Citiraj Andora prvotno napisa
trebam savjet!!!!

sin mi je upravo kući u krevetu sa temperaturom 38,5, i ništa ne bi bilo čudno da trije tri tjedna isto nije prošao.
zadnjih 2 i pol godine temperatura skače bar jednom mjesečno, iznenada i jako visoko, ponekad čak do 40 C, isti trenutak s pojavom temperature mu se ugnjoje krajnici.
pedijatar nam da antibiotik i onda je za dva-tri dana "zdrav".
sumnjali smo na streptokok, al smo svi bili u obitelji negativni na klice.
ne ide u vrtić, samo na plivanje. ovu jesen ide u školu.
sad me zanima slijedeće:
1. vadit krajnike ili ne?
2. jeli sad kasno? (kažu mi da po ljeti i zimi nije baš pametno ići na takvu vrstu operacije?
3. koliko traju sve te pripreme - od dolaska pedijatru na dogovor za operaciju pa do operacijskog stola?

živim u Splitu.
sve ovo sto se bolesti tice mi smo prolazili 3,5g tj. od kad je Tino imao tri mj. prvi put je imao gnjojnu anginu ,ne pitaj kako nikome nije jasno...

mi smo isto u Splitu,ja bih ti preporučila vađenje angina pod obavezno, dijete će ti se preporodit....
preporučila bih ti i dr.Tafru u bolnici, ona radi srijedom od 12o do 15:00 na Firulama a četvrtkom od 9:00 do 12:00 na Križinama, znaš da je kod ans rijetkos naični na dobru dušu i dobra dokotra...ona je odlična...ima toliko takta s djecom, djeca ga obožavaju...moj Tino samo o njemu priča kad mu se spomene doktor i bolnica....

kao što vidiš iz prethodnih postova Tino je svježe operiran...
nama su rekli da se operacoije obavljaju na proljeće i to najkasnije do 1.6. tako da imate još vremena za akciju....
sretno