-
Tuga i prestanak dojenja
Mi jos dojimo , Iris (8i 1/2mj) je zapravo tek prije nekoliko dana pojela znacajniji obrok dohrane . Prije se sve svodilo na par zlicica dnevno. Ostalo sve dojenje . I milijun nocnih.Ali , pocela sam razmisljat o tome kako cemo jednog dana prestat dojit.Ne znam kad ce to bit , skoro ili ne.
Svjedno me hvata tuga na pomisao da cemo se prestat mazit na taj nacin. Moja beba raste i treba me sve manje na taj , a sve vise na neke druge nacine.
Filipa sam prestala dojit iznenada (upala uha u dobi od 11 mj) .Sjecam se da sm nekloliko dana bila prilicno tuzna zbog toga. No kad je to vrijeme proslo, bila sam zadovoljna jer sam imala svoje tijelo samo za sebe, a i mogla sam biti s bebom ili bez nje u bilo koje doba dana , a ne nuzno u vrijeme podoja.
Kakvi su vasi osjecaji o kraju razdoblja dojenja?
-
-
Bruno je prestao dojit sa 16 mjeseci. Prestala sam ga uspavljivat na ciki pa mu je polako postajala sve manje i manje zanimljiva. Na kraju je vise nije trazio. Kako se sve odvijalo polako, prestanak cikanja nam nije pao tesko.
-
joj nuna, mislila sam da se dogodilo nesto pa da ste morali prestati dojiti , uh, dobro je 
a tema je zanimljiva, pisat cu o njoj cim uhvatim vremena....
-
Ja jos uvijek ne smijem da razmisljam o tome. Kad je B. prestao dojiti (10mj.) ja sam se gusila u suzama - sjela i napisala mu pismo. I sad' mi suze naviru na oci. S' O nece biti drugacije, jedino sto nam mozda moze pomoci je da taj proces protece sto postepenije.
-
Hvala cure , lakse mi je kad znam da nisam jedina!
-
nuna, ja sam sjela i napisala o nasem kraju
i pomoglo mi je staviti na papir osjecaje, mozes vidjeti na topicu "nasa prica"
-
mi ne dojimo preko godine dana a mene još hvata nostalgija
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma