pa kad ti svi stalno gledaju kolekciju!!TeddyBearz prvotno napisa
nema šanse da zapamtiš!
![]()
pa kad ti svi stalno gledaju kolekciju!!TeddyBearz prvotno napisa
nema šanse da zapamtiš!
![]()
Stvarno nema, jer mi je puno puta netko rekao kako mu se baš sviđa neka pelena koju ja u to vrijeme uopće nisam namjeravala prodavati i nisam pamtila takve stvari.mamuška prvotno napisa
![]()
ah nista onda, ak se slucajno "rezervirantica" Mutta sa jednorozima predomisli, tu sam (ak nisam vec xy-ta na listi)
inace imam jedan Mutt, i fakat je krasna pelenica ali nam je mali tak da i necemo bas puno uzivati u njoj (a ja za razliku od marte ne planiram cetvrto![]()
malo OT, za sve ljubiteljice mitske zivotinjice UNICORN
A sad molim da odgovorite meni neiskusnoj-tek-u-zacetku platnenopelenasici:TeddyBearz prvotno napisa
1. sto je taj Mutt
2. zasto ste svi podivljali za teddyinim pelenama?![]()
coccinella prvotno napisa
![]()
kakva?coccinella prvotno napisa
![]()
coccinella prvotno napisa
gledam taj njen popis i nista ne razumijem...
![]()
Samo ti skači!!!
Zamisli da dobiješ sina! Odoše sve curičkaste pelenuške na burzu!!!Hi,hi
jel ostalo sta jos slobodno? ili je vec sve razgrabljeno?![]()
Da, da neke pelene su promijenile vlasnicuTeddyBearz prvotno napisa
![]()
a što se uopće prodavalo?![]()
i ja slinim nad njenim albumomcoccinella prvotno napisa
Enela![]()
privučena vašim uzdasima, odoh do Enela-kolekcije i sve što mogu reći je WOOOOOOOOOW![]()
a tek dnevni ulošci
i cicoulošci s ušicima :shock:![]()
Enela, otkrij tajnu, kakvi su ti ono drukeri na dnevnim ulošcima?
odakle i kako se stavljaju?
i ja bih, i ja bih...te drukerčiće![]()
coccinella
pa to mi se čini ok ako imaš samo par pelenica, uložaka...onak' za sebe
gdje ima za kupiti![]()
coccinella
pa to mi se čini ok ako imaš samo par pelenica, uložaka...onak' za sebe
gdje ima za kupiti![]()
Imaju li ti dnevni ulosci ispod nepropusni sloj? (onako kao pelene AIO?shogi prvotno napisa
)
hvala coccinella
valjda ne će otići dvaput...explorer me zeza
tko? ... sad me i to zainteresiralo...mozda i ja predjem na platnene.coccinella prvotno napisa
(moze na pp)
Da... prepoznatljiv stil.coccinella prvotno napisa
![]()
Aha, fulala sam , ali isto prepoznatljiv stilsbuczkow prvotno napisa
![]()
enela kolekcija ti je super osobito što vidim da imamo dosta istihsličan ukus...
![]()
hvala, hvala! Cocci, kad Ti veliš da je kolekcija impresivna, onda znam da mogu odmah dići nos u nebo!
Dnevni ulošci - Cocci vam je sve rekla, osim da ovi moji dnevni nemaju dolje neku zaštitu (flis i sl.) ali mislim da to dnevnim ulošcima ni ne treba.
kailash![]()
Slatkici kolekcija pelena, a meni cipela i donjeg veša 8)
Pa da, taj flis na ulošcima je zaštitni dio, isto kao i kod AIO pelena koje izvana imaju flis.![]()
samo da kažem da samšto zakasnih na pražnjenje TB ormara
kailash prvotno napisa
![]()
Ali znaš kako je to sa mnom, bit će toga još...![]()
1.Pritajite se,
2.pustite da si obnovi kolekciju,
3.ostavite joj dovoljno vremena da nađe nešto neodoljivo i bezobrazno skupo što ona mora imati,..
4.tada joj se razmašite sa municiom za ono što ona jednostavno mora imati...
5.razgibajte prstiće i čekajte,čekajte,...
Ona će sama doći,za razliku od drugih nemilosrdnih vlasnica tvrdoga srca,koje čekaju da nam djeca počnu trčati pok... i popiš...
AAAAAAAAARRRRRRGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHnelitza77 prvotno napisa
ja imam taj model na cvijetće, al bi i oveeeeeee :slin:
Luda ili ne,ormar ti je presložen![]()
TeddyBearz prvotno napisa
Je, kolekcija mi se full smanjila! :shock: :/
Srećom pa su nove ljubimice već na putu...![]()
Engls prvotno napisa
![]()
usput, a zasto su tako skupe?Ovo sve sto sam ja gledala je manje vise istih cijena... Di Ona nailazi na takve pelene?
![]()
Žena lovi!Naoruža se strpljenjem,pomno proučava,pronađe lovinu,uspoređuje sa našim jadnim ulovom, tada slijedi priprema i iščekivanje...povremeno se razgibavaju prstići,kako bi bili spremni,...u pravom trenutku (sOT sjećate li se scene kako Toro i Pancho love jezikom muhu u prolazu,pa se čuje onaj zvuk kao da pucketa bič?!),hop i njena je...
Engls prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
No, dobro pustimo sada TB da se malo regenerira i krene sa lovom.Gdje smo mi ono stali?Coccinella? Što li ona ima u svom ormaru skriveno?
Pa vi mene ne shvaćate ozbiljno?! :shock:
Dakle,Cekana je rezervirala jesenski termin,osim ako jedna od nas ne prizna ..."do tada samo ako vam usrani i upišani hodaju zbog manjka pelena, onda ću velikodušno uskočiti ".
Pa,sada ti budi hrabra i priznaj da ne daš lijepu pelenu na lijepu guzu...
Mislim da je Coccinella Tvrdog Srca na redu da presloži ormar.No,ako hoće Anjica prije,neka se ne osjeća zločesto zbog preguravanja....