Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Operacija mandula - Šalata

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Operacija mandula - Šalata

Molim odgovor, ukoliko netko ima iskustva sa vađenjem treće mandule na Šalati ili nekoj drugoj bolnici da mi odgovori. Naime, ono što me najviše muči je što dijete ima godinu i pol, orl pregled obavljen u Vinogradskoj, ali tamo se ne može biti sa djetetom nego samo u vrijeme posjeta što mi baš i nije neka opcija. Navodno se na Šalati može biti uz dijete ili čak uzeti apartman, naravno ako bude slobodnih.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moj M. je bio na operaciji na Šalati pa možeš pod mojim postovima naći priću o tome, jer ja naravno neznam kak da ti to ovdje stavim pa da ne moraš tražiti.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala na odgovoru. uspjela sam nešto naći, ali molim te, samo ukratko - cijena apartmana, dužina boravka u bolnici i koji liječnik. Da li ti je dijete nakon te operacije manje sklono infekcijama, a iskreno se nadam da je.

Možeš mi odgovoriti i na privatnu poruku.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi nismo bili radi mandula već laringitisa
    imaju apartman no nismo bili u njemu već u malenim sobicama-staklenim u kojemu je kinder i krevet za mamu
    ako nema roditelja onda su u takvoj sobici po dva kindera...
    tu su i sestre i maleni boravak sa stolovima i stolicama gdje se klopa, kupaona i wc
    bili smo jednu noć, nemam zamjerki

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj sarica2 prvotno napisa
    Hvala na odgovoru. uspjela sam nešto naći, ali molim te, samo ukratko - cijena apartmana, dužina boravka u bolnici i koji liječnik. Da li ti je dijete nakon te operacije manje sklono infekcijama, a iskreno se nadam da je.
    Cijena oko 300 kn, išli smo isti dan navećer doma, puštaju isti dan samo one koji stanuju u Zagrebu, a ostale drugi dan, operirala ga je doktorica Markov (prekrasna žena), a sad što se tiće infekcija, ima ih i dalje, samo nisu toliko jake da baš svaka zahtjeva ljećenje antibiotikom. Dijete je još oko cca dva tjedna prićao "nazalno" (zvući kao da ima zatvoren nos dok prića) ostalih loših iskustava nema osim baš ružnog buđenja iz anestezije za vrijeme kojeg sam se ušokirala jer nisam znala da to tako izgleda.
    Bila sam s njim u toj staklenoj sobici kako ti je već cura gore opisala. Osoblje je bilo vrlo susretljivo i imam samo pohvale za njih.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala puno na odgovoru.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Operirali oboje istovremeno sve tri mandule, nismo bili u apartmanu nego u sobi, platila oko 270 Kn, dakle apartman te dođe nešto malo skuplje. Ne znam da li ovako mala djeca kao što je tvoje moraju ostati preko noći ako operiraju samo treću mandulu, kad smo mi bili bila je jedna curica oko desetak godina i ona je išla kući isto popodne (oko 9 je bila operirana, oko 3 je mama došla po nju), ali nisam sigurna je li ona operirana pod općom ili lokalnom anestezijom. Vjerojatno malu dječicu operiraju uvijek pod općom pa ih zato zadrže preko noći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •