Oduvjek sam smatrala da je dojenje nešto prirodno,da to sve mame instiktivno znaju i da neke posebne pripreme nisu potrebne.Od kada sam se pridružila ovom forumu, puno čitam što o trudnoči,što o porodu i naravno dojenju.I sada možda čete mi se smijati ali dojenje je nešto čega se najviše bojim,čak puno,puno više nego samog poroda. Naravno da želim dojiti svoje dijete koliko god je to moguče pa makar ono krenulo već i u školu ali - dali ću ja to znati?
Pa vas zato molim za savjet.Na što posebno trebam paziti,pogotovo u prvim danima jer koliko sam skužila tete u rodilištu i nisu baš previše educirane i neke se i ne trude objasniti ispravan položaj dojenja?! Kada obično dođe prvo mlijeko i kada ću moći prvi put nahraniti svoju bebicu? Za sve vas koje dojite u javnosti,kako ste se oslobodile srama?Kako je okolina reagirala na vas? Naime kod nas je puna kuća i ne bih htjela da radi svakog podoja moram u svoju sobu i odvajati se od društva ali bojim se da će i njima biti neugodno,pa kaj onda da radim ?Cicu van,praviti se kao da je to najnormalnija situacija pa neka se naviknu ili imate neki drugi savjet?
Hvala vam svima kaj slušate ove moje gluposti i nadam se da čete me barem malo uspjeti smiriti jer u zadnje vrijeme puno razmišljam o tome i nadam se da ću uspjeti svojem djetetu dati ono najbolje![]()

?
Odgovori s citatom