Citiraj yasmin prvotno napisa
da, sve to stoji, ali u svakoj grupi se dogodi (jer se naprosto mora tako dogoditi) da je jedna teta super, a druga baš i ne
to sam već puno puta čula, mi smo onda imali sreće, naše se tete super nadopunjuju i po nekim su pitanjima totalno različite
iako su obje tople ali drže do strukture kod jedne je izraženije jedno kod druge drugo, jedna je mlađa i kreativnija, druga je pred penziju, iskusnija i puna iskustava i onako tip bake

na prošlom sastanku koji su uglavnom komunikacijskog-radioničarskog tipa pitanje za uvod je bilo
"što ste danas učinili za svoje dijete?"
mnogi su se zamislili, bilo je odgovora , ali i onih
menne naše tete uvijek uspiju poz. iznenaditi...
u našem vrtiću je bio samo 1 sastanak i to prošle godine samo prije upisa i to nisam niti bila jer su mi rekli da je to samo za roditelje koji još nisu bili na razgovoru (što moraju donijeti i sl.)
i kod nas je ova druga teta pred penziju i stvarno ima neke zastarjele metode, ali to prvenstveno ima veze s tim kakva je tko osoba.
sve u svemu, pogotovo ova tri dana otkad je patrik ponovno krenuo, primjećujem da mi je dijete zadovoljno, jest da mu nema najbolje frendice, ali mogu si samo zamisliti što će bit kad dođe. oni stalno se grle i ljube, zajedno spavaju odpočetka jer su najstariji pa se onda n kao slučajno otkotrlja u krevet, tuku se jer tko se tuče taj se voli....
Jest da mi nije baš drago da je patrik u grupi s jednogodišnjacima, jer da je sa starijima vjerojatno bi ranije i bolje savladao neke stvari, ali isto bi više bio i na piku tih starijih, sve ima svoje prednosti i mane.