Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: HITNO MI JE, MOLIM POMOC!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno HITNO MI JE, MOLIM POMOC!

Bok curke moje,

dugo se nisam javljala jer ne plivam momentalno u vodama potpomognute,vrijeme mi prolazi sa mojim prekrasnim sinom koji je sve stariji, zabavniji, slađi....

no u idilicnoj obiteljskoj atmosferi nesto ipak mora biti kamen spoticanja,
    a to je moja menstruacija koja me u zadnje vrijeme poprilicno plasi.

dosla sam kod vas da mi pomognete sa uputama, savijetima, iskustvom.

Jako dugo vec imam mengu, ne brojim ali sigurna sam da je vec proslo dobrih mjesec i pol kako krvarim. u naletima mi naiđu i pravi odljevi sa velikim ugruscima, pa se na dan-dva smiri i onda opet obilno krvarenje....

Radila sam veliki broj pretraga,od laparoskopije gdje je bilo sve u redu, milion i jedan put sam bila na UZV gdje je situacija solidna, cesto imam vodene ciste koje sam s vremena na vrijeme punktirala, hormoni u granicama, hipofiza OK, ne znam sto bih jos nabrojala.....

no ne ostajem trudna i imam ubitacno jako i dugo krvarenje...

citala sam na netu da je kod pojave svijetlo crvenog krvarenja sa ugruscima i bolivima u leđima moguc tumor jajnika/maternice i htjela bi sto prije poceti sa svim mogucim pretragama.

Eto zbog toga tipkam, da me uputite gdje da pođem, odakle da krenem, koje uputnice,pretrage, operacija sto god.

samo zelim biti zdrava za svoga sina a ako se nakon toga dogodi trudnoca nitko nece biti sretniji od mene.

Sve vas ljubim, pozdravljam, zelim sto je moguce prije plusice na testu i vesele i zdrave bebe

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Želim ti sreću i da sto prije riješiš krvarenje.
    Na žalost ti ne znam što sugerirati? Kada si radial laparo? Prije tih krvarenja ili nakon?
    VALjda bi se vidjelo tada što je uzrok?
    Pa valjda ginekolog zna koje pretrage treba obaviti? Papa, markere, briseve.... nadam se da ostale rode znaju vise.
    JA ti jos jednom zelim zdravlje ponajprije, a potom i drustvance za sincica

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Emanuel, a jel prva trudnoća bila iz potpomognute oplodnje ili prirodno začeće? Ako je bila potpomognuta, onda po uputnicu za VV, Sv.Duh, Petrovu...
    Kažeš da si radila veliki broj pretraga, znači da već jesi pod nekakvom kontrolom, pa predlažem drugo medicinsko mišljenje. Puno je i privatnih klinika po ZG gdje se možeš obratiti. U tvojoj bih situaciji obilazila liječnike.
    Koliko god dobrih preporuka, savjete, podrške možeš dobiti ovdje, liječničko mišljenje je liječničko mišljenje.
    Dr. Alebić daje savjete preko Cybermed-a. Probaj ga pitati kojeg lječnika/bolnicu ti može preporučiti.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Emanuel, dr. Alebić ti je novi mladi doktor koji je došao na VV umjesto Jukića. Tumor jajnika ti pokazuje (među ostalim stvarima) i marker iz krvi CA-125, ali taj ti pokazuje i endometriozu tako da nije jednoznačno. Možda je to krvarenje uzrok nekakvog hormonalnog poremećaja, ma najvjerojatnije je to to. Otiđi svome socijanom giniću i ginićki, objasni simptome pa nek' te upute na daljnje pretrage.

dee-dee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Draga moja, nemam neki pametan savijet ali se iskreno nadam da nije nista ozbiljno.

Javi sta se desava

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kako reče ina33, mislim da je bitno odmah napraviti markere! I naravno, kod MPO doktora (ili nekog drugog "kliničara" koji se susreće sa većim problemima dnevno).
    Sjećam se da je moja frendica imala sličnu priču, samo što kod nje krvarenja nisu bila tako obilna kako ti opisuješ svoja. Davno je to bilo, ne sjećam se dijagnoze ali, mislim da su je liječili interferonom...
    Evo ti jedan link www.hilarus.hr/Menoragija.htm pa malo pogledaj - možda nađeš nešto korisno.

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja sam samo tu da ti poželim sreću. Izvještavaj nas o novostima

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nadam se da nije ništa ozbiljno
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

anna avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Samo zelim da nije nista opasno i da sto prije otkrijes o cemu se radi, mozda su ipak hormonalne promjene. Pusa tvom sincicu!

magda_ avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne mogu pomoci savjetom, ali mogu poslati OGROMNU PUSU svojoj nekadasnjoj sapatnici. Ljubim te i drzim fige da nije nista ozbiljno. A ti trk na pregled, pa dalje po uputama.

SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Emanuel samo da te pozdravim!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala vam cure na info, evo upravo sam poslala mail na forum, dr Alebiću, nadam se da ce mi odgovoriti.

Inace, netko me je pitao da li sam zatrudnila spontano ili IVF postupkom, pa samo da odgovorim da nikada nisam ostajala trudna, nas sin je posvojen.

Ovakvo krvarenje za mene nije novost, takva pojava mi se pojavljuje s vremena na vrijeme jos od vremena kada sam tek dobila mengu, dok sam bila mlađa regulirala bi ciklus stedirilom M i tada bi bilo OK, ali dokle hormoni? Ionako zelim trudnocu

Malo cu jos posvrljeti netom, dobro prouciti tako da kada odem do ginekologa mogu traziti konkretne stvari jer poznavajuci moga ginica on ce mi napraviti samo papu i briseve

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja sam 2x dugo krvarila, a inace mi menstruacija traje 6 dana. Oba puta sam bila trudna (biokemijska i vanmaternicna). Dakle kod mene su neuspjele trudnoce uzrokovale dugotrajno krvarenje (jednom oko 3 tjedna, drugi put skoro 5).

Ne bih te htjela plasiti, ali svakako bih preporucila odlazak kod ginekologa. Meni su zadnji put tabletama/neki hormoni zaustavili krvarenje.

Sretno,
    Kadauna

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Samo papa i brisevi? Još ćeš čekati mjesec dana na nalaze. Ja bih se momentalno sprtila dr. bilo socojalnom, još bolje na neku od klinika, i inzistirala na brzim pretragama.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Napravi i taj marker za tumore, to mozes svakako ako imaju u laboratoriji dostupne markere.
    Kada si radila laparo, pre ili sada nakon krvarenja?
    Hipermenoreja je atipicna u nekoliko slucajeva
    ja je imam jer sam u ranom klimakteriju i doctor sumnja i na endometriozu.
    Samo kod mene je sve u kombinaciji sa nesnosljivih bolova.
    *
    Moj savjet prvo krv/markere, nakon toga hormone, ali sve, nakon toga briseve - mikrobiologija, a ne samo PAp. i dobar uzv pregled.
    I sretno!
    Naravno da ces biti zdrava mama svom sinu

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Emanuel, samo pusa velika od mene i Andreja tebi i tvom sineku i vibre najjače da sve bude ok!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo malo podizem sa svjezim vijestima,

Bila sam kod ginekologa, napravila UZV, na oba jajnika jos uvijek (mada curim gotovo 2 mjeseca) imam ciste i maternica mi je jos zadebljana.

Dobila sam Dabroston, kao terapiju i stvari se polako smiruju.

Stvarno bi voljela napraviti pravi korak i doci do dijagnoze sto je moguce prije.

Da li bi mi pomogle imunoloske pretrage? Da li bi na taj nacin doznala sto mi u tijelu ne funkcionira, gdje i sto jos napraviti?

Pojma nemam.
    Upuitila sam pitanje dr. Alebicu, no jos uvijek cekam na odgovor.

TIGY avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Joj moja draga Emanuel ...

zaista ne znam šta bi ti odgovorila, najvjerojatnije je do hormona, ali nisam sigurna ... :?

svakako se konzultiraj sa doktorom što je prije moguće, pusa tebi i tvom sinu ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj TIGY prvotno napisa
    Joj moja draga Emanuel ...

zaista ne znam šta bi ti odgovorila, najvjerojatnije je do hormona, ali nisam sigurna ... :?

svakako se konzultiraj sa doktorom što je prije moguće, pusa tebi i tvom sinu ...
    Ili je do hormona ili do boje kose

Osnovno rađeni hormoni su OK i endokrinoloski nalaz je OK.

Bojim se da nasi doktori ( mislim na grad u kojem zivim) nisu bas najstrucniji po tom pitanju.
    Tko je u RH na glasu kao tata mata od hormona?

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja bi tebe najradije nagovorila da posjetiš mog doka na SDu.

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Draga ne znam što da ti kažem,nemam neki pametan savjet. Nadam se da ćeš dobiti odgovor od dr. A. i da ćeš što prije riješiti svoj problem. Želim ti i da naš dragi E. uskoro dobije brata ili seku. Volimo te

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Meni se to desilo od polipa kojeg su mi odstranili!
    Ne mogu ti točno tvrditi, doktori su tu stručnjaci i individualno je za svaku od nas, no pretpostavljam ciste, polipi, miomi....
    Dabroston.. ok. On regulira prvotno stanje..... a onda, što prije ¨isfrizirati¨ da bude ko novo!
    Puno, puno sreće ti želim od srca!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sandrino prvotno napisa
    Meni se to desilo od polipa kojeg su mi odstranili!
    Ne mogu ti točno tvrditi, doktori su tu stručnjaci i individualno je za svaku od nas, no pretpostavljam ciste, polipi, miomi....
    Dabroston.. ok. On regulira prvotno stanje..... a onda, što prije ¨isfrizirati¨ da bude ko novo!
    Puno, puno sreće ti želim od srca!
    Pod "isfrizirati" mislis na kiretazu??
    Brrrrrrrrrr

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Da, ako se radi o navedenim tvorevinama unutar maternice! Meni je vaginalno histereoskopski odstranjen polip, odnosno napravljena kiretaža unutar maternice! S time da sam prije danima krvarila s pauzama, a i ispala mi je prije operacije nešto kao neka ¨tvorevina¨. Dr. mi je rekao da sam to trebala sačuvati radi nalaza odnosno da sam možda i izgubila bebu.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

emanuel..draga..nadam se da nije ništa strašno i da sve to malo hormonski pobrljalo radi euforije za sina ....žao mi je samo što nisi došla... ... drži se ~~~~~~~~~~~~
    P.S. Znam da je dr. Čolak sa VV-a jaako dobar endokrinolog pa ako ti je to od pomoći.....samo što se kod njega treba čekati...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni se čini da je Čolak androlog, a ne endokrinac... Ja 2x imala endometralni polip (vjerojatno od klomifena), sad može on krvaruckat, to je onako bilo malo smeđe. Prvi put nije krvario - išla na histeroskopiju i tamo su mi napravili ablaciju (histeroskopija je bila u biti zbog istraživanja neplodnosti, da sam rodila već možda bi mi to bili iskiretirali), drugi put riješili s dabrostonima jer su njima poticali debljanje i jače ljuštenje endometrija. Ovisi koliki je, ali endometralni polip se u pravilu može vidjeti na dobrom UZV-u, dakle ne onome od soc. ginića, nego onome UZV-u u boji u kojem se može endometrij skenirat po više parametara - prokrvljenost itd.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Podizem ovaj topc jer moja agonija jos uvijek traje.

Bila sam kod svog ginica koji me je pogledao na UZV i za sada je situacija takva da vise nema cisti na jajnicima, znaci pukle su mi - konacno!

Maternica vise nije zadebljana, sto je odlicno, zaista,
    ali ...ja jos uvijek krvarim.

Ne tako jako i ne tako obilno ali cinjenica je da krvarim.

Kada sam pitala ginica zbog cega je to tako, odgovorio mi je da ne zna, eto..ni ja ne znam..

Jako se slabo osjecam i uzela sam si bolovanje, lezim, mama i muz su mi sa bebacem, kuhaju, spremaju, divni su.

Vise nisam znala kuda bi i sto bi napravila i okrenila sam broj Petrove, i narucila sam se kod prof. Šimunica, na netu sam pronasla jednu njegovu tudiju o PCOS i nekako mislim da bi mi on u ovom trenutku mogao najbolje pomoci. Narucena sam 19.06, sto smatram da je poprilicno brzo jer se kod nas na obican papa test ili sto drugo ceka i po 2 mjeseca.

Vjerovatno je bilo dosta pisano o prof. Šimunicu i potpomognutoj oplodnji, no zanima me da li je netko isao kod prof. Šimunica a da je razlog bio krvarenje i hormoni koji su predstavljali veliki problem i kako vam je to rjeseno?

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj emanuel prvotno napisa

Vise nisam znala kuda bi i sto bi napravila i okrenila sam broj Petrove, i narucila sam se kod prof. Šimunica, na netu sam pronasla jednu njegovu tudiju o PCOS i nekako mislim da bi mi on u ovom trenutku mogao najbolje pomoci. Narucena sam 19.06, sto smatram da je poprilicno brzo jer se kod nas na obican papa test ili sto drugo ceka i po 2 mjeseca.
    Ne znam kakve su ti financijske mogućnosti, ali možda da probaš nazvati u njegovu IVF polikliniku, i tamo brže dođeš na red kod njega.
    Ja osobno ne idem kod njega, ali se kontroliram u toj poliklinici i papa test je gotov za tjedan dana.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Emanuel, vjerojatno se loše osjećaš zbog manjka željeza uzrokovanog tim duugim krvarenjima. Moja krvarenja su jednom bila disfunkcionalna, isto tanak endometrij - 9 mm - ali to je bilo nakon IVF-a i pomogao mi je dabroston. Sumnjam da ćeš ovdje na forumu naći liječenje PCOS-a i krvarenja van konteksta liječenja neplodnosti, ali vibram da se netko nađe. Možda da pejstaš na Zdravlje odraslih ili na nekom drugom medicinskom forumu, ako takvih ima?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja sam kandidat za potpomognutu, i vec sam bila na VV, tako da mi je drustvo sa potpomognute poznato i ovdje sam "kao kod kuce" .

Kod mene su hormoni glavni uzrok svih događanja, pa sam stoga htjela doci do informacije koja bi se kretala na relaciji prof. Šimunić - hormoni-uspjesnost lijecenja.

Hvala na odgovorima

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma, emanuel, znam, pratim te još od kad je emanuel stigao jer ću ja uskoro postat službena čekalica (bar se nadam da će obrada bit OK tj. da ćemo proći - brrr) na pdf-u niže, jedino što ti je to ovdje sve miksano i sve u kontekstu liječenja. Mislim da si na dobrom mjestu, jedino isto bi možda bilo dobro ako možeš priv. - bit će brže, a možda će ti se moći i više posvetiti (vremenski). Najbolje sad iščekaj taj termin pa ćeš vidjeti kakvi su dojmovi i što će ti savjetovati. Možda ne bi bilo loše da piješ željezo da si malo pripomogneš napravit "undo" efektu tih dugih krvarenja, vjerojatno si od toga slaba, kažu da je i ženama s obilnim mengama (ta sam) to isto utječe na željezo, a kamoli ne dugotrajna krvarenja.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Meni ovo mirise na endometriozu
    moja prijateljica je imala dr. koja joje govorila kakoje sve kod nje u redu a nikako nije mogla ostati trudna... tako da je jednog dana dobila jako krvarenje kao sto si i ti opisala ali trajalo je dugo dana...otisla kod drugog dr. koji joj rekao da ima cistu na jajniku velicine 4cm i da moraju da je odstrane a uopste nije vidio da ima endometriozu
    tad sam joj ja reka posto ne ostaje trudna i vec ima operaciju cicte da ujedno uradi i HSG....Poslusala me naravno i tako zavrsila sve jednom operacijom...Tad su joj ustanovili da je imala jaku endometriozu i da su joj oba jajovoda zapusena... moralisu joj jedan jajnik odstraniti a drugi nisu uspjeli propuhati
    tako da je jos uvjek na nekim hotmonskim tabletama (pilulama) vec 4 mjesec da bi se endometrioza povukla a posle toga su joj preporucili ivf

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da, a jesi ti probala to malo zaustavit s antibebi? To su mi jednom dali nakon zbrčkancije nakon IVF-a isto je krenulo krvarenje lagano, pa onda dabroston, pa u idućem cilusu opet disfunkcionalno, ali jače, tad su mi dali antibebi - stediril - stalo je, a nuspojava od stedirila nisam imala, za razliku od kao laganih yasmine, di su me bolile prsi i di sam se udebljalla 2 kg, a sex drive skroz nestao. Privremeno

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Koliko ja znam Šimunić je jako dobar stručnjak za preuranjenu menopauzu i menopauzu uopće, a to mi nekako ima jako puno veze s hormonima, pa vjerujem da će ti razjasniti dijagnozu, ustvari postaviti je, jer mi se čini da tvoj ginić baš i nije uspio u tome.
    Ja mislim, iako sam bila samo na jednom ET kod njega jer nije bilo doktora Tomića, da je Šimunić jako dobar lječnik i stručnjak. Možda nije neka pričalica, ali uvjerena sam da će ti pomoći.
    ~~~~~~~~~~~~~~~ vibram da ti što prije bude bolje

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Evo ja samo da ti zavibram da sve bude ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ja sam prije nekih 5-6 godina imala slično krvarenje od nekih mjesec, mjesec ipo. Znači imala sam menzis, nakon što mi je stao - nakon 5-6 dana počelo je i trajalo 7 dana pa stalo na dan-dva pa opet počelo. Uf, koma, kad se sjetim. Sjećam se bila sam na UZV kod soc. ginićke u bolnici koja mi je rekla da je ok, nije mi išla u detalje(a možda ništa nije ni vidila na tom bolničkom UZV
    Uglavnom pila sam dabrostone neko vrijeme, pa kontracepcijske i to je prestalo, s tim da mi je još jedno par ciklusa bilo neko međukrvarenje, između 2 menzisa.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Em, samo da pošaljem vibre - za utorak i općenito!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo me sa novim informacijama, stalno imam osjecaj da bi ovo moje iskustvo moglo biti nekome na korist, pa se vracam i pisem....

Dakle, bila sam u Petrovoj, kod prof. Šimunica.

Jako ugodan lijecnik, kojega sam dozivjela upravo onako kako su ga i opisivale njegove pacjentice. Njezan i dobrodusan, bez suvisnih rijeci,komentara i sl i izuzetno strucan i ozbiljan.

Opisala mu svoje stanje, ta duga krvarenja koja se vuku vec godinama, zapravo nikada nisu ni bila u nekom normalnom ritmu, i stvarno mi vec ovakva stanja dobrano ugrozavaju i narasuvaju kvalitetu zivota i zdravlje.

Kada sam mu rekla da sam krvarila gotovo 3 mjeseca, bio je poprilicno zabrinut. Odlucio je ne prepisivati mi nikakve lijekove buduci je kod mene stanje ozbiljno i dok god ne budemo imali sve potrebne nalaze necemo poceti s nikakvom terapijom.

Dobila sam za napraviti spolne hormone, hormone stitnjace, jetrene probe, koagulaciju, buduci poprilino cesto imam ugruske koji su zaista, ali zaista veliki..., te papa test i briseve.

Zanima me da li je i jedna od vas koja nije s prebivalistem u Zg radila krvne pretrage u Petrovoj, naravno na uputnicu i da li se jos dodatno placa, koliko ceka...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Super, emanuel, držim fige za pretrage i da bude nešto lako, ali da ipak nešto pronađu i da ti pogode terapiju koja će ti pomoć' . Tj. da rezultati pretraga ne budu inconclusive, nadam se da neće.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Emanuel, saljem ti ~~~~~~~~~~ i poljupce vasoj maloj porodici .

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Držim fige za dobre nalaze.
    Što se tiče krvarenja znam kako ti je.
    Ja sam prije 7-8 godina isto tako znala po par mjeseci neprestano krvarit moj ginić tome nije pridavao važnosti pa sam otišla drugom koji je odmah skužio da imam veliku cistu na jajniku. To smo na svu sreću sredili s ljekovima a onda sam neko vrijeme pila antibebice pa se sve sredilo.Prije 2 godine ponovno sam počela krvarit al sam imala pauze od 7-10 dana mjesečno. odnosno menstruacija, duga i obilna onda pauza i pred ovulaciju ponovno počnem lagano krvarit i tako do menge. Ustanovili su da imam miom na maternici koji se mora operirat. Sredila ja i to. 2 mjeseca ok i krvarenja opet počela.Više nema nikakvih cista ni mioma. pošto sam morala na ivf moj dok je rekao da ako je disbalans hormona da to za stimulaciju nije bitno. Uglavnom ja sam nakon 2 stimulacije (4 ET) trudna.

Sretno

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

emanuel ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Emanuel dobro je sto ste poceli
    vibram da bude sve kako treba biti
    za ostalo ce ti javiti cure od Zg.

TIGY avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Emanuel vibrrrr~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja sam u Petrovoj vadila spolne hormone 3. dc i trebala sam možda platiti nešto sitno,
    ali sam im napomenula da sam pod onom šifrom 97 za neplodnost i nisam niš platila, sretno !!!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Emanuel i ja sam juče bila u Petrovoj kod prof. Šimunića možda smo se i vidjele..... inače niš ti se ne plačaju pretrage i prilično brzo su gotovi nalazi za razliku od drugih bolnica. Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mariel prvotno napisa
    Emanuel i ja sam juče bila u Petrovoj kod prof. Šimunića možda smo se i vidjele..... inače niš ti se ne plačaju pretrage i prilično brzo su gotovi nalazi za razliku od drugih bolnica. Sretno!
    Kada si bila, mozda smo se stvarno vidjeli...

Mi smo imali termin u 10:30

Tiggy, Hvala ti na info, zaista si mi pomogla

Trebam li se naruciti u labos? Kada je najbolje doci, pretpostavljam odmah u jutro, oko 7.

Jos samo da provjerim, znam da spolne hormone i hormone stitnjace radim od 3-5 Dc, kako je sa jetrenim probama? postoje li određeni dani u ciklusu kada se preporucuje raditi ih??

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Samo da zavibram da sve bude u redu.
    Nisam nikad imala sličnih problema (a, imala sam endometriozu) pa ne znam što ti pametno reći. Mogu samo potpisati Inu (kao i obično) i napomenuti da uzmeš neki preparat željeza za svaki slučaj. Dugo krvariš i sigurno ti fali željeza pa otud i slabost (manjak hemoglobina). Postoje tablete (Heferol) i kapi koje su možda i bolje jer ne padaju teško na želudac (mislim od Leka, ne znam ime, ali znat će u apoteci).
    Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pijem zeljezo, mislm da se zove Ferohel vino, vec mi je bolje.

Sada mi je samo najbitnije da pronađem uzrok i JAKO sam sigurna da cu nakon pronađenog uzroka, lijecenjem SPONTANO ostati trudna.

Al bas imam feeling

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Pijem zeljezo, mislm da se zove Ferohel vino, vec mi je bolje.
    Dobar izbor

Sada mi je samo najbitnije da pronađem uzrok i JAKO sam sigurna da cu nakon pronađenog uzroka, lijecenjem SPONTANO ostati trudna.
    Al bas imam feeling
    ...i još bolji feeling

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kada si bila, mozda smo se stvarno vidjeli...

Mi smo imali termin u 10:30

Mi smo imali termin u 9.40. ali smo došli na red negdje blizu jedanaest

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •