Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: upomoc! - s nosenjem i nosiljkama

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno upomoc! - s nosenjem i nosiljkama

dok sam s kceri uzivala u nosenju nabavljajuci jednu za drugom nosiljke (marama, dvije klokanice, pouch sling), s malim kao da mi nista ne funkcionira. prvih tri mjeseca proveo je u kriznom polozaju u marami ali nakon toga nikako na zelenu granu. tezak mi je, vruce mi je, on se izvija...
    zato molim pomoc - kakvu nosiljku i kakav polozaj za:
    -tesko dijete
    -koje vise voli gledati okolo nego biti priljubljen
    -nesto sto se lako moze skinuti i staviti
    -ne voli polozaje koljevke i sl. nego samo uspravne polozaje

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni je bilo super prijeći s Baby byorna na sling. Nošenje na boku uglavnom odgovara svemu što te zanima, a skoro sam siguran da se i marama dade zafačlati na bok.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi imamo pouch - čini mi se najjednostavniji za korištenje od svega viđenog i zadovoljava sve tvoje kriterije.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pa tako nesto sam i mislila. probala sam ga u marami nositi na boku, a maramu vezati kao sling i nije lose, osim sto se opet nekako izvijao ali mozda zato sto nisam uspjevala maramu lijepo zategnuti (zato valjda sluze prstenovi na slingu). a i onda se opet mucim sa tonama preostalog materijala koje sam omotala oko struka pa nije cudo da mi je vruce. najbolje da nabavim sling.

maruska, kakav pouch imate, na podesavanje? s nogicama vani ili unutra? i ja imam pouch ali nije na podesavanje pa mu je nekako premalen. a da drzi noge vani, je on jos premalen.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj tridesetri prvotno napisa
    maruska, kakav pouch imate, na podesavanje? s nogicama vani ili unutra? i ja imam pouch ali nije na podesavanje pa mu je nekako premalen. a da drzi noge vani, je on jos premalen.
    Imamo onaj pouch sa smib.net-a, bez podešavanja.
    Kako sam ja Lovru počela nositi tek s njegovih cca. 18 mjeseci nemam baš puno znanja (iskustva nimalo) o nošenju malih beba (od početk se nosimo na boku s nogicama vani).
    Ali nije mi jasno kako je pouch premalen: Lovre se u istom pouchu nosi od prošlog ljeta...
    Vidjela/čitala sam da ljudi hvale Mei Hip nosiljku (bebe se u njoj nose otkad mogu samostalno držati glavicu). Možda bi vam to odgovaralo...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ali nije mi jasno kako je pouch premalen: Lovre se u istom pouchu nosi od prošlog ljeta...
    pouch je premalen za polozaj koljevke, to je s nogicama unutra, onako kako se nose male bebe.
    a za nogice vani, je bebac malo premalen. on jos ne sjedi samostalno.
    dvoumim se izmedju mei hip i slinga, kad bih barem negdje mogla isprobati oba...cini mi se da je u slingu mozda bolje rasporedjena tezina pa je lakse nositi. u svakom slucaju izgleda da je za nas rjesenje nosenje na boku.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a evo ipak sam ga stavila u pouch s nogicama van i vise nije premalen :D jedino mi se cini da je meni pouch mrvicu prevelik, probat cu ga suziti za koji centimetar, mozda mi bude lakse nositi. jer i sad nakon samo pola sata nosenja, mene ledja vec bole...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: upomoc! - s nosenjem i nosiljkama

dok sam s kceri
    -tesko dijete
    -koje vise voli gledati okolo nego biti priljubljen
    -nesto sto se lako moze skinuti i staviti
    -ne voli polozaje koljevke i sl. nego samo uspravne polozaje

Kao da opisuješ moje dijete. Do sad sam probala klokanicu (ajd ajd), sling, Quinny Curbb i Mei Hip. I jedino što je MENI funcioniralo je MEI HIP. U tome obožava biti i do sada mi je svaki put zaspala, stvarno. Gledam kako se ljudi super snalaze sa svim gore navedenim nosiljkama (a da znaš kako sam imala krasan sling ), a ja i moja P nikako. Eto, iopak našli i svakako preporučujem svima sa sličnim problemima - MEI HIP.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

znaci lakse je nositi u mei hipu nego u slingu?

Gledam kako se ljudi super snalaze sa svim gore navedenim nosiljkama
    joj i meni dodje da se rasplacem kad vidim onako uspravne mame sa ususkanim malim bebicama u maramama i sl. dok ja sopcem i jedva hodam pod teretom...

Hady avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Meni je lakše nosit u Mei hipu, nego u slingu, ali to je opet subjektivno razmišljanje. U svakom slučaju, lakše je staviti na sebe i bebu unutra.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

znaci lakse je nositi u mei hipu nego u slingu?

Gledam kako se ljudi super snalaze sa svim gore navedenim nosiljkama
    joj i meni dodje da se rasplacem kad vidim onako uspravne mame sa ususkanim malim bebicama u maramama i sl. dok ja sopcem i jedva hodam pod teretom...
    pa daj si isprobaj MEI HIP!! ako ima ko u blizini!! mi je imamo...a l moj se oće sahinjet i svaš neš...vratolomije...pa smo mi u RUKAMA

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •