Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Suprefact u Sarajevu

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Suprefact u Sarajevu

e,cure,moja jetrva je krenula na prvi IVF u Zenici. treba da kupe Suprefact(sprej),ali ga tamo nema.
    mene zamolili da se raspitam,a ja naravno prvo vas moram da pitam
    zanima me i cijena i (kako sam u naslovu napisala) gdje se u sarajevu mogu nabaviti.
    unaprijed vam se zahvaljujem
    ljubac

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja ti neznam u sarajevu, za sada sam i ja u potrazi, za sada sam našla najjeftinije za 65 eura u zagrebu

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kod nas ga nema, znam da su ga cure nabavljale iz Hrvatske, meni je poslala Pcelica svoj (i bio mi je sretan, 8 mj.trunoce sam sada) tako da ja nisam kupovala i ne znam za cijenu u Hr. Najbolje ako ima nekoga da joj posalje.

runi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

tužna ja ti imam kući Suprefact sprej od 6 mjeseca, ušmrkala sam ga 6 puta, tj. 3 dana i prekinula jer mi je prekinuo mengu, pa sam prešla na decapeptyl (ako se ovako piše). Ako netko zna da li on još vrijedi, ja ti ga poklonim, pa mi javi ako hoćeš!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

piše ti na bočici datum do kad vrijedi lijek ut.av. pa mjesec /godina

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

tuzna
    probaj u apoteci "dina"
    kada sam ja trazila, prije nekoliko mjeseci, rekli su da ga mogu nabaviti, ali je bio dosta skuplji nego u zagrebu...
    tako da sam se ipak odlucila da sve lijekove nabavim u zg..

pusa
    i sretno u zenici

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sretno!!!

runi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Nisam mislila na datum na bočici, vrijedi do 02.08., nego koliko smije biti otvoren do uzimanja, jer neki lijekovi imaju određen rok trajanja od trenutka kad se otvore, koji nema veze s onim do kad vrijedi neotvoren!

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Da Runi, u pravu si, za Suprefact sam jednom davnije pitala tetu u apoteci koliko dugo može stajati otvoren pa mi je rekla nekih 5 -6 mjeseci a i to je upitno, vjerojatno dugim stajanjem gubi na svojstvima. Dakle najbolje je kupiti friški, neotvoreni i koristiti ga. Eventualno mjesec, dva nakon toga upotrebiti (pokloniti nekome)

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma,cure -GLAVNE STE!
    sta bih ja bez vas?!
    runi,ja bih ti jako bila zahvalna ako bi se mogao iskorisitit taj tvoj sprej. saljem ti pp.
    zna li iko zasiguro smeta li to sto je bio otvoren ova 3 mjeseca?
    ljubim vas!

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa
    ma,cure -GLAVNE STE!
    sta bih ja bez vas?!
    runi,ja bih ti jako bila zahvalna ako bi se mogao iskorisitit taj tvoj sprej. saljem ti pp.
    zna li iko zasiguro smeta li to sto je bio otvoren ova 3 mjeseca?
    ljubim vas!
    Ne smeta, ja svoj otvorila u travnju, Sarjevo ga koristila (kad ono bješe :? ) u sječnju slijedeće godine, a sad evo čekamo kad će mala princeza :D
    Sretno!

lucky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Evo ja potpisujem Pcelicu da ne smeta. Ja ga kupila i koristila u ozujku 2006. za 1. stimulaciju. Ostalo mi cca 1/3 bočice koju sam opet koristila u siječnju 2007. i :D sve stoji u potpisu

Sretno

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

danas ste mi digle frku oko spraya, pa sam obišla par apoteka, kontaktirala Mediku, i surfala po internetu 4 sata. rezultat potrage:
    nigdje ne piše da se nakon otvaranja gubi kvaliteta lijeka, jedino se ne smije upotrebljavati nakon isteka roka valjanosti na flašici.
    rekla mi je magistra, da pogotovo kaj je lijek strani, da oni jako paze i da se striktno pridržavaju uputa (ev. tužbe i velike odštete)uz to su i hormoni, i da bi svako bilo napisano: nakon otvaranja upotrijebiti u roku od..?
    meni na tekućini za leće piše: nakon otvaranja upotrijebiti u roku od 3 mjeseca, i na kapljicama za oči, isto piše nakon 14 dana od prvog otvaranja.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

A sad meni cure recite gdje se moze kupiti Superfact i koliko kosta (ne mora nuzno biti u BiH)? I koja je ustvari razlika izmedju Superfacta i Decapeptyla??

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma,cure bas vam hvala! stvarno ste nezamjenjive. ja sama nisam u Sarajevu,ali sam bila spremna tamo otici po sprej( da ga ima kupiti),jer moja jetrva nema 9 god djece i sad su digli kredit da idu na prvi ivf.
    ona ima zacepljene jajovode(neki tezi oblik,koji se nije mogao rijesiti operacijom),ciste i svasta nesto.njen muz,moj djever ,ima normalan spermiogram.
    nesto kontam,kad vec ja ne mogu(mm ima azoospermiju),pomoci cu njoj koliko mogu,jer ce ona zivjeti na jednom spratu,ja na drugom,mozda cu u tom djetetu pronaci bar dio svog mira.mozda ce mi moci malim,najmanjim dijelom zamijeniti ono sto ja nemam i ocito necu nikada imati.
    u pocetku se javljao neki vid ljubomore,a onda skontam koliko ona pazi da mene ne uvrijedi i ne povrijedi(sve nesto nece da prica kako su krenuli da to ganjaju,da ne bih patila ja)i da je zasluzila da joj pomognem(ona stvarno nista ne zna o VTO) na koji god nacin mogu.
    bez vas,ne bih mogla uraditi puno toga.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure,meni je runi obecala poslati taj sprej,ali je ona u Sibeniku,a ja u Kaknju. Zanima me kako je Pcelica poslala Sarjevu svoj sprej? moze li to slucajno postom?ili mora autobusom?

Sandrij2 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Sorry što se ubacujem u temu. Ignorirajte moj post. Samo bih htjela pozvati sarjevo da nam se javi na jesenske trudnice, već smo se nekoliko puta pitale što je s njom.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

wonderwoman,
    sad sam maloprije pisala, više neznam gdje, cijene i sve.....
    tema: Gonal f? možda?
    ajd škicni...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala Mu, ali vec sam sve zavrsila. MM mi donosi paketic iz Italije - Superfact koji je kostao 40 EUR .

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ideš! to je za sada najbolja cijena koliko ja znam. bravo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •