Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: KVRŽICA NA ZATILJKU

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno KVRŽICA NA ZATILJKU

Bok svima,
    moj sin ima 1,5 god, prije cca 7 mj. imao je" trodnevnu virozu"nakon koje su se na zatiljku pojavile neke kvržice i to više njih,tada nam je pedijatrica rekla da se ne brinemo,da samo pratimo dalje i da će sve biti OK.No prije tjedan dana mu se je pojavila jedna poveča kvržica sa zadnje desne strane na bazi lubanje s time da nije bilo nikakvih prehlada ,temp. ili slično.Sutra idem s njim kod našeg doca op. prakse pa a pošto živimo u malom mjestu nisam sigurna koliko ima stručnjaka u obližnjoj bolnici za to područje pa imam nekoliko pitanja.
    1. -može li naš doc . op. pr. napisati uputnicu za pregled kod pedijatra u ZG.iako imamo pedij. i u našoj bolnici?
    2.-koja zagrebačka bolnica ima dobre liječnike za ovakve probleme te možete li mi preporučiti nekog konkretnog
    3- dali je neko imao slićna iskustva te kojim pretragama se može ustanoviti o ćemu je riječ
    Još samo da napomenem da se one kvržice od prije nisu povukle te mi se ćini da su i malo otvrdnule.
    Javljam vam se zato što bih htela da mog sina pregleda netko tko se svakodnevno susreće sa ovakvim stvarima a ne netko ko je o tom čitao u knjizi prije neznam koliko godina.
    ZABRINUTA KATA !

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

D ih ima jako puno po vratu - zatiljku.
    Pedi kaže da su to nuhalne dječje žljezde.
    Pitala sam dali će rasti-smanjivati se prilikom prehlade/rasta zubića, rekla je da hoće.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I moji ih imaju. Kaže dr. da je to uobičajeno kod djece.

ljerka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Imala ih je moja E. kad je bila mala, a samo su najednom nestale pa kad su se sada pojavile i F. nisam se brinula jer znam da će proći. Ne brini!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •