imala simptome uobičajene za menzis ali bez krvarenja ili uz nekakav jednodnevni sumnjivi iscjedak.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mene to isto zanima. Zadnjih tjedan dana imam strašan iscjedak blago žućkaste boje i ne znam jel bi to mogao biti kakav predznak. I malo me boli u trbuhu tu i tamo. Mislim da ipak moram na ginekološki...

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I mene zanima to isto pitanje....
    Ja imam već sigurno mjesec-dva jaki iscjedak i nikako da odem kod ginekologa

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Meni je baka prokomentirala da to nešto nije u redu sa mnom kad ja još nemam menzis...

ivanaos avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja još ništa ali kao da mi se tijelo bori samo sa sobom

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A ja sam pak dobila bez obzira na 22 mjeseca dojenja, kad je Janko imao 4,5 mjeseca. I opet, bez obzira na to, skoro svaki mjesec nakon kaj sam već dobila mengu i to je trjalao dosta mjeseci, mi se dogodilo da uvijek kad dobbijem M nemam uložak a nisam doma. Ciklusi su mi bili poremečeni, valjda zbog dojenja, nikakve simptome nikad nisam imala, samo bih odejdnom osjetila da nekaj curi...A onda kad am prestala dojiti malo su se ciklusi vratili na staro i dalje me ništa nije boljelo, a onda sam ostala (planirano) trudna...Sada, vidjet ćemo kako će biti sada kada rodim. Samo se nadam da se bolovi neće vratiti.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja seka isto doji,prije menge su je jako boljela ledja i glava,dobila je godinu nakon poroda

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj hermina prvotno napisa
    Mene to isto zanima. Zadnjih tjedan dana imam strašan iscjedak blago žućkaste boje i ne znam jel bi to mogao biti kakav predznak. I malo me boli u trbuhu tu i tamo. Mislim da ipak moram na ginekološki...
    i mene je lagano bolio trbuh par dana i nekakav iscjedak i sve si mislim doći će, ali ništa, odem ja kod ginekologa na kontrolu da vidim kad ono upala, gljivice ili šta već.Reče čovjek da smo malo osjetljivije zbog nedostatka estrogena, pa nam se može tako nešto prikrpiti

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ni ja još nisam dobila(i niti mi ne fali.Dojim)...ali ću najvjerojatnije od muke kad se vratim na posao.
    Neznam koji su predznaci,ali se uvijek sjetim moje ginićke"Ovulacija dolazi prije menstruacije"

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam dobila nokon mjesec i po m, a još dojim i imam mlijeka i previše. Obično kažu da kad žena dobije m mlijeko izgubi. Znakove nisam imala nikakve nego kad sam je dobila me bolio trbuh i to je to.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sam dobila kad je mali imao mjesec dana, i od tada imam svaki drugi mjesec otprilike oko istog datuma.

Naravno, još uvijek dojim. Nema to veze jedno s drugim.

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj diči prvotno napisa
    Meni je baka prokomentirala da to nešto nije u redu sa mnom kad ja još nemam menzis...
    a viđ bake!!!

ja još ništa i baš mi ne fali. sad kad spominjete simptome za prvu, brrrrr, radije bih ga dojila do škole

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj irai prvotno napisa
    Obično kažu da kad žena dobije m mlijeko izgubi.
    čitala negdje (tko zna više gdje, možda baš na nekom tekstu ovdje) da mlijeko samo promijeni okus pa ga neki malci odbijaju a neki ne, ako mama ne skuži zašto je to, onda se valjda smanji laktacija itd. bla, bla

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hm... kao sto sam napisala u slicnoj temi.. meni je glavni predznak bio zestoki PMS., strasno je to bilo... a nisam kuzila sta je jer sam rodila samo mjesec i pol prije.. Tek kada mi se to ponovilo i prije sljedece menge sam skuzila da su mi to hormoni, a ne da je moj muz postao grozan, stan katastrofalan, sve oko mene ruzno i tuzno... ah ti hormoni, sta rade od ljudi

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj dambo prvotno napisa
    Obično kažu da kad žena dobije m mlijeko izgubi.
    čitala negdje (tko zna više gdje, možda baš na nekom tekstu ovdje) da mlijeko samo promijeni okus pa ga neki malci odbijaju a neki ne, ako mama ne skuži zašto je to, onda se valjda smanji laktacija itd. bla, bla

hm.. nesto slicno je i meni moja sestra rekla ( ima dvoje djece ). Medjutim, moj mali nije odbijao cicu, nije mu to smetalo i iako ga iskljucivo dojim vec 3 i pol mjeseca, stvari imam redovno, a sada imam i previse mljeka pa se ponekada moram cak i malo izdojiti ( uglavnom ujutro, jer je od nedavno poceo spavati 12 sati u komadu, a cice mi se jos nisu naucile na novi ritam ). Dakle, ne vjerujte razno raznim pricama,. sve smo mi individualne...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo danas bila patronažna da nas vidi i rekla ja njoj da sam dobila. Inaće meni mali spava cijelu noć po 6, 7 ili 8 sati u komadu pa mi je rekla da sam dobila zbog toga.
    Što se tiće okusa ne vjerujem da se nešto promijenilo jer mali sisa kao i prije!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ma sve smo mi različite. Svaka je za sebe!!

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja isto još nisam dobila! Mali još uvijek sa svojih 13 mjeseci cica i do 8 puta dnevno - 2-4 puta po noći (malo da se pomazi...).

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Fae prvotno napisa
    Ja isto još nisam dobila! Mali još uvijek sa svojih 13 mjeseci cica i do 8 puta dnevno - 2-4 puta po noći (malo da se pomazi...).
    :shock: Blago ti seeee!
    ja dobila danas. Dakle, nakon 5 mjeseci i 10 dana.
    Predznaci: osjecala sam jajnike da se u njima nesto kuha kao i inace prije M vec tjedan- dva. Malo me jace bolio i rez od carskog. Pojacana seksulana zelja (a muza nikad doma ). Napravila sam par promasenih kupovina i to je to.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja jos nisam dobila
    isto mi se cini kao da se nesto kuha vec nekoliko mjeseci i imam iscjedak od ovulacije (bar mislim), al nemam mengu (ni ne trebam je jos barem ovo ljeto)

jedino sto me uhvatio neki zakasnjeli nesting, cistim kao luda zadnjih dana

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Samo sam dobila, nikakvih znakova nije bilo.

sanja30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

dobila sa tocno 4 mj. uz iskljucivo dojenje,
    a cca 2 tj. prije imala ovulaciju (skuzila po iscjetku)

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

prijavljujem mengu 20 mjeseci nakon poroda...

diva7 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nisam skužila ni po čemu, ali sad kad vrtim film unazad primjetila sam izraženije podočnjake 2-3 dana prije. Danas došla...točno 2 mjeseca nakon poroda uz isključivo dojenje. E, sad...vidjet ćemo je li prava! :/

diva7 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Izgleda da nije prava...sve nešto mrljavi...oće-neće!
    Jel to onda menga ili nije?...ništa ne kužim! :?

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni je dosla 2 tjedna po prestanku dojenja.

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam dobila nokon mjesec i po m, a još dojim i imam mlijeka i previše. Obično kažu da kad žena dobije m mlijeko izgubi. Znakove nisam imala nikakve nego kad sam je dobila me bolio trbuh i to je to.
    A baš si me nasmijala

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Rodila sam 18.8. i mislim da mi je jučer došla. Nisam sigurna al što drugo može biti osim toga. Jer baš je to svijetla krv kao kod menstruacije. Vidit ću hoće li potrajat 5 dana. Što se tiče dojenje, izdajam se svako 2h i dajem malenoj na bočicu.

Thlaspi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mene zanima kad ću dobiti ne zbog neugodnosti nego zbog ponovne trudnoće... jer vele da bi trebala napraviti pauzu nakon carskog reza od 2 godine...:/
    zapravo, možda ispadnem bedasta ali, dok god imam lohije ne uspostavlja se ciklus ili? mislim, ne može doći do neke ovulacije za vrijeme lohija ili tako nešto? vjerujem da prvo stanu lohije a onda uslijedi ovulacija pa menga...

mišica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja dobila točno 6 mj nakon poroda. Došla je kao što je gin i predvidio-čim je mališa počeo sa dohranom. Tjedan dana ranije me malo boluckao trbuh. I mlijeko mi se jaaako smanjilo (izdajam jer mališa neće cicu više).
    Drugu sam dobila da nisam ni osjetila. Bili u zoo i sva sreća da sam imala crne hlače :shock: .
    Samo da se pohvalim da su mi prije trudnoće menge bile STRAHOVITO bolne, a sad sam osjetila samo curenje :D :D

Thlaspi avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

uh, mišica sad si me utješila... i moje su bile bolne prije... nadam se da više ne budu...

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj mišica prvotno napisa
    Samo da se pohvalim da su mi prije trudnoće menge bile STRAHOVITO bolne, a sad sam osjetila samo curenje :D :D
    i meni :D :D
    više mi nisu potrebne tablete protiv bolova, kuc, kuc o drvo!!

dosla 8 mj. nakon poroda, bez nekih predznaka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •