-
-
Isprintaj joj s portala ispravne polozaje pri dojenju, tekst o mastitisu, rucno izdajanje, daj joj broj SOSa ako ga nema.
-
ima to sve, jer i surfa po rodi, nego sam mislila za sad dok je u bolnici.
a valjda bu noćas beba s njom.
popodne bum opet zvala da čujemo kaj se zbiva.
ja sam malo
, jer je početak bio super kaj se tiče dojenja...
tenx
-
Neka zamoli sestre da ne daju mlijeko iz bočice i da beba papa samo na prsima. Prvih nekoliko dana je najvažnije za uspostaviti laktaciju i nažalost, tad smo uvijek u tim nesretnim rodilištima kad ne znaš šta ti rade bebi kad ju odnesu od tebe.
I ako nema odmah mlijeka, neka se mama ne brine. Beba neće "umrijet" od gladi. Ionako se prvih par dana "čisti" i ne treba puno kalorija. A dok beba nije s njom, neka masira dojke, misli na bebu (to znam da radi
, ali, fakat, miris bebe i slika bebe odmah potiču curenje mlijeka - vidjet će kasnije
).
Mlijeko nadođe nakon par dana (to je dosta individualno). Meni je bila doslovna suša, a ono 3. dan- navala! :D
Želim Vam da beba i mama izađu što prije iz bolnice i puno, puno strpljenja i ljubavi. I mlijeka, naravno.
-
hvala lukina mamma,
evo nakon jutarnje smjene sestara, došle su neke bolje i pomogle joj namjestiti bebu i cura je papala po 10 minuta sa svake strane.
seku malo boli pa joj je teže ležati na boku, ali ide na bolje, hvala Bogu!
-
jedva cekam da mi sestra i nećaka dođu doma iz bolnice!
Krenulo je na bolje, a sad mi veli da su bebu sestre opet nahranile u 5 popodne jer se plakala, i mala se ne može probuditi, a cice su joj već pune.
rekla im je nek joj ostave dijete s njom preko noći da je može normalno nahraniti i rješiti se napetosti.
sad se malo izdaja i ništ je ne boli, ali ipak...
nije tip koji bi zahtijevao nešto i sve joj je to novo i boji se da beba ipak ne bi bila gladna - i tu vjerujem sistem (sestre) zakazuje i da ne velim iskoriste priliku nahraniti formulom.
ljuta sam ko ris!
-
Samo neka beba doji. :D
Javi kako su mama i beba. Do tad,
-
-
Beba i mama su doma. I puno zizazju i spavaju.
Hvala na pomoći i prilici da se malo ispušem
možete brisati topic...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma