Prvih mjesec-dva sam dojila stalno, cim bi on zakmecao nudila sam mu sisu i prihvacao ju je. To je valjda bilo na zahtjev. A sad...nekad mi se cini da se nikad ne bi sjetio da je gladan da mu ja ne ponudim sisu, a nekad pocne kmecati a nece sisu ni za glad ni za utjehu. tako da ja dojim na 'otprilike'. Kad mi se ucini da bi mogo biti gladan ponudim mu, nekad hoce, nekad nece, i eto. Ne gledam na sat, ali razmak je otprilike 3 sata (otprilike 7-8 podoja u danu).
Trpanje rukica u usta kod njega nema veze sa glađu jer su njemu rukice stalno u ustima (osim kad nagura nesto drugo unutra).
Zapravo i ne trazim savjet jer mi sasvim dobro funkcioniramo i ovako, nikad nisam imala nekih pravih problema sa dojenjem, samo me zanima kako vi dojite i sto tumacite kao zahtjev. Voljela bi da mi netko kaze 'da, i kod nas je tako'![]()
I da, malo me brine dal bi ga na ovaj nacin mogla previse uhranit (mislim, naravno da ga nikad ne tjeram da jede kad nece, ali mozda on nekad i nije gladan a kad vidi sisu povuce reda radi :/ )