Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Logoped

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Logoped

Preporucite mi dobrog logopeda (za logoterapiju)-moze privatnik. Po mogucnosti nekog tko radi s malom djecom.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

??? netko?

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

preporučam prof Jadranku Lađarević,
    http://www.jezikigovor.hr/

zna s djecom, topla je i vesela, zna motivirati djecu tako da je njima zabavno, individualno pristupa- prilagođava se djetetovim interesima, dobi i potrebama i blago ali sigurno usmjerava.
    privatnica je i nije jeftino, ali ne žalim ni lipe.
    puno sam od nje naučila i napredak je fenomenalan (početna dijagnoza-usporen razvoj govora), vjerujem velikim dijelom zahvaljujući posjetima njoj.

evo i jedan njen članak
    http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/985/

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tanja, ako pitaš za Filipa mislim da za tako malu djecu logopedi samo naprave dijagnostiku i daju roditeljima upute što i kako mogu pomoći; mislim da se onda još ne prakticira terapija.
    ne znam točno koji je vaš problem, no ako je problem u razvoju govora-mogu vam isto preporučiti ovaj dvd, nama je bio koristan
    http://www.vjesnik.hr/Html/2005/12/2....asp?r=pis&c=1
    Logopedice tvrde da poticajna sredina može znatno ubrzati tijek govorno-jezičnog razvoja. Upravo zbog toga su Silva Jug i Renata Rade u suradnji s Hrvatskom verbotonalnom udrugom i uz potporu Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti snimile videokasetu i DVD pod nazivom »Rano poticanje djece usporenog govorno-jezičnog razvoja« gdje su prezentirane igre korisne za govorno-jezični razvoj djece mlađe od četiri godine. Projekt je namijenjen roditeljima i odgajateljima kako bi se što kvalitetnije potaknuo govorno-jezični razvoj mališana.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ej, super, hvala!

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

www.logokor.hr

Znam ženu osobno, ugodna, topla osoba, zna šta radi, godine iskustva....

Često sam joj znao reći, "dabogda nikad ne zatrebao vaše usluge"...

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ima li netko iskustva s Logopedskim centrom na Trešnjevci (mr Suzana Jelčić-Jakšić, Udbinska ulica)?
    Naletjela sam na njih na webu (preko stranica Hrvatskog logopedskog društva), vidim da surađuju i s našim pedijatrom, ali nisam nikad čula ništa o njima, pa me zanima...

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Zna li netko gdje se može kupiti taj DVD »Rano poticanje djece usporenog govorno-jezičnog razvoja« ? Nama bi trebao.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

privatna ordinacija "Logoped" , Belostenčeva 3 u Zagrebu (u blizini Kaptol centra)
    http://www.logoped.hr/
    tel.: 01/ 46 66 222

Mi smo tamo išli jedno vrijeme i sretali smo dosta malu djecu. Bila sam zadovoljna.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Dr. Jelčić-Jakšić je super doktorica, meni ju je bila preporučila jedna frendica koja je defektolog po struci
    moj mali je bio počeo mucati, ali sva sreća to je samo bilo razvojno mucanje
    čula sam da je dobra i dr.Nataša Šunić-Tadić

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zna li netko gdje se može kupiti taj DVD »Rano poticanje djece usporenog govorno-jezičnog razvoja« ? Nama bi trebao
    ja sam ga kupila prije dvije godine na interliberu, na štandu "Ostvarenja".
    interliber je za koji dan, pa možete tamo pogledat.
    ili na adresu FoMa, Creska 18, tel 3631-570

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Dr.Davorka Franolić super je baš za malene mislim da je moj klinac mlađi od tvojeg a idemo redovito 2 puta tijedno i fakat se vidi napredak!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Ima li netko iskustva s kabinetom Logos-Kalos?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mami, super ti je logopedica u Martićevoj, odmah nakon križanja s Bauerovom u pravcu Kvatrića. Moj Viki je tamo išao pred 3 godine, i bila sam jako jako zadovoljna.
    Žena se zove Ivana, mlada je, simpatična, topla i profesionalna

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Logos-Kalos mi je preporučila vrtićka logopedica, naravno nakon Suvaga.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Naručili smo se kod logopeda u "Logos". Dijagnostika im je besplatna tijekom 9.mj. a sat rada sa djetetom 130kn. To mi je puno- zna li netko nekog logopeda koji radi preko socijelnog? Kod nas u školi ni u domu zdravlja ga nemaju.
    Mislim, smisliti ću ja nekako novce za to jer nam je to jako važno, ali biti će teško- predpostavljam da će trebati raditi sa njim barem 2X tjedno i to kroz cijelu školsku godinu, tak da bu se skupilo.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Da, u školi su mi preporučili da uzmem apsolventicu. Može li mi netko preporučiti koga i da li znate koje su im cijene po satu?

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ovo je stara tema, a ja bi trebala svjeze informacije.

curica je predskolarac, bili smo u suvagu i nemamo vremena cekati godinu dana za terapiju, kolika je lista cekanja.
    trebala bi preporuke dobrih logopeda u zagrebu.
    hvala

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kad biraš logopeda, svakako je važno da to bude osoba koja zna s djecom i s kojom će se tvoje dijete dobro slagati, ALI odaberi nekoga tko ti nije "na kraj svijeta" nego u blizini, da ne moraš žrtvovati trostruko više vremena na razvažanje po gradu nego na logopedsku terapiju. Možda je spretnije da se raspitaš u kvartu ili u vrtiću.

Mi imamo dobro iskustvo sa Suvagom (u kvartu - vanjska ambulanta Ivanićgradska) pa ne mogu preporučiti nikog drugog. Ne znam jesi li se raspitala kakva je situacija s vanjskim ambulantama - nemaju oni ambulante samo u Lj. Posavskog nego i na drugim adresama po gradu.

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

suvagove ambulante koje su nam blize su isto prezauzete, dobili bi termin tek pred kraj skolske godine, to mi je prekasno. zapravo bi mi zbog lokacije najvise odgovarao bas suvag, ali prije godinu dana mislili smo da nam logoped ne treba.

vrticki logoped je figura na oglasnoj ploci, naime ne radi sa djecom, vec samo dijagnosticira problem i to najcesce kad roditelji izraze zelju.

tako da su mi sve preporuke privatnih logopeda dobrodosle

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

preporučam logopeda u Martićevoj . Kabinet se zove Logotherapia, prof. Ivana Baketić

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

kovrcava

ima li netko iskustva sa logopedima iz ordinacije jezik i govor, http://www.jezikigovor.hr/pripreme-z...vnu-skolu.html

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ima li netko iskustva s logopedima u zapadnom dijelu Zagreba ( Logos, ABC, ..?

hvala

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Preporučam Dinku Vučković u Klaićevoj, jako je dobra za početnike ali vrlo stroga, možda više za djecu koja imaju i elemente adhd. Mene zanima da li mi netko može pomoći savjetom u koju školu upisati djete koje ima govorno-jezičnih poteškoća i elementa adhd, učiteljicu koja bi bila edukativno osviještena...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zna li netko kako to ide na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu?
    Ako imam dijagnozu, primaju li odmah na terapiju?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •