Drage moje, jeli koja od vas išla na liposukciju guze? Zanima me kako vam je bilo, gdje ste, koliko košta?
Ja imam velike naslage celulita i nema kreme koju nisam koristila. Pijem puno vode, ali se bojim da je za to prekasno.
Molim Vas odgovore....![]()
Drage moje, jeli koja od vas išla na liposukciju guze? Zanima me kako vam je bilo, gdje ste, koliko košta?
Ja imam velike naslage celulita i nema kreme koju nisam koristila. Pijem puno vode, ali se bojim da je za to prekasno.
Molim Vas odgovore....![]()
Baš smo malo prije (prigodno, uz ručak) kolegice i ja razgovarale o ovoj temi.
Ja čekam da liposukcija dođe na razinu...
- Dobar dan! Vi trebate?
- Liposukciju, molim!
- Izvolite.
- Hvala i doviđenja!
ja sam, na žalost, na TV-u gledala snimku jedne liposukcije koju je radio Glumičić...možda bi mi bilo lakše zaboraviti da mi je bio stišan TV, ali nije...
nisam osjetljiva na gledanje krvi i operacija, ali ovo mi je bilo prestrašno iskustvo...zato svima koji misle ići savjetujem da preskoče video zapise![]()
ja sam dosta kopala o liposukciji ali me strah što je otvorena mogućnost infekcije i što nitko ne garantira koliko će povući kapilarica sa maščobom....skupi sport ali ja se bojim doći na trening![]()
I ja sam to gledala i bilo je grozno. Lakše sam gledala otvorenu operaciju na srcu. Osim toga, u potpunoj si anesteziji tijekom operacije i suočen sa svim rizicima koje nose takvi zahvati. Svejedno, ako ima koja Roda da je prošla to, voljela bih ako ima koju minutu da nešto napiše.irena2 prvotno napisa
![]()
A guza J. Lo? Ona ne pomišlja na operaciju, a ima se čime pohvaliti.
Inače gledala sam na Pro7 drugu stranu medalje takvih zahvata, kad se sve zakomplicira pa ostaneš unakažen. Recimo ako se dogodi infekcija i tak to. Uglavnom, većina pristavši na operaciju pristaje i na rizik od ingekcije, a onda nema povratka, a ni tužbe. Najgore prolaze obične, "bezimene" žene.
Promisli dobro o svim aspektima i svim mogućim rizicima.
ah kakvih sam ja sve guza vidjela, guza od J.Lo je predivna u odnosu na TE neke guzebabyiris prvotno napisa
![]()
osim toga, njena guza i nije baš velika
Ja bih radije saznala cijenu uklanjanja rastegnute kože s trbuha nakon proda *tužni uzdah*
I nakon prvog mi je ostalo... kaj bu tek nakon drugog... šmrc...
Nikoga nema tko je bio na liposukciji...
Zaključujem da smo svi osvješteni koliko je to riskantan postupak. Ili pak, sve izgledamo savršeno.![]()
ja ne bih, navodno i jako boli. a i skupo je. a i u opcoj je anesteziji a to sam jedva podnijela na carskom.
ne vjerujem da ti je guza bas tako losa. nista sto pametna prehrana, vjezba i anticelulitna masaza ne bi sredili. ne da izgleda kao retusirane fotke, jer to nema sanse osim photoshopom.
Liposukcija je za mene "prošla svršena" pomisao nakon gledanje epizode "reži me" od utorka.... :/
Nije bitno koliko je guza velika, bitno je koliko je čvrsta. Znači dok sjediš pred kompom, udahneš - zatgneš guzu - držiš stegnutu dok brojiš do 5 - opustiš, pa opet....i to je to...
neće ti liposukcija dati lijepu guzu...pomoći će ti privremeno, a ostalo je na tebi. Zato počni odmah i uštedi pare za nešto drugo...![]()
Po ovome ispada da bi svi nesavršeni trebali ići na zahvate koji bi im učinili savršenima. Moš mislit. Može se biti sretna sa svojom guzom/nogama/ostalim i ako oblik istih ne zadovoljava nametnute kriterije, dosta toga je u glavi.Lukina mamma prvotno napisa
U svakom slučaju, ja bih prvo pokušala kombinaciju sporta i redukcijske dijete, pa tek onda nož. Ma lažem, nikad ne bih išla pod nož radi uljepšavanja osim da sam baš unakažena, ali dobro, to sam samo ja.
Jučer sam čitala o laserskoj liposukciji koju obavljaju u Beogradu. Da li se radi u Zg, ne znam.
Uglavnom, radi se laserom oporavak 10-ak dana (ali da se ništa ne vidi), rezultati nisu odmah, nego u periodu od hmmm.... 30-60 dana (znači ono cjelokupni učinak).
RAdi na principu razbijanja naslaga laserom koje tijelo mora samo izlučiti vani.
Kada su u pitanju velike naslage, onda se radi sa drenažom.
Mogu ti prepisati tekst, pa da vidiš (skener mi crko)![]()
joj, cure drage...
ovdje se digla velika prasina kad je nedavno umrla djevojka od cca 20 god z vrijeme estetke operacije ( mislim da su bile grudi...)
vise ne razmisljam o takvim stvarima. covijek prije svega treba cijeniti svoje zdravlje!
U Torontu je ovaj tjedan umrla zena dok su joj radili lisposukciju. Ima djete od 3 godine.Ma nema sanse da bi ja na to isla.
nakon scena iz one serije Reži me ... ne pada mi napamet
Kakva liposukcija? Loptu za pilates pod ledja, nasloni se uz zid i u cucnjeve!
Sva sreća da te stvari nisu jeftinije jer bi vjerojatno više nas došlo na tu pomisao: "Hop, resetirajmo masnoću." :/
Ja također glasam za vježbanje! Tijelo zaista možemo savršeno oblikovati tjelovježbom, samo treba uložiti trud. Možemo to učiniti da zaradimo 10 000 kn koje bi dale na liposukciju. Štednja je zarada, zar ne?
Moram se samo sjetiti toga opet.![]()