-
upala prije poroda?!?!
drage moje forumašice!
imam jedno pitanje!
možda je glupo ali je ipak pitanje!
u 32. tjednu sam trudnoće, čekamo prvu bebu i sve mi je jako novo!
primjetila sam kolostrum i svatila da je to ok!
ali naravno imam i problem!
danas sam primjetila da mi je jedna dojka, točnije samo jedan njen dio osjetljiv na dodir i da mi je onako poprilično tvrd i bolan.
sad me zanima da li se negdje nešto možda začepilo i da mi taj kolostrum, koji iz druge dojke povremeno curka, a iz ove bolne više ne, možda stvara neku upalu jer ne može van!
nadam se da sam uspjela objasniti što me muči i da će mi netko uspjeti odgovoriti i savjetovati me što da radim!
thanx unaprijed!
-
Osoblje foruma
kolostrum zna curiti i tijekom trudnoce (normalno je i ako ostavi fleku na majici, normalno je i par kapi a normalno je i ako ne istice). sto se bolne kvrge tice, kakav grudnjak nosis? moras paziti da nije premali, da nema zice koje stiscu dojke, treba biti udoban i najbolje pamucan. isto sto se tice polozaja spavanja, da nisi nekako neudobno spavala pa "nazuljala" dojku?
-
što se tiče kolostruma, jedino što sam primjetila, bilo je tu i tamo pokoja mala flekica na piđami.
grudnjak od početka trudnoće nosim obični, pamučni, bez žica.
spavam isključivo na boku.
jedino da se nisam nažuljala tijekom spavanja ili mi je možda stvarno grudnjak postao premali?!?
u svakom slučaju što sad da radim???
-
Vidim po datumu da je sad to lanjski snijeg, ali nadam se da ti je dosad prošlo. Ako nije, obavezno liječniku da te pregleda.
Sretno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma