Od kad sam otkrila ovaj super jednostavni recept, sve češće mu ne mogu odoljeti pa ga odlučih podijelit s vama:

NEMA NAZIV

1. cca 500-600g malenih šniclica (svinjskih ili telećih) nasoliti vegetom i naglo prepržiti na ulju (naravno da ne budu tvrde) te ih poslagati u vatrostalnu posudu prethodno samo mrvicu nauljenu (ja ulje razmažem papirnatim ubrusom da upije eventualni višak) - moja je ovalna veličine 20x30cm

2. na ispečene šnicle poslagati red buđole (najbolji je kraški vrat od podravke)

3. na to red sira dimsija

4. sir ponovo prekriti s buđolom

5. na kraju preliti s malim (2dcl vindija) vrhnjem za kuhanje

6. za peći u zagrijanoj rerni 15 min na 150-170°C

7. ubiti se u klopi i obavezno malo odmoriti poslije

P.S. vjerujem da bi bile odlične i razne varijacije na temu ali ovo je isproban recept kojem kod mene još nitko nije odolio