Citiraj pujica prvotno napisa
bravo matsa

znas, mislim da je problem to sto nam se stalno namece da uspjeh znaci nesto sto dolazi kad mi to zelimo, sto mozemo kontrolirati, o cemu mozemo odlucivati...

pa onda i ostatku zivota prilazimo kao da smo na poslu i ganjamo neki uspjeh i uzano nas zivcira ako nemamo partnera, ne mozemo dobiti dijete, netko nam se u obitelji razboli...

ali zivot nije posao ili menadzerska utrka tko ce biti uspjesniji i ne funkcionira po tim pravilima nego nas uci strpljenju, davanju, predanju, nadanju, prepustanju, molitvi, priznavanju slabosti i ljubavi - svemu onome suprotnom od pozeljnih osobina na poslu u danasnje vrijeme

i ponekad je tesko pronaci ravnotezu u svemu tome, mnogi i zaboravljaju pa im privatni zivot skrahira, mnogi se razbole jer ne mogu stalno podnijeti taj pritisak...

od srca se nadam da ces dobiti svog , nadam se i da ce to biti uskoro, ali prije sveg da ce biti u najbolje vrijeme bas za tebe

baš to! ja ne želim riješiti nezadovoljstvo poslom trudnoćom, jednostavno želim biti trudna ali me počelo biti strah da se to neće dogodit od stresa na poslu pa se trudim da to ne utječe na mene
a s druge strane se trudim OPUSTITI i po pitanju stalnog razmišljanja o tome kad mi je ovulacija i hoću li ostati trudna iz prve, druge,...pete
i zato koliko god manje više svi mi mrzili to "OPUSTI SE" izgleda da je to ipak vrlo važno u tom cijelom procesu