Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Crvenilo oko korjena penisa?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Crvenilo oko korjena penisa?

Mojem malom zlatu (4 mj.) se zacrveni područje oko korjena penisa. Prvo je bilo samo s donje strane, namazali par puta s Sudocremom, pa prođe. Sada se zacrvenilo s gornje strane (npr. kao prsten oko korjena penisa) i kao da je to sve mala ranica. Ne znam baš opisati, zahvačeno područje je širine malo debljeg konca. Redovito taj dio čistimo samo toplom vodom, posušimo i mažemo Sudokremom. Uskoro crvenilo nestane, ali za par dana evo ga opet. Što bi to bilo?
    Jako pazimo na redovito preslačenje pelena (i po noći), uvijek prije mazanja kremom cijelo pelensko područje posušimo, ne znam što da radimo. Da li netko ima s time iskustva? :?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I mom miceku se isto zacrveni korjen pišice pa čak i nekad pukne kožica. Iako mu ga više ne dižem za gore niti radim neke grube radnje, to jednostavno pukne. Ne znam zašto to dolazi. :/ Samo to pobrišem vatom i vodom i namažem kremom. Sutradan već prođe. Nisam primjetila da ga to boli iako mi strašno izgleda.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Onda valjda nema pomoči, i meni to strašno izgleda, ali ne buni se za vrijeme higijene, pa mislim da ga ne boli, bar se nadam. :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •