yasmin-super fotke, a u sobicu se vidi da je uložen velik trud
patrik još uvijek spava u kinderbetu, iz jednostavnog razloga što mi se čini sigurniji, ne treba nam (još) za drugu bebu - kao, pretpostavljam, vama, a imamo i koljevkicu u kojoj je patrik spavao do 10 mjeseci tako da i u slučaju potrebe, kindač će još poslužiti patriku neko vrijeme.
u njegovoj sobici je za sad samo kindač, komodica (nekada služila za presvlačenje, a sad samo za njegovu robicu i potrepštine), veeeeeliki ormar (nije ugradbeni ali je od jednog zida do drugog, pa ko da je) i trosjed na razvlačenje na kojem se u slučaju potrebe može i prileć.
Nekako mislim da je zasad to čisto dovoljno. a kad dođe druga beba razmišljat ćemo o nekim preinakama, kupnji prave dječje sobe i inim stvarima.
inače samo da spomenem - patrik je jučer zadrijemao u autu kad smo išli doma, kupali smo se u pola 7 jer sam vidjela da neće izdržati dulje, u 7 je već tražio "pava", stavila sam ga u krevet i zaspao je snom pravednika do danas u 7 (uz nekoliko buđenja ali ništa strahovito). danas isto nije bilo nikakvih problema s ostajanjem u vrtiću - nešto je počeo stenjati na ulazu, nije mu baš bilo pravo, al onda sam rekla da idemo pogledati ko je sve došo u vrtić, onda je počeo ponavljati ko došo, ko došo i tako i ostao.
svakako treba paziti na rutinu, međutim nama rutina često padne u vodu jer je tijekom jeseni i zime patrik često poboljevao, pa onda ne bi tjedan, dva, tri uopće išao, a onda sve ispočetka. ali kad se ide, onda je važno i tko zaključava vrata (to smije samo mama), tko nosi ključ od auta i flašicu (to smije samo tata).