Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: pomicanje kostiju

Snježana B

Početno pomicanje kostiju

Bok,

trebam pomoć! Imam curicu od 11. mjeseci i unazad mjesec - dva primjetili smo da joj se potkoljenične kosti čudno ponašaju - "pomiču se", "škljocaju" (ne znam kako bih to nazvala). Ali to je tako čudan osjećaj kada ju držite i onda osjetite kako joj se kosti same od sebe pomiču, čak se i vidi, pogotovo kada sjedi, užas. Inače ona normalno puzi, počela je i hodati. Da li netko ima slična iskustva? Do kada to traje? Imam i sina od 2,5 godine i kod njega nešto slično nismo osjetili niti primjetili.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja imam curicu od 4 mjeseca, kojoj sve kosti škljocaju kada je primim u naručje.
    Doktorica kaže da je to normalno.
    ali ne znam je li to isto kao tvojoj.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Viti "škljocaju" zglobovi...skočni, koljena, kukovi...isto je bilo i Leonom u toj dobi...ortoped nam je rekao da to preskaču tetive i da je normalno...sve je ok dok nije bolno

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

meni jos dan danas skljocaju koljena

Snježana B

Početno

Hvala,
    lakše mi je sada kada znam da se i drugima to dešava i da je to nešto normalno. Jučer smo bili kod pedijatrice i rekla je da nas to ne mora zabrinjavati da će to prestati kako će ona rasti. Nadam se da će to biti uskoro! Hvala na odgovorima i utjesi!

antigona avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Napokon sam našla pravi topik.
    L. škljocaju koljena, a stalno radi sa nogicama pa sam se već prepala da nešto nije u redu.
    srećom, čitam da je to normalno.
    pregled nam je tek za 2 tjedna pa ćemo pitati pedicu, za svaki slučaj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •