Bok curke moje,
dugo se nisam javljala jer ne plivam momentalno u vodama potpomognute,vrijeme mi prolazi sa mojim prekrasnim sinom koji je sve stariji, zabavniji, slađi....
no u idilicnoj obiteljskoj atmosferi nesto ipak mora biti kamen spoticanja,
a to je moja menstruacija koja me u zadnje vrijeme poprilicno plasi.
dosla sam kod vas da mi pomognete sa uputama, savijetima, iskustvom.
Jako dugo vec imam mengu, ne brojim ali sigurna sam da je vec proslo dobrih mjesec i pol kako krvarim. u naletima mi naiđu i pravi odljevi sa velikim ugruscima, pa se na dan-dva smiri i onda opet obilno krvarenje....
Radila sam veliki broj pretraga,od laparoskopije gdje je bilo sve u redu, milion i jedan put sam bila na UZV gdje je situacija solidna, cesto imam vodene ciste koje sam s vremena na vrijeme punktirala, hormoni u granicama, hipofiza OK, ne znam sto bih jos nabrojala.....
no ne ostajem trudna i imam ubitacno jako i dugo krvarenje...
citala sam na netu da je kod pojave svijetlo crvenog krvarenja sa ugruscima i bolivima u leđima moguc tumor jajnika/maternice i htjela bi sto prije poceti sa svim mogucim pretragama.
Eto zbog toga tipkam, da me uputite gdje da pođem, odakle da krenem, koje uputnice,pretrage, operacija sto god.
samo zelim biti zdrava za svoga sina a ako se nakon toga dogodi trudnoca nitko nece biti sretniji od mene.
Sve vas ljubim, pozdravljam, zelim sto je moguce prije plusice na testu i vesele i zdrave bebe![]()

Odgovori s citatom
... drži se ~~~~~~~~~~~~