Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: restani krumpir

  1. #1
    Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,721

    Početno restani krumpir

    Jednostavno pitanje: kako točno radite restani krumpir?

  2. #2
    Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005
    Lokacija
    Zagreb, Gajnice
    Postovi
    2,107

    Početno

    Skuham krumpir u ljusci, ogulim i naražem na kockice i posolim. Nasjeckani luk prepržim, dodam crvene paprile i krumpir. Sve zajedno zdinstam (krumpir se raspadne) i to je to. Obožavam ga!

  3. #3
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    Skuham krumpir u kori.
    Ogulim ga, narežem i posolim.
    Na masti (ti koristi masnoću po izboru) prodinstam kapulu narezanu na rezance, što više, to bolje, kad dobro zažuti bacim krumpir i miješam nekoliko minuta.

  4. #4

    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Zagreb,Špansko
    Postovi
    147

    Početno

    i ja radim kao Eci, i super mi je sa crvenom paprikom

  5. #5
    bauba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    399

    Početno

    Meni je restani ovo: skuham ga do pola, ogulim ljusku, narežem na 1/4, 1/6 i zapečem na masti od pečenja.

  6. #6
    iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004
    Lokacija
    tamo gdje je srce
    Postovi
    1,638

    Početno

    ja dodam i domaće pancete i ne stavim papriku - po istarski

  7. #7

    Datum pristupanja
    Jul 2005
    Lokacija
    AT
    Postovi
    1,316

    Početno

    Citiraj Eci prvotno napisa
    Skuham krumpir u ljusci, ogulim i naražem na kockice i posolim. Nasjeckani luk prepržim, dodam crvene paprile i krumpir. Sve zajedno zdinstam (krumpir se raspadne) i to je to. Obožavam ga!

    ovako

  8. #8
    MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Maksimir, Zagreb
    Postovi
    2,715

    Početno

    Skuham krumpir u ljusci, ogulim i narežem na ploške.

    Na ulju (masnoći po želji) popržim na kockice narezan luk (volim da ga bude dosta) i kad omekša ubacim krumpir. Posolim, povegetim i pobiberim, malo popečem i gotovo.

  9. #9
    kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Slavonija-Bistrinci
    Postovi
    1,424

    Početno

    ovako:
    aleksandra70vanja:
    Skuham krumpir u kori.
    Ogulim ga, narežem i posolim.
    Na masti (ti koristi masnoću po izboru) prodinstam kapulu narezanu na rezance, što više, to bolje, kad dobro zažuti bacim krumpir i miješam nekoliko minuta.

  10. #10
    kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Slavonija-Bistrinci
    Postovi
    1,424

    Početno

    Jedan promašaj
    Dodam i crvenu papriku u prodinstani luk.

  11. #11
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,700

    Početno

    ja dinstam puno luka i onda oguljeni kuhani krupir stavim na njega i onda zdrepam (odnosno krumpir više nije u komadićima nego kao pire)

    za ovo zdrepam ne znam drugu riječ a MM me stalno zeza da uopće nikad prije nije čuo tu riječ.

  12. #12
    skviki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    Bregi,Matulji
    Postovi
    505

    Početno

    Ja skuham oguljen i na kockice izrezan krumpir.

    Na ulju prodinstam kapulu,
    maknem s vatre, dodam crvenu papriku i krumpir.

    Vratim na vatru, mješam i kuhačom
    komadam i gnjeckam krumpir.

  13. #13

    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    Matulji - Opatija
    Postovi
    369

    Početno

    Citiraj skviki prvotno napisa
    Ja skuham oguljen i na kockice izrezan krumpir.

    Na ulju prodinstam kapulu,
    maknem s vatre, dodam crvenu papriku i krumpir.

    Vratim na vatru, mješam i kuhačom
    komadam i gnjeckam krumpir.
    Kad mi je kapula skoro gotova ubacim i dosta pancete. Ponekad radim i bez pancete a onda ubacim malo salse tek toliko da se zacrveni.

  14. #14

    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    mjesto pod suncem
    Postovi
    2,786

    Početno

    Dok se kuha krompir (oguljen, u posoljenoj vodi, kao za obični pire) zažutim manju kapulu na ulju, dodam malo domaće pancete i na to stavim kuhani, ocijeđeni krompir i vilicom ga usitnim, posolim još ako treba, stavim malo papra i na kraju dodam sitno sjeckanog peršina.

  15. #15
    šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    476

    Početno

    ja imam jedan svoj receptic. skuham krumpir na kockice narezan. na tanjuricu promijesam sljedece zacine: malo vegete, crvene paprike, papra, muskatnog orascica i narezanog persina. na ulju poprzim sitno narezan luk da bude staklast i ubacim protisnuti cesnjak, promjesam kratko, ubacim zacine, promjesam i dodam krumpir i sve dobro zajedno promjesam. puno mijesanja , a rezultat za prste polizat 8)

  16. #16

    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    2,765

    Početno

    ja ga prvo ogulim, pa onda przim na ulju sa lukom.
    Hajd, sutra cu probat ovaj vas recept. 8)

    Nego, sto mi se uvijek krompir zaljepi za tavu :?

  17. #17

    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    Matulji - Opatija
    Postovi
    369

    Početno

    Fali masnoće! Restani krumpir traži dosta ulja.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •