-
Drage, malo sam se uspjela smiriti od jučer ili prekjučer kad sam pokrenula ovaj topic. Sama sebi govorim da je ok, ako beba dođe i za godinu dana, i stalno to ponavljam. Naravno da se u sebi još nadam da će to biti odmah, ali svjesno govorim da je ok ako zatrudnim kasnije nego što sam to planirala.
A što se tiče posla, u biti sam shvatila da dosta griješim. Jer ću u životu i za deset godina imati fazu kad ću biti nezadovoljna, a onda neću moći roditi dijete ili nešto takvo, uzeti pauzu od godinu dana. Nezadovoljstvo poslom ne rješava trudnoća, neću ako zatrudnim odjednom biti zadovoljnija s poslom, već ću samo odgoditi problem. U biti je izazov za mene dolaziti ovdje i pokušati se motivirati (jer kažem, nije mi tako loše, samo sam nestrpljiva) i pokušati se ne živcirati. Jer kao što je netko rekao - to je život. Ja jesam planirala neku promjenu posla, ali nju mogu ostvariti i kasnije -a i sama ta promjena, koliko god željena, donosi novi stres PROMJENE same, if you know what I mean...
Ja jesam menadžer i, ne mogu reći da to nisam željela, ali sam još prije tri ili četiri godine zarađivala koliko mi je trebalo. SAd zarađujem dosta i navikla sam se na taj standard, ali znam da mogu i s manje. Iskreno, bila bih sretna i s manje, ali da imam obitelj - ali evo sad se sve slaže na svoje mjesto nekako.
Svašta sam sad nadrobila... hvala curke
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma