Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Prekrivači...

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Prekrivači...

Imamo kutnu garnituru koja je već puna fleka koje ne mogu skinuti a svakodnevno nastaju i nove. Kako ne planiram kupovati novu sjedeću garnituru dok N. još malo ne naraste a i u fazi smo kupovine većeg stana, htjela bih kupiti neke prekrivače koje mogu staviti u perilicu i oprati kad npr. Nura nešto prospe po njima ili kad se uprljaju. Htjela bih jednostavne prekrivače u prljavo bijeloj, bež ili boji pjeska. Vidjela sam odgovarajućih po boji i tkanini ali ne i po veličini. Konkretno, meni trebaju dva dimanzija 160x250. Zna li netko gdje mogu to pronaći? Thanx

tileo02 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam kupila u Mercatone-u, doduše davno, ali mislim da ih imaju stalno i u raznim dimenzijama.

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja u mercatoneu i ima ih ziher jos, vidjela prije desetak dana

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ima ih u Lan.GM-u , dođu oko 120 - 180 kn
    LanGm je na Ilici između Krajiške i Primorske

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja bila u mercatoneu u nedjelju i tamo imaju svih boja i dimenzija osim naravno onih koje meni trebaju . Od bežkastih nijansi ima samo nekih šarenih na prugice, nema jednobojnih. Potražit ću u GM. Thanks!

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Imaš ih sicher u Mercatoru! Bila jučer i još uvijek drže iste kakve sam i ja kupila prije 4 mjeseca: meblove,pamučne,bež-s malo jaaako blijede zelene, ili varijanta s bojom pijeska.
    Neutralnih boja,prekrasni,šupiš u mašinu i nema niti peglanja.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

rosa, da li su ti u Mercatoru s gumom ili su obični prekrivači? S gumom su oni koji se fiksiraju na kauč.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Vidjela sam u Quelle katalogu da imaju presvlake za kutne garniture (lijeve i desne) i to bas u bez boji. Mislim da su univerzalne, rastezljive pa se kao prezervativ navuku na kutnu . Mozda bas nije dobra usporedba, ali to mi je bila prva asocijacija

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ima i u metro-u

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ima li prekrivaca za trosjede dvosjede i fotelje ? Ja imam koznu garnituru pa bih je prekrila barem ljeti jer se tada ne mogu odlijepiti od nje kad legnem :/ .
    Ima li ko kakvih slikica ili linkova kako to izgleda

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj cucule prvotno napisa
    Vidjela sam u Quelle katalogu da imaju presvlake za kutne garniture (lijeve i desne) i to bas u bez boji. Mislim da su univerzalne, rastezljive pa se kao prezervativ navuku na kutnu . Mozda bas nije dobra usporedba, ali to mi je bila prva asocijacija
    je, ali ti "prezići" su tako skupi kad iskalkuliram dimenzije koje meni trebaju, da za te novce kupim 1/3 natuzzi nove garniture... [/b]

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

betty da se meni zaljepit .. sam bi noge rasirila i nebi ustajala

shalim se.. ja isto imam kutnu koznu .. i trebala bih naci neki prekrivac koji je slican kozi tj. da se moze lagano obrisati s krpom :/ jer tu kutnu nikad ne koristimo za sjedit imamo drugi krevet a to stoji i pas spava na njoj :/ ustvari vishe i nije nasha vec pseca a tako je ruzna a da ju izbacim nemam kud i ostaje mi punooooooooo praznog prostora :/

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

U Mercatoru nisu na nikakvu gumu. Imaju male resice na krajevima.
    Imaš u dvije dimenzije,ja uzela i manji i veći.
    Inače kutna nam je jako velika,muž njonja po danu ispružen na jednom kraju,a ja na drugom, a nismo baš liliputanci (ja 176cm).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •