Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Kupovina preko neta - vaša iskustva, koje su adrese?

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Kupovina preko neta - vaša iskustva, koje su adrese?

Od svih silnih internet stranica i ponude slingova, mei tai, mei hip, pouch slings... zavrtilo mi se u glavi. Ima ih bar jedno deset koje bih pokupovala, što radi dezena, što radi praktičnosti..
    I na kraju odlučih se ja za najpraktičniji i najljepši POUCH SLING (iz usa), nema Croatie na popisu zemalja u koje šalju, ali ako im pošalješ mail uvrstit će te. Tako bar kažu. Nisam nikad na taj način kupovala pa sam malo skeptična.
    Zato molim one koji su kupovali preko neta da mi kažu svoja iskustva.
    Da li je netko možda kupio pouch sling preko neta? Ako da molim adresu.
    Puno vam hvala

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja sam kupovala puno preko neta. uglavnom platnene pelene i marame. marame sam kupovala sa calin bleu i gypsy mama. pelene sa puuuuno adresa. nisam imala negativnih iskustava i događalo se da nema HR na popisu zemalja pa bi im ja to mailom javila i poslali bi mi bez problema. prva internet kupovina je probijanje leda bilo i meni (sumnja, briga i ostalo) ali kad krene, više se ne možeš zaustaviti 8)

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Vidim po avataru da smo bile na istoj stranici
    Ako može web adrese s kojih si kupovala. I kažeš, kad jednom krenem nema zaustavljanja. To ti vjerujem.

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Očigledno da se ne kupuje baš puno preko neta ili se adrese ne dijele šakom i kapom. :?
    Ja sam surfajući poslala nekoliko tih mailova da se uključi RH na listu, i od svih za sada su mi odgovorili samo jedni.
    www.slinglings.com
    Oni imaju akciju kupiš dva, treći besplatan. S(kršitelj koda)ing cost: 14$ za jedan sling, 23$ za tri slinga.
    Ja bih naravno počela s jednim, pa ako ima još netko zainteresiran možemo naručiti 3 i podijeliti iznos na tri dijela.
    Cijena slinga je oko 35-45$.
    Ako naručimo tri, skupa s troškovima dostave jedan bi koštao oko 35$.
    Ako ima zainteresiranih, možete mi poslati pp pa da se dogovorimo.

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

nisam napisala, radi se o pouch slingu tipa mib nosiljke

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj emarink prvotno napisa
    Očigledno da se ne kupuje baš puno preko neta ili se adrese ne dijele šakom i kapom. :?
    ne znam što je ovo trebalo značiti :?
    pa napisala sam ti da sam kupovala sa calinbleu i gypsymama. adresa je www.calinbleu.com i www.gypsymama.com

ako je veći paket (veći iznos) veća je šansa da će te cariniti.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj kailash prvotno napisa
    Citiraj emarink prvotno napisa
    ne znam što je ovo trebalo značiti :?
    pa napisala sam ti da sam kupovala sa calinbleu i gypsymama. adresa je www.calinbleu.com i www.gypsymama.com

ako je veći paket (veći iznos) veća je šansa da će te cariniti.
    Potpisujem kailash i dodajem: pročitaj malo više topica i pronaći ćeš hrpu adresa

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ok, sad ste me oprale i jedna i druga.
    Možda jednostavno nemam pola dana na raspolaganju za surfanje internetom i kupovinu slinga pa sam htjela malu pomoć od forumašica. Očito da cure kupuju iz vana stvari već neko vrijeme i imaju više iskustva pa sam tražila koji savjet i adresu, a pošto mi se skoro nitko nije javio sam zaključila da možda to ipak nije tako te da se adrese ne dijele šakom i kapom. Ne znam zbog čega me odmah napadate. Nikog nisam prozvala niti se to na ikoga odnosilo.
    Na ovom forumu vazda neka ljutnja i prozivka.
    Ispričavam se svima koje sam uvrijedila, nije bilo namjerno.

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ma nisam te uopće oprala....Žao mi je što si to tako shvatila....To su mane komunikacije koja nije uživo :/

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

a vjerujem i da je enela samo htjela potpisati ovo za veličinu pošiljke i carinu.... :/ [/b]

mamabanana avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

evo jos jedne s avatarom od mama's milk
    ja sam kupila pouch s http://www.mom-and-me-creations.com/, odlican mi je, materijal je jako udoban - konoplja. sve zajedno me kostalo $65, prosla bez carine :D
    ako hoces naci takve jeftinije, odi na forumsku burzu od www.thebabywearer.com (prvo se moras registrirat) - tamo imas more svega, tek ce te tad zabolit glava
    samo sto je sad porastao s(kršitelj koda)ing iz usa, pa je sve dosta skuplje. reorganizirala im se posta

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ma nismo te uopće oprale! Većina nas ti trči od kompa do bebe koja se svako malo budi i traži cicu. Na takav način ti se sve mi informiramo.
    A da vidiš da niko nije zlonamjeran evo ti cijeli topic s linkovima

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ma znam cure, baš sam sad pisala kailash pp. Registrirana sam na TheBabyWearer, a da mi samo vidite favorites tu se više ni ja ne snalazim.
    Odem na neku stranicu, sve istražim, odaberem sling, registriram se, i tek na kraju kad trebam potvrditi kupovinu ne mogu jer nema s(kršitelj koda)ing metode za RH. Tako mi se dogodilo hrpu puta i onda sam tražila pomoć s foruma. Nisam se uopće ne informirala, pa onda otvarala novi topic.
    Inače, imam kamarisovu maramu koja je meni predivna, baš zato jer je jednobojna i tako jednostavna. Malo mi ju je bed onako brzinski stavljati i skidati, pogotovo u 2 ujutro kad ne pali ni jedna druga metoda uspavljivanja. I imam pixiekid sling nekorišteni (beba mi je još nekako premala, a možda ga i poklonim).
    Sad mi još samo treba pouch koji mi se čini nekako najpraktičniji, ako ste vidjele onakav za ljeto sa zaštitnim faktorom 8).
    Mamabanana, idem sad na onu tvoju adresu, thanks. I još malo proučiti eneline linkove.
    Uživajte cure, sve smo mi cica-komp-cica-metla-cica-vešmašina-cica-šetnja-cica-kingcross ...... i tako iz dana u dan

emarink avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Enela, znala sam za taj topic ali nikako ga naći. hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •