Imam utisak da se moja beba 5.5 meseci uplasila dok je sisala i htela da zaspi (to sam tek sada shvatila) jer je mleko krenulo naglo i pocela je da se davi. Unazad par nedelja imamo problema. Ja nisam shvatila sta je razlog. Kada je stavim da doji ona vristi, kasnije se to svelo samo na odmahivanje glavom, jedino u polusnu uspem da je podojim. Citala sam mnogo o tome na rodi (naravno) i posmatrala sta se desava. I evo jutros sam shvatila, jer se ona sada trudi da ne zaspi a i kad zaspi odjednom kao da se seti i odmahne uplaseno glavu od sike. Secam se da se bila vise puta zagrcnula ali nisam pridavala paznju (nisam ni znala da postoji prejak LD) Lose sam se osecala kada me odbije, kao da sam losa majkaDa li vam se ovo desavalo? Imate li predlog kako da to resimo. Zao mi je mog Misa da mi se tako uplasi od svoje tesiteljice. Ko ce onda da je tesi. Verovatno je to bilo strasno za nju
Sada sam probala kada sam osetila da mleko nadolazi da ga strcnem napolje, i stvarno takav mlaz u svim pravcima da je to strasno! Da li cesce dojenje, redje dojenje moze da popravi situaciju. Ima li neki link o tome sta da radimo? Mali majkin mis se uplasio i to u snu, i od one od koje je najmanje ocekivao! O kako mi zao! Help!

Da li vam se ovo desavalo? Imate li predlog kako da to resimo. Zao mi je mog Misa da mi se tako uplasi od svoje tesiteljice. Ko ce onda da je tesi. Verovatno je to bilo strasno za nju
Sada sam probala kada sam osetila da mleko nadolazi da ga strcnem napolje, i stvarno takav mlaz u svim pravcima da je to strasno! Da li cesce dojenje, redje dojenje moze da popravi situaciju. Ima li neki link o tome sta da radimo? Mali majkin mis se uplasio i to u snu, i od one od koje je najmanje ocekivao! O kako mi zao! Help!
Odgovori s citatom
mene je oblivao hladan znoj pa bez kuci i nista ne uradim, zato sam probala dudu ( vidi kako se pravdam
) Dobila sam "nesto" sto moze da bude menga a i ne mora, da ne opisujem.... :/ :/ :/ i kad razmislim stvarno je to pocelo negde u isto vreme mada ne mogu da tvrdim. Jos jedan fazon: NIKADA nismo dojile lezeci. Ja nisam mogla nikako da se namestim ( imam male grudi
) i nije mi nikad to uspelo. Uvek u fotelji u dnevnoj sobi gde imamo venecijanere koje nikako ne mogu da pretvorim u totalni mrak
. Moguce da joj sve ostalo privlaci paznju. Interesantno mi je da nekad hoce nekad nece! Citala sam da beba treba da popije 500ml dnevno mleka. Kako sad to da znam? Njena usta su OK ali mojim grudima se nesto desava, ti si pitala za bradavice, i one su ok ali koza na grudima se guli :/ , mislila sam da je to od stalnog sirenja i skupljanja koze , mozda imam neku koznu bolest pa je to odbija? Izgleda cu morati kod ginekologa na detaljan pregled :? :? Jer mi izgleda sve zivo fali! Kod nje su se svi ovi uzroci sto si nabrojala izgleda poklopili, pile moje malo! E da i MM mi kupio novi parfem kao za inat. Kako sad da znam sta od svega toga smeta mom plavom cuperku? A sto jede, obozava da jede kasise!