oprosti, nisam te zaboravila, znam da ti kao i Bucka imaš planove... Samo sam htjela malo "pogurati" ostale...
oprosti, nisam te zaboravila, znam da ti kao i Bucka imaš planove... Samo sam htjela malo "pogurati" ostale...
mi ćemo čekati tebe!![]()
Nećete dugo čekati (nadam se)![]()
Khm, khm...o cemu se to ovdje prica?
:D :DMama Natasa prvotno napisa
Leki prvotno napisa
![]()
O novim zimsko-proljetnim-ljetnim bebama 2008Leki prvotno napisa
![]()
Ja se biljezim za tamo neku 20.. , ne mogu ja stici do 2008 8)
Mirta, help!![]()
cure, što duže čekate biti će vam se teže odlučiti, a osim toga BEBE SE NE RADE CILJANO, treba se opustiti i krenuti, jer kada se nešto forsira često se rok produži, nastane panika ......Mama Natasa prvotno napisa
i zato krenite vi sada :D
a tko zna, mozda vam se i ja pridruzim....
ja bih bila proljetno-ljetna trudnica.![]()
:D SRETNO VAM BILO CURKE!!!!!
bruna je stvarno prekrasna!!!
a i mirta izgleda vise nego super!!
bucka se planira bacit na posao u jesen-zimu 2007!
znaci da bi po tom planu bila proljetno ljetna 2008!!!![]()
mi se vratili sa mora!!
bilo je divno, predivno!nismo se kupali u moru, nego samo u bazenu!
nika kaze kad se vec pokaka i onda uglavnom zeli da ju presvucemo!
pocela je puno, puno brbljati i to nam je super!
u utorak daddy ide sa njom na razgovor za jaslice, makar bi za pocetak samo cuvali mjesto!
cao ljetne!
Osisali smo novija na celavo, sad ima istu frizuru kao tata.
Bio se sav osuo od vrucine, jos uvek ima taj osip po vrhu glave i zatiljku.
Sisanje je bilo traumaticno, sve vreme je vikao "jaooo, jao, jao, jaaaao!", ali je sveukupno shvatio svrhu sisanja, pa mislim da mu nije ostala trauma.
Pozdrav svima !
I mi smo se ošišali ponovo, i sad smo same uši.![]()
S kahlicom nam malo ide, malo ne, ali neću ništa forsirati do godišnjeg!
mi da želimo ošišati vida na ćelavo ne bi uspjeli jer kada dođemo frizerki počne plakati i izdržimo upravo toliko kolio je potrebno da se skine samo višak kose - tako da je stalno čupav![]()
Šišanje![]()
I mi smo u petak prvi puta bili na šišanju. Matija je bio super, sjedio meni u krilu i igrao se sa autićima. Uglavnom...loknica više nema, ali smo i dalje valoviti. Kosu opet puštamo preko zime, pa se možda lokne i pojave. Šišali smo ga jer mu je sada užasno vruće i znojio se po vratu, a kosa je bila do ramena.
Novi se jos uvek ceska po zatiljku, a osisan je vec 4 dana, a vrucine su prosle.
Ne zelim ni pomisliti sta ni bilo da ga nismo osisali. A da je bila drama, bila je, ali ja kad uzmem masinicu u ruke....![]()
Mi još nismo bili na šišanju, osim što sam joj ja u fušu skratila šiškea baš se mislim kako bi mogla i iza malo potkratiti jer joj je izbio osip po vratu valjda od znoja. A baš mi je žao jer i ovako ima jako malo kose.
Bili smo na moru ali se nismo kupali jer je jako puhalo a i E. je prehlađena.
Pozdrav svima!
Vid i Bruna![]()
nema sanse da vas polovim al ukratko:
mi se nedavno sisali po treci put,
brbljamo ko veliki,
i dalje voli pjevati pa zabavlja sebe i sve oko sebe
I mi smo isto to mislili tj. da ćuvamo par mjeseci mjesto ali su nam nešto rekli da se nešto u vrtičima promjenilo i da je ograničenje u vremenskom čuvanju mjesta zbog djece kojima stvarno treba vrtić , a ne mogu upasti.bucka prvotno napisa
Da li vi nešto znate o tome?
pozdrav svima.... vidim ja bit će veselo na proljetno-ljetnim 2008 8) ...
mi smo se u četvrtak konačno cijepili prioxirom i zasad smo bez nekih većih reakcija... malo joj curi nos i bila je nervozna par dana...
šišamo se redovno i bez problema....
u zadnje vrijeme joj je Fifi najveća fora... probudi se ujutro i pjeva fiii-fiiiiveć sam luda od te pjesmice
![]()
I mi obožavamo fifi ali verziju na engleskom![]()
ipak ste vi starijiRomina prvotno napisa
![]()
btw. danas je u konzumu vidjela dvd fifi i tražila ženu da joj da "ajinu fifi" i pet minuta uvjeravanja da to nije njena fifi, a jučer sam joj rekla da nema sad fifi na tv-u jer je kasno pa mi je donjela kutiju od dvd-a u stilu "kaj pričaš gluposti, kak nema"... eto to su naše "muke po fifi"...
i mi volimo fifi!
imamo par dvd-a sa njom i ekipom, te dvije plisane fifi!!!
ima na bocarskom velika kucica od fifi al je sva zapisana iznutra!!![]()
mi imamo malu plišanu violet,fifi i bambolija(nemam pojma kak se piše) i puno mi je zanimljivije na engleskom i simpa su mi imena i glasovi...npr bolje mi je stingo od bocko
![]()
a mi smo vidjeli Bemba uživo u našem vrtiću-sad se se svodi na bembo je ovo, bembo je ono![]()
u petak 1. put se šišali-ajme koji plač :roll na kvadrat:
inače ostalo sve normalno, i dosta priča![]()
:D
:D
I mi gledamo Fifi, sam sto se po Asji ona zove Hihi![]()
I cini mi se da Hihi polako uzima mjesto Po, tabisi se sve manje gledaju!
Nama je Ifi i za Miffy i za Fifi![]()
Maureno ju je zvao par dana vivi ali sad nekak slatko kaže fifi ali onak sav ushićen![]()
:D I mi se pridružujemo ljubiteljima Fifi tj. kod nas se zove Pipi.I moramo se pohvaliti da više cici nije aktualna tu i tamo samo dobi pusu inaće je bljak, spavamo cijelu noć i preko dana 2-3 sata
Pusa svima
nisam cula za ovo!MANIVA prvotno napisa
morat cu se dobro raspitat!
prijateljica mi kaze da to ovisi o kvartu!!
Nama je Fifi - Fifi, Jagodica Bobica je Jaga (to je bakin utjecaj) i još jakoooo volimo Doru (to je crtić na Tiji - u) Dora Istraživač je mislim prijevod s francuskog.
Nego, roćkas!!!!!!!!!!! Na sto muka sam. Tata je rekao da mu dostavim troškovnik i da je organizacija moja briga, baka me pili da sve organiziram negdje vani tipa igraonica. Ja bi doma.
Kaj ste vi napravile ili kaj planirate?
Thanx
nem' po'ma ko je fifi? :?
mi cemo rodjendan u stanu.
Kli - Fifi = http://www.rtl.hr/program/prikaz/1342/
ili http://www.fifiandtheflowertots.com/
nama Fifi nije nesto, kod nas vladaju ninje kornjace i dinosauri
uglavnom povodi se za Brunom
rockas - joj meni se to cini daleko iako ce brzo doci,
slavit cemo doma, nadam se vani na dvoristu
vid obožava Fifi
čak sam mu kupila i "FiFi" zapravo je to Ljubica, ali nisam skužila da Fifi ima plave latice, a Ljubica ljubičaste
![]()
zdravo cure
evo mene malo
zanima me da li dajete malcima salatu uz ručak?
npr. danas smo jeli pečenu puretinu i pečene krumpire i sad uz to nekako paše zelena salata, ali nemam pojma da li se to uopće djetetu treba nuditi u ovoj dobi
imate kakvih iskustava?
maureno jede sve osim zelje salate....zelena mu baš i nije nekaj posebno fina ako nije u sendviču
Storma![]()
baš sam ti htjela poslati pp
Lena baš ne doživljava salatu ali mislim da ju naši klinci mogu jesti bez problema
Jel' vam klinci nose bodiće po ovoj vrućini? Tražim one bez rukava, da li znate gdje ih ima? (odlični su nam oni iz M&S ali imaju samo male, male brojeve).
Kad smo kod brojeva, koji broj robice i cipela vam nose klinci?
Meni su super bodići iz IANE. Tanki, bez rukava, rastezljivi. Super, jedino kaj ih je teško naći.
Odjeću nosi onu za 2-3 god, ne znam koji je to broj - mislim 98.
Cipele broj 24.
Matija salatu uopće ne doživljava, ništa baš ništa od toga. On je pravi tamanitelj juha-svih vrsta. Mislim da to jedino jede s guštom.
Broj cipica 23, a robice kako koje, ali uglavnom za 2 godine - 98.
Bodije nosimo sve manje, draže su nam majčice.
Tia je 21 nosila prošlo ljeto.![]()
Koliko Nika ima kg?