Jednostavno pitanje: kako točno radite restani krumpir?
Jednostavno pitanje: kako točno radite restani krumpir?
Skuham krumpir u ljusci, ogulim i naražem na kockice i posolim. Nasjeckani luk prepržim, dodam crvene paprile i krumpir. Sve zajedno zdinstam (krumpir se raspadne) i to je to. Obožavam ga!
Skuham krumpir u kori.
Ogulim ga, narežem i posolim.
Na masti (ti koristi masnoću po izboru) prodinstam kapulu narezanu na rezance, što više, to bolje, kad dobro zažuti bacim krumpir i miješam nekoliko minuta.
i ja radim kao Eci, i super mi je sa crvenom paprikom
Meni je restani ovo: skuham ga do pola, ogulim ljusku, narežem na 1/4, 1/6 i zapečem na masti od pečenja.
ja dodam i domaće pancete i ne stavim papriku - po istarski
Eci prvotno napisa
ovako
Skuham krumpir u ljusci, ogulim i narežem na ploške.
Na ulju (masnoći po želji) popržim na kockice narezan luk (volim da ga bude dosta) i kad omekša ubacim krumpir. Posolim, povegetim i pobiberim, malo popečem i gotovo.
ovako:
aleksandra70vanja:
Skuham krumpir u kori.
Ogulim ga, narežem i posolim.
Na masti (ti koristi masnoću po izboru) prodinstam kapulu narezanu na rezance, što više, to bolje, kad dobro zažuti bacim krumpir i miješam nekoliko minuta.
Jedan promašaj![]()
Dodam i crvenu papriku u prodinstani luk.
ja dinstam puno luka i onda oguljeni kuhani krupir stavim na njega i onda zdrepam (odnosno krumpir više nije u komadićima nego kao pire)
za ovo zdrepam ne znam drugu riječ a MM me stalno zeza da uopće nikad prije nije čuo tu riječ.
Ja skuham oguljen i na kockice izrezan krumpir.
Na ulju prodinstam kapulu,
maknem s vatre, dodam crvenu papriku i krumpir.
Vratim na vatru, mješam i kuhačom
komadam i gnjeckam krumpir.
Kad mi je kapula skoro gotova ubacim i dosta pancete. Ponekad radim i bez pancete a onda ubacim malo salse tek toliko da se zacrveni.skviki prvotno napisa
Dok se kuha krompir (oguljen, u posoljenoj vodi, kao za obični pire) zažutim manju kapulu na ulju, dodam malo domaće pancete i na to stavim kuhani, ocijeđeni krompir i vilicom ga usitnim, posolim još ako treba, stavim malo papra i na kraju dodam sitno sjeckanog peršina.
ja imam jedan svoj receptic. skuham krumpir na kockice narezan. na tanjuricu promijesam sljedece zacine: malo vegete, crvene paprike, papra, muskatnog orascica i narezanog persina. na ulju poprzim sitno narezan luk da bude staklast i ubacim protisnuti cesnjak, promjesam kratko, ubacim zacine, promjesam i dodam krumpir i sve dobro zajedno promjesam. puno mijesanja , a rezultat za prste polizat 8)
ja ga prvo ogulim, pa onda przim na ulju sa lukom.
Hajd, sutra cu probat ovaj vas recept. 8)
Nego, sto mi se uvijek krompir zaljepi za tavu :?
Fali masnoće! Restani krumpir traži dosta ulja.