Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 73 od 73

Tema: koji depilator koristite-koja firma

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

imam Braun (roza ) s onim nastavkom kao protiv boli..to ne koristim .. imam i aparat s patronama/voskom al mi lakshe s ovim jednostavnije mi ja isto radim piling s soli.. nema urastanja.. ja s njim depiliram sve .. al fakat mislim sve neboli me vishe nista koza mi valjd toliko otupila na bol da ni ne shvaca sta joj se desava

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam se do sada brijala,ali muka mi je što se navečer obrijem a sutra ujutro dlačice već izrastu i vide se.

Prije par godina sam tjedan dana prije mora uzela trake za depilaciju, nalijepila na noge i bikini zonu i potegnula.
    Ne moram ni reći da su mi od muke oči ispaje, a skoro cijeli tjedan sam imala takve krvave podljeve, da sam mislila da se prvi tjedan na moru neću ni skidati.

Odustala od voska i vratila se britvici.

U epilatore nekako nisam imala povjerenja, mislila sam si , to boli isto ko i ovo, a traje duže, samo ću baciti lovu, ne daje mi se baš 300 kn za nešto što neću koristiti.

Neki dan sam u Konzum katalogu vidjela neki Remington epilator za 180 kuna, e reko taj je moj, ak ga budem koristila dobro, a ako ne bacila sam manje love.

http://ec1.images-amazon.com/images/...XL._SS400_.jpg

http://g-ec2.images-amazon.com/image...BL._SS400_.jpg

Ošla, kupila, odmah počupala jednu nogu i oduševila se, uopće nije tako strašno.
    Sat dva mi je noga bila malo crvena, poslije se povuklo, a drugi dan nogica glatka i bez dlačica i evo tjedan dana živim bez britvice.

Za sada nemam uraštenih dlačica, bikini zonu sam počupala onako, napreskokce, pa je tu još malo čupavo , al to ću srediti ovaj tjedan.

Uglavnom za sada sam zadovoljna, valjda će raditi, garancija mu je 2 godine pa ćemo vidjeti.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja koristim philips satinelle ice i ok mi je.
    Malo boli ali ja sam mimoza što se tiče tih stvari.

Baš se danas spremam u akciju pa mi je ova tema sjela ko naručena za malo podrške koju ću izvući iz pozitivnih postova

-tajana- avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja imam Philips Satinelle par godina, nije loš, ali bi ga promijenila.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj -tajana- prvotno napisa
    Ja imam Philips Satinelle par godina, nije loš, ali bi ga promijenila.
    I ja, a prije sam imala Zepterov aparat i čini mi se da je ipak bio bolji. Ali i skuplji.

diva7 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ima li kakvih novih preporuka?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni je dobar novi Braun Silk Eipil, prije imala stari pa sam se navukla - kupljeno u Muelleru na Trgu.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

podižem temu jer trbam savjet...
    do sada sam 2 braunova imala, a danas u novootvorenom Panasonic salonu skužim da imaju epilatore
    Ima ih svakakvih i nisu uopće skupi, najskuplji model 575 kn
    Evo link modela http://www.alea.hr/katalog/u-kuci/ur...atori-za-zene/

Zanima me ima li koja od vas iskustva s Panasonic epilatorima? Molim savjet.
    Svakako trebam kupiti jedan, a ja radije dam i koju stoticu više, ako znam da je nešto dobro. Ovi mi izgledaju sasvim ok

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i meni treba savjet koji kupiti... pročitala sam sve, ali svak hvali drugu marku i opet nisam niš pametnija.
    ajde netko s pametnim savjetom!
    imala sam godinama braun silkepil i napokon je, pokoj mu duši, izdahnuo.
    sad bih htjela nešto bolje - da manje boli, da je brže i da daje bolji rezultat.
    navalite!

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja imam philips satinelle godinama i super mi je, barem što se glatkoće i trajanja bezdlakavosti tiče, ali ja ga koristim samo za noge.
    jer mene pomisao na depilaciju boli.

ostalo riješevem britvicama iz dm-a, ali mi se povremeno desi da na bikini zoni uraste dlačica.
    e sad, počupala bi ja to ali... kako i koliko to boli?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Braun Silk Epil, ... samo noge, bikini trakicama weet, pazuh britvicom. Protiv urastanja dlačica dan prije epilatora istrljam noge samo spužvom i vodom, uklonim odumrle stanice. Sutra epilacija i obilato namažem noge bebi uljem.Sve 5.

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mene su sto se ovoga tice preporodili laserski tretmani.

realno, nemam rijeci da ih nahvalim.
    doduse, boli sacuvaj boze :shock: :shock: :shock:
    ali efekti su tako drasticni, da se bol od tri-cetiri ukupna tretmana (koja su meni npr. trebala da mi dlacice na nogama skoro potpuno nestanu) zaista brzo zaboravi...

a kad se samo sjetim pustih depilatora, voska, secera, pinceta, utrosenog vremena... :shock: :shock: i nikad dobiti zadovoljavajuci rezultat sa mojim genima brdsko-planinskim

dakle, ko moze to da si priusti (a alltogether na kraju ne ispadne ni tako skupo), mislim da to treba da odradi...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

jedno pitanje- u kojem gradu si to radila?

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

artemida, ja sam epilaciju laserom radila u berlinu i BGD.
    u oba slucaja sam bila prezadovoljna rezultatima, s tim sto je u BGD sve kostalo (ako se sada dobro sjecam) oko pet puta jeftinije. ima dva-tri dobra salona koja to rade, javi se na pp ako ti bude trebalo.

ima jedna vazna stvar sto se tice epilacije laserom - najbolje radi za tamne dlake (jer princip je da dlaka apsorbuje toliku kolicinu svjetlosne energije da joj se korijen vise ne regenerise, a ovo najbolje moze crna boja...)
    dakle, za plave dlake je po mom misljenu laser bacanje novca, za smedje je ok 4-5 tretmana, a za crne je to izum milenijuma

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

tako sam i mislila.....slazem se s tobom, i na tu temu kod nas ima svega, al da se ne odmicemo od teme. Ne zanima ne za koristenje usluge al to mi je struka pa me zanimalo ko je to tako zadovoljan u hrvatskoj?! Hvala ti

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa
    ostalo riješevem britvicama iz dm-a, ali mi se povremeno desi da na bikini zoni uraste dlačica.
    e sad, počupala bi ja to ali... kako i koliko to boli?
    čupanje voskom općenito boli.
    meni je ok kad mi krene s potkoljenicama, ali dok dođe na bedra, već si grizem šake. pojma nemam zašto. valjda mi se receptori boli probude

bikini je ok, ovaj gornji dio. ono dolje prema guzi je brrr, ali da se istrpiti.
    brazilsku sam jednom dobila (namjerno pišem dobila, jer je tražila nisam, a kozmetičarka me krivo skužila koliko želim da mi počupa i ostavi) i nikad nikad nikad više (pa ni onda!) to ne bih ponovila.
    cijelo poslijepodne nisam mogla normalno sjesti, a dva sljedeća dana normalno se popiškiti koliko je to peklo.
    koža izgleda ko pofurena kokoš, a poslije raste svaka treća dlaka.
    ko opožareno područje. užas.

uglavnom, svatko ima drugačiji prag boli i sjećanje na samu bol.
    nekima je ovo gore, što sam ja doživjela kao čisti horor, najnormalnije.

(ja sam rekla da je to kao kad rađaš, boli boli, ali kad dobiješ bebu u naručje - sve zaboraviš. tako i ovdje. kad pređeš rukom preko glatkih nogu, sve se isplati )

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kad pređeš rukom preko glatkih nogu, sve se isplati )
    ma figu, rađe ću bit k'o pračovjek nego trpjet takvo mučenje!

međutim, da se vratim na depilatore -
    dakle, mogu li zaključiti da su braun i philips podjednako dobar izbor? da li je netko isprobao obje marke? da li je philips brži, bezbolniji ili po bilo čemu drugom bolji od brauna?

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nista novo za dodati, za noge i bikini liniju koristim moj philips, 11 godina star, dobro je sluzio i jos dobro sluzi, ali bi se mao ponovoíla kaj se toga tice, nadam se da bu riknul uskoro...

ispod pazuha vozim au naturelle, malo podrezem sa skaricama, smeta me znoj kad curi ispod ruku ako uopce nema dlacica...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja imam fresh air rowenta, puše hladni zrak kada depiliraš pa manje boli...imam i silkepil jako boli pa ga više ne koristim od kada sam se ponovila sa ovim čudom...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kupila opet braun, onaj s nekim valjčićima koji, kakti, umanjuju bol, u getrou za 300 i nešto kuna i zadovoljna sam.
    u svakom slučaju, bolji je od starog. :/

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja imam isto philips satinelle već godinam i dugo mi je trebalo da skužim da od njega imam velikih problema sa urastanjem dlačica na nogama što je uzrokovalo i velike flekice (zbog moga kopkanja) ...to je ujedno i značilo da je ljeto za mene bilo noćna mora zbog kratke odjeće!

Prije cca godinu i pol sam kupila onaj aparat sa patronama vrućeg voska i oduševljena sam !!! Čak imam osjećaj da mi je koža duže bez dlačica nego sa epilatorom...njega još samo povremeno koristim za ruke.

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Podižem! Što koristite? Bacila sam oko na Braun Xelle s 40 pinceta:

http://www.emmezeta.hr/bijela-tehnik...or-braun-5270/

Ima li netko iskustva s tim epilatorom? Postoji li na tržištu još koji sa 40 pinceta? Što kupiti? Help!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

postoji li neki epilator koji može čupkati i bikini zonu?
    vidim da par mazohistica ovdje to rade i sa starim modelima, ja probala i ne ide.
    imam neki staaari braunov silkepil

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •