Je li tko išao na trajnu, lasersku depilaciju? Zanima me je li učinkovita, koliko je potrebno tretmana i koliko tretmani koštaju. Ako ste ju obavljale gdje ste to učinile i na što je važno pripaziti tijekom i nakon postupka? Već sam nešto malo našla o tome, ali ako tko ima novijih iskustava i saznanja molim neka se javi!
Hvala!

Odgovori s citatom
i kaze da joj na bradi vise nikad nisu narasle velike dlake ali da su joj narasle nove mekane, paperjaste dlacice koje se ne vide. U principu, one dlake koje izvadis vise ne rastu, i ako napravis sve tretmane u tom zadanom roku, kasnije mozda jos jedan za koju godinu i trebalo bi ih iskorijeniti.
Boli radi toga sto je u biti tako fokusirana dlaka jako "vruca" i bol je slicna kao da te netko s uzarenom iglom bode po tijelu.
Kad zavrsis s jednom tretmanom, ides doma i cekas da ti se te dlake koje su sad spaljene otpadnu. Osjecaj je ogavan jer budu kao spaljena plastika. Ja sam se bila zabrinula da nece uopce otpast jer trebaju otpasti za 7 dana a meni su tek nakon 15.
Kad otpadnu pocnes izbrijavati (noge) da opet sto vise dlaka izraste i za mjesec danan ides opet. I tako dok god imas novaca.

Idem na bikini i pazuho: nece otpasti izmedju nogu.. e bas!