Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Druga trudnoća iz odmrznutih jajnih stanica

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Druga trudnoća iz odmrznutih jajnih stanica

Drage moje Rodice,
    nakon sto sam velikim cudom, kao i nekolicina vas , ostala trudna iz odmrznutih js vraćam se ponovno u akciju po drugog bebača. Preostalo mi je jos 5 smrznutih js, 3 smo vratili vec 9 mjeseci nakon rodenja nase prve bebice a ostale su nam jos 2 smrznute js, njihovo vraćanje je u iščekivanju. Zeljela bih da se javite sve koje ste rodile iz postupka sa smrznutim js te se vraćate po preostale (takoder i sve ostale Rodice koje zanima ova tema).
    Evo nas natrag

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ej, Jim!
    drago mi je zbog tebe i držim "fige" da i sad uspije...
    mene malo zanima cijeli postupak sa odmrznutim js.
    imamo dvoje djece iz stimuliranih postupaka i od prošlog nam ostalo i 6 zamrznutih js pa bi mi i to iskoristili...
    prošli mjesec sam bila na 2 folikulometrije, ali je izgleda ciklus bio anovulatoran pa je savjet dr bio da preskočimo...
    sad razmišljam kad dalje...

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ako imas smrznute js zasto se patis sa folikulometrijom? Ja imam anovulatorne cikluse i kada idem na vraćanje smrznutih js samo pijem estrofem i pratimo debljinu endometrija, kada se dovoljno udeblja onda mi vrate oplodene js i to je to, folikule nitko ni ne gleda.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Prosla 3 sekundarna Ivf a ,ciklusi su se pratili folikumetrijama,i kada bi mi nastala ovulacija,tj,kada ne bi bilo vise folikula na jajniku napravili bi taj dan odmrzavanje jajnih stanica i njihovu oplodnju,i nakon 3 dana transfer,

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ne znam Jim...tako mi rekao dr B, da dođem na folikulometriju 12- i i 14-i dc, budući imam produljene cikluse..
    ni meni nije jasno kaj ima veze O s tim, zato sam i pitala da mi pojasnite vi cure koje ste bile koja je procedura...
    evo danas sam bila na folik. endometrij 9.7 mm, cekam kaj ce dr reci kaj dalje...
    budući se tebi pratio samo endometrij, mogu pitati koliki bi trebao biti kad ti vraćaju odmrznute js?

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Prosla 3 sekundarna Ivf a ,ciklusi su se pratili folikumetrijama,i kada bi mi nastala ovulacija,tj,kada ne bi bilo vise folikula na jajniku napravili bi taj dan odmrzavanje jajnih stanica i njihovu oplodnju,i nakon 3 dana transfer,
    Isto i meni tako

+isti i meni tako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •