-
-
Pa možeš raditi od bilo kojeg voća i povrća. Ja uvijek uz voće ubacim i blitvu ili špinat, bude super.
Imaš knjigu od Viktorije Boutenko- recepti za zelene sokove, meni fantastična.
-
sve što god imaš u kući može u sokovnik
eksperimentiraj s okusima, mrkva, celer, zelenjava
jedino banane ne mogu njega , začepe filter, i nemaju soka
-
špinat prvo skuham ili kako? uz koje voće ide što ako vam nije problem podjeliti s nama...tnx
-
celer i mrkva ti ide uz svo voće
mrkva najbolje uz jabuke plus nešto slatkasto tipa breskva, marelica
mi ti sokovnik ovisno o dobu godine i sezonskom voću koristimo
ništa ne kuham , sve direkt u sokovnik (isto Philips)
super mi je dodati grejp, ako voliš slađe probaj ukombinirati ananas ...
-
Ma stvarno možeš sve živo pomiješati. Osim banane nemoj još ni kivi, on ima one sitne mrvice, nije dobro za nož.
Evo primjer: jabuke, naranče,limun i šaka prijesnog špinata. Možeš i mrkvu u to. Bude zelen, skroz, ali je jako fino. I čekaj da se sjedne pjena prije.
Super je i cikla, mrkva, jabuka. Fantastično za željezo.
Celer i jabuka je npr. super za masnoću u krvi. Ja dodam i cimeta.
Posljednje uređivanje od ivancica : 20.01.2011. at 11:29
-
jooj baš sam happy...sada treba isprobavati sve moguće kombinacije...eto ako još netko ima ideje što spojiti neka slobodno napiše..super
-
-
špricano povrće sirovo ? kao to operete?
-
-
Kod mene je ipak najbolja kombinacija (samo to ostatak familije zeli popit) 4 kg narance, 1 kg jabuka i 2 limuna! Ispadne 4 l soka i sve se popije za 2-3 dana.
Probala s povrcem razne kombinacije ali niko nece piti a meni se neda radit samo za sebe jer su to male kolicine a ja kad radim sok onda ga napravim puno jer mi se ne pere sokovnik za 2 dcl soka.
-
mi isto radimo puno, ali sve odmah popijemo, jer nakon stajanja ogorča
ja sam svojima na početku tajila za nevoćne komponente, i nisu ni primjetili , a sad mm ubacuje sam svašta
ja sve osim filtera rezača ubacim u perilicu, a njega operem četkicom za zube za 3 sekunde
-
Ma zauzme mi skoro cijelu perilicu, veliki je sokovnik a ionako ga moram isprat prije kad posvuda ima pulpe pa ga onda odmah i operem i slozim.
-
-
ja pjenu izmješam u sok
i da koristim onu dječju mekanu četkicu
-
moj je novi neki i ima pjenu..
koliko može stajati taj sok ako napravim veće količine?
jel ih zasladite za klince ili ne? možda malo meda..
koja je najbolja vitaminska bomba od povrća recimo?
-
meni pjena ne smeta, samo je trebaš umiješati...
mi većinu stvari ne zaslađujemo, osim ako radiš s limunom, a u tom slučaju mi je draža limunada iscijeđena na citrusetu (njoj dodamo med, )
iskreno, ja povrće radim kao dodatak voćnim okusima
dobra ti je bundeva u soku
-
Nama je trenutno aktualno svježe iz sokovnika : jabuka, mrkva, naranča, limun, kivi. Pomješam i pjenu i sok i popijemo od šuba.
Inače smo u štrajku, kaj se jedenja voća tiče, pa mi je ovo idealan način unosa svježih vitamina.
-
što se tiče kiwija ja ga volim sitno nasijeckati i umješati u sok ili frape.
Posljednje uređivanje od pikula : 21.01.2011. at 14:26
-
-
Mamica, dobra deja, da se kivi i banana na kraju u blenderu smiksaju i napravi kašasti sok!
-
naranča+ jabuka+ mrkva= idealna kombinacija
-
i mi u blenderu miksamo bananu za sok... bude puniji okus uz bananu
-
probat ćemo danas naranča+mrkva+jabuka pa ćemo vidjeti..dosada mi je nekako najbolje bilo naranča+limun+jabuka + kiwi
grejp je ok al dosta gorči onda
-
Prvi put danas pila sok od svježe cikle i jabuke.... baš je fino... a pjenicu obožavam....
Negdje sam pročitala da iz osjeđenih agruma vitamin C ishlapi ako se ne popije nakon pola sata tako da ne znam da li ima smisla napraviti veću količinu soka i piti tokom dana??????
Ako sam u zabludi ispravite me...
-
podižem
napravila bi veću količinu soka od jabuka, limuna, naranči. koliko to dugo može stajati i kako najbolje čuvati?
-
Osoblje foruma
Ja smrznem u plasticnim bocama od pola litre. Nista pametnije mi jos nije palo na pamet.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma