-
drage moje, volim Vas puno i kad bi znale koliko mi znacite, jedine osobe na svijetu sakojima se mogu tako lako razumjet svte vi..............
Javljam Vam se obavezno u utorak poslije podne......
MOram Vam ispricat jednu tuznu-lijepu pricu:
lezala sam u bolnici nekih 10 dana sa drugom trudnocom i tamo je bila jedna zena, non stop lezi, ustaje u WC i to je to, upitam je jeli mora ona tako kad ona kaze da ustvari nju su doktori slali kuci jer je ona Ok, a inace je u 30 tj. trudnoce i lezi tu vec 2 mjeseca. Ona je odbila ici kuci jer je izgubila 4 trudnoce i to 2x u 7 tjednu onda u 23 tj. blizanci bili 500gr. pa poslije blizanaca u 27 tj. decaka od tacno 1kg nije uspio bio je premalen. ili bolje receno doktori se nisu ni potrudili.
Tako da zena nesmije jednostavno ustati iz kreveta. Ja sam je razumjela i podrzavala da nema jos puno i eto, ali ove druge koje su lezale tu nisu je razumjele govorile su da nije sva svoja da je slucaj za psihijatrije i neznam kakvih ruznih stvari.... I kako sto rekh to jedino mi mozemo razumjeti..
Uglavnom nasa draga mama je rodila zdravog decaka na vrijeme i eto mali ima nekih 6 mjeseci.....................isplatilo se lezanje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma