-
Kava u Splitu
Pa drage moje suborke, ja mislim da bi bilo lipo da se i mi nađemo malo na jednoj kavici i bacimo dobru ćakulu o svemu ovomo šta prolazimo.
Šta kažete za 17.o5?
Ako ste za javite se, za misto ćemo se dogovorit, dajte neki pametan prijedlog. Jedva čekam :D :D :D
-
Ja ću biti sljedeći tjedan u ST- od čet do pon. Isto bi volila popiti koju Splitsku kavu. Pozdrav Splićanke :D
-
-
-
bas sam se pitala zasto nikad nema splitske kave... i ja bi ako ce bit kroz kasnije popodnevne sate
-
Ja se slažem, samo da vidimo oće li mi ura odgovarat! A kada ste mislile?
-
Evo mene drage moje, možda bi 17.oo bila dobra ura, šta mislite?
Jel neko smislio neko pametno misto di ćemo?
Šta mislite je li Cukarin dobar izbor (terasa)?
-
-
I ja bih vam se pridružila ali 17. ne mogu,radim poslijepodne
-
Evo za sada stanje ovako stoji, na kavici će biti:
silidad,
regina 78,
Garfy,
Petrili.
Pišite je li dobar datum i misto ili ćemo šta minjati?
-
-
regina, ma nije nikakava problem ako dođeš u 19.00, naravno da ćemo te čekati
-
Meni sve odgovara i dolazim!
-
Onda na čemu smo? Hoće li biti išta od kave? Jesmo li ostali na 17 h u Cukarina? Ja mislim da bi bilo bolje oko 18 h, jer je stvarno prevruće, ali prilagodit ću se većini.
-
jel onda imamo dogovor?
17.05 Cukarin, u 19h?
je mozda malo glupo pitanje, al kako cemo se prepoznat
-
Onda dogovor je postignut, Cukarin u 18.30, prepoznat ćemo se sigurno.
-
kava u splitu
ja nisam iz splita,al sam blizu,isto bi dosla na kavicu.
jel cukarin ispot koteksa? ja cu imat crveni karanfil u reveru
-
Je draga chiara, čekamo te sutra u dogovoreno vrime i super je šta ćeš doći :D
-
Super, već nas je pet!
Silidad, Regina78, Garfy, Chiara30 i Petrili :D :D :D
-
Cure, lipo se provedite na kavici!
Nadam se da ću vam se i ja nekom drugom prilikom moći pridružiti ( MM je iz ST pa sam često tamo )
-
Cure, lipo se provedite na kavici!
Nadam se da ću vam se i ja nekom drugom prilikom moći pridružiti ( MM je iz ST pa sam često tamo )
-
Cure, nešto je iskrslo, nisam sigurna da ću uspit doć. Ako ne uspijem lipo se provedite.
-
Ma ništa se ne sekirajte, bit će još kava, tek smo počele
-
Cure, stvarno mi je žao. I meni je iskrsnulo nešto. Nadam se da ćete se dobro provesti i što prije organizirati slijedeću kavu.
-
-
Ma nema veze, bitno da akcija otpočne, bit će vrimena i za iduće kavice.
Evo ja polazim od doma, jedva čekam upoznavanje :D :D :D
-
-
Suborke moje drage, a šta da kažem?
Kava današnja propala!
Ja sam stigla točno na vrijeme, pitala neke žene jel imate možda neki dogovor u 18.30, one me blido gledaju. Potom sam zamolila konobara da ide od stola do stola i pita isto umisto mene - opet ništa.
I šlag na kraju: prolazi neka cura i zuji, traži, a ja je zovem:
šinjorina, ej šinjorina jel imate vi ovdi neki dogovor u 18.30, ona me pogleda i biće je promislila ženo jeli tebi dobro - nemam!
I evo ja upravo ušla u kuću.
Bit će bolje drugi put, vjerujte
-
Petrili žao mi je ,ja se nadam da će se cure javit i ...
-
-
Ma jedva čekam da se neko javi, ma moja je želja bila preeeevelika i promaklo mi je bitno - znak raspoznavanja. Kontala sam da tamo neće biti baš neka gužva i da ćemo se odma sinjat.
Ulazim ja u kuću, a MM sav ozaren pita: i kako je bilo, jeste se izguštale, a ja ka pokisli pivac.
Bolje ćemo mi to drugi put sigurno
-
Pepita može, nema problema i ja sam uvik za akciju.
Sad ću se malo odmaknit od kompića, moram moju curicu okupati i staviti na spavanje. Vratit ću se.
Samo mi je velika muka da je još neko od cura bio i da se nismo skužile.
Ajme meni!
-
-
OK draga pepita
-
-
-
-
-
....
cure moje,, iako nije prava tema jedino ovdje mogu pohvatat sve borbene cure iz St-a
please javite ako koja ide u postupak početkom 10/2007, kakva je praksa s smjestajem? .. mozda imate kakav broj ili mozda mi se posreći pa i cimericu nadjem..(čeka me stimulirani IVF na VV a smjestit se kod rodbine nit ne pomišljam-to bi me dotuklo više nego 10 punkcija)
ps za KAVU uvijek spremna
-
soraya imas pp
-
mvrcelj
..cim dodjem doma s posla.. zovem..
hvala od
:D
-
Soraya, mislim da sam tebi zaboravila spomenuti one još injekcije nakon transfera - znači u Zagrebu ti se ostaje više manje još nekih 5-6 dana i nakon transfera, osim ako ti ne daju injekcije da ih nosiš doma, a da doma organiziraš davanje, ma tako ti je najbolje. Naime, priča na VV-u ne završava transferom, nego onda još mislim 2. i 8.-mi dan nakon transfera dobiješ ponovno injekciju choragona u guzu, a dobija se i decapeptyl, ali to bi trebala pitat neke svježije na topicu Izvješće s VV-a - znači, nije samo od 3 dc + dok ne bude punkcija (kad ti je inače ovulacija) + 3-5 dana do transfera, nego još...
-
ina33....thanks na info
....tih 15 -17 dana u zg.. je vječnost : :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma