-
pomicanje kostiju
Bok,
trebam pomoć! Imam curicu od 11. mjeseci i unazad mjesec - dva primjetili smo da joj se potkoljenične kosti čudno ponašaju - "pomiču se", "škljocaju" (ne znam kako bih to nazvala). Ali to je tako čudan osjećaj kada ju držite i onda osjetite kako joj se kosti same od sebe pomiču, čak se i vidi, pogotovo kada sjedi, užas. Inače ona normalno puzi, počela je i hodati. Da li netko ima slična iskustva? Do kada to traje? Imam i sina od 2,5 godine i kod njega nešto slično nismo osjetili niti primjetili.
-
ja imam curicu od 4 mjeseca, kojoj sve kosti škljocaju kada je primim u naručje.
Doktorica kaže da je to normalno.
ali ne znam je li to isto kao tvojoj.
-
Viti "škljocaju" zglobovi...skočni, koljena, kukovi...isto je bilo i Leonom u toj dobi...ortoped nam je rekao da to preskaču tetive i da je normalno...sve je ok dok nije bolno
-
meni jos dan danas skljocaju koljena
-
Hvala,
lakše mi je sada kada znam da se i drugima to dešava i da je to nešto normalno. Jučer smo bili kod pedijatrice i rekla je da nas to ne mora zabrinjavati da će to prestati kako će ona rasti. Nadam se da će to biti uskoro! Hvala na odgovorima i utjesi!
-
Napokon sam našla pravi topik.
L. škljocaju koljena, a stalno radi sa nogicama pa sam se već prepala da nešto nije u redu.
srećom, čitam da je to normalno.
pregled nam je tek za 2 tjedna pa ćemo pitati pedicu, za svaki slučaj.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma