Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: plakati

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno plakati

Čitam postove o prodojećim pedijatrima i neke cure su spomenule plakate po ordinacijama.
    Moja pedijatrica je prodojeća ali su po ordinaciji plakati/kalendari/podsjetnici/itd od (kršitelj koda)a, Humane i slično. Nema eksplicitno nacrtanih bočica, ali npr. sretna bebi faca + natpis "Humana".
    E sad, jasno mi je da proizvođači dijele takve plakate a sestre ih objese da vesele bebi face ukrase zid. Ali postoje li prodojeći plakati? Mogu li se nabaviti? Bilo bi lijepo u ordinaciji vidjeti plakat s mamom koja doji, pa da ispod piše www,roda,hr i broj SOS telefona ...
    Znam da otkrivam toplu vodu i da takve stvari nisu jeftine, ali morala sam ovo napisati

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali u našoj ordinaciji ima plakat sa slikom majke koja doji, a ispod logo koji jamči svojim imenom - uvijek iznova gledam tu sliku i mislim si- what?

Iskreno, meni bi ljepše bilo vidjeti kutak za dojenje u ambulanti i mame koje djecu smiruju na cici, a ne da jure doma kad plaču (a obično se to nakon cijepljenja dogodi...)

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da se razumijemo-i ja jurim doma, 5 minuta sam od ordinacije, nekako se uz svo to bombardiranje reklamama ne osjećam prodojeći :/

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I kod naše pedijatrice su isto plakati, reklamice, blokići na kojima piše (kršitelj koda). Ali postoji i mala prostorijica unutar čekaone sa dvije klupice gdje se može u miru podojiti, barem toliko da se malo skloniš od pogleda ostalih.Ne, meni nije problem javno dojiti, ali želim poštediti ostale da im ne bude neugodno jer je čekaona mala, pa verojatno ne bi znali kud da gledaju, inače mi redovito papamo tamo.

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i ja glasam za to. ima nas toliko koje dojimo, pa bi ispali bas lijepi plakati!!! :D

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ajmo se raspitat jel trebaju negdje modele-dojilice :D

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Naša pedica plakat na kojem su beba i bočica "obučena" kao mama (ima noge, glavu, šešir...), a beba plače i viče: "Ovo nije moja mama!".
    I plakat na kojem su u krupnom planu cica i blažena faca bebe .

Ali ima i plakat mame koja doji, a u potpisu je **** ili (kršitelj koda) (koje li ironije), sat od (kršitelj koda)a... svega pomalo :/

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj martinap prvotno napisa
    Ali ima i plakat mame koja doji, a u potpisu je ****
    Tako je i kod mog ginića

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zar se ne može upotrijebiti onaj postojeći, predivni, s Mommy plesačicom?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Cure, mislim da se ne radi o tome da nema modela-mame koja bi dojila. Plakati kostaju, tisak, plakatno mjesto itd. Kad sam prije par godina radila kao dizajner sjecam se da je cijena printa jednog jumbo plakata bila oko 1400kn + plakatno mjesto oko 300 eura za 15 dana pa si sad mislite o kojim se iznosima radi.
    A **** i ostali svakako imaju cime platiti promidzbu.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Cure, mislim da se ne radi o tome da nema modela-mame koja bi dojila. Plakati kostaju, tisak, plakatno mjesto itd. Kad sam prije par godina radila kao dizajner sjecam se da je cijena printa jednog jumbo plakata bila oko 1400kn + plakatno mjesto oko 300 eura za 15 dana pa si sad mislite o kojim se iznosima radi.
    A **** i ostali svakako imaju cime platiti promidzbu.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    ...
    Ali ima i plakat mame koja doji, a u potpisu je **** ili (kršitelj koda)...
    Pa to ima smisla, Hip radi i čaj za dojilje, dječju kozmetiku itd... za Milupu ne znam

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

U mojoj ambulanti gdje mi je pedijatrica ima svih spominjanih reklama u raznim oblicima, ali i jedan prodojeći, nešto u suradnji s gradom Splitom ili tako nešto na kojem piše (parafraziram) da "osviještene žene u svijetu doje barem 2 godine, a kako je kod nas?".
    Došlo mi je da ko školarka nadopišem godine mog djeteta i da i kod nas ima takvim čudakinja. Uf, nisam ništa nadopisala...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

U mojoj ambulanti gdje mi je pedijatrica ima svih spominjanih reklama u raznim oblicima, ali i jedan prodojeći, nešto u suradnji s gradom Splitom ili tako nešto na kojem piše (parafraziram) da "osviještene žene u svijetu doje barem 2 godine, a kako je kod nas?".

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

eh, da i ja sam bila otvorila sličan topic ("grintam bez razloga, ili'').. ne znam, mene sve više nervirajuplavi medvjedići koji skaču, igraju se, lebde na oblasima.. a ima i reklama za **** junior...ma bljak! Mm ne vidi u tome ništa strašno, a ja na to gledam ovalo: Pedijatri su liječnici za djecu. Znaju kako pomoći djetetu. Ako mama dođe i vidi reklamu za nekuo adaptirano u pedijatrijskoj ordinaciji, zaključuje da je to:
    1. mlijeko bolje od drugih
    2. ako je u ped.ordinaciji onda je ok
    3. onda i nije neka greda ako tu i tamo malo doda...jer valjda ne bi liječnik izvisio na zid ono što ne valja..

mislim da nisu sve majke dovoljno osviještene i da ih te reklame potiču na formulu, ako ja npr. vidim reklamu za maxflu, vjreovatnije da ću kupiti baš maxflu, a ne recimo coldrex.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

plakatna mjesta su davno zakupljena (veliki broj drži firma B1) i nema načina da mi patimo "podstanarstvo" kod njih.
    jer se, nažalost, sve svodi na "plati pa klati" ili "tko da više"...

a zna se tko drži novac...
    Roda ne

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ovaj plakat koji sam ja vidila je nalijepljen na staklo, tj. na neplaćeno mjesto za plakatiranje.
    Sad, po meni tu ima više stvari za razmotrit:
    - uvela su se civilizacijski plaćena mjesta za plakate, pa nećemo valjda plakatirati van njih
    - mjesta za plakate koji se plaćaju su skupa, ona koja su free su često materijalno nemotivirana i više se osvrćem na to što mi imaju reć
    - gdje se između ovo dvoje Roda kao Udruga vidi i gdje se želi smjestiti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •