Proslo mjesec i 20 dana od carskog.Stomak ostao ogroman,htjela bih pomalo vjezbati,a ne znam da li smijem?
Proslo mjesec i 20 dana od carskog.Stomak ostao ogroman,htjela bih pomalo vjezbati,a ne znam da li smijem?
Mani gin rekao da smijem vježbati kad M napuni 6 mjeseci. Ja silno iščekivala da ona poraste, da vježbam i skinem ogroooman trbuh. U međuvremenu, dok je ona rasla, ja smršalaSad sa njenih punih 7, ne vježbam
![]()
Tek nakon 6 mj.?Ja pomalo palnirala kako cu ici na aerobik i raditi trbusnjake.
Pitaj ginića, meni je rečeno da ne vježbam do 6 mj, ne znači da to važi i za tebe![]()
aleksandra meni su rekli da moram vježbati trbušnjake svaki dan od 10. dana nakon sekcije tako da mi se što prije vratio tonus mišića (ima neke veze s carskim)... bila mi je fizijatrica na viziti i tako rekla... prvo lagano u krevetu dižeš samo gornji dio leđa a s vremenom pojačavaš intenzitet i broj ponavljanja... tako da vjerujem da ne možeš puno pogriješiti ako vježbaš pomalo (koliko ti tvoje tijelo dopusti)
uh, zaboravila sam dodati tj. pitati gdje si rodila? ja na SD u Zg i rekli su mi da mogu nazvati tamo na odjel za fizikalnu terapiju ako imam kavih pitanja... možda da se probaš posavjetovati sa svojim ginićem i nekim fizijatrom (fizikalnim terapeutom) kod sebe?
sretno...![]()
mislim da je to individualno i da ti odgovor moze dati tvoj ginekolog nakon pregleda.
neki mogu zapoceti s vjezbama nakon 10 dana neki nakon 6mj.
meni isto rečeno ne prije 6.mj ali ja pomalo vježbuckam kad imam vremena i to na sjedeć da ne preforsiram(jer vidim da od same dijete trbuh nebude otišao)
aleksandra, ako ti je ostao ogroman trbuh, mozda su ti se razdvojili trbusni misici u trudnoci....? To se desilo meni. I danas, 7 mj. nakon poroda, trbuh kao u 7-8 mj trudnoce. To izgleda ovako otrpilike: http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/e...ages/17155.htm
Dakle, imas uzduzno ispuspcenje duz trbuha. Izgleda kao nekakva kila...
jap...meni se to dogodilo. i to od nevjezbanja. i imam kilu. i razdvojene trbusne.
ideššš... kak to izgleda :shock:
idem odmah napravit seriju trbušnjaka :D
Meni je gin.kod prvog pregleda nakon 1.poroda rekao da sad mogu radit 'špagu' ako hoćuTo je bilo 6 tjedana nakon poroda. Mislim da ovo 6 mjeseci za vježbanje ne stoji. Ne naprezat se s podizanjem teškoga, to da. Vježbati treba.
Hm...i je li ti sad ista bolje kad je proslo vise od godine dana?leonisa prvotno napisa