… ukoliko ne uspijemo održati novu temu bez chata... i razgovora o svemu i svačemu, od odjeće do svakodnevnih prijavaka, jedenja bureka, nazdravljanja, zaključat ćemo je.
Ostavljamo vam još koji dan prijelaznog razdoblja, a nakon toga ću vas zamoliti da se na novoj temi pridružite i usključite s konstruktivnom razmjenom informacija.

Ovo me jako zasmetalo jer sam ja, a vjerujem i mnoštvo drugih članica nalazila bezbroj korisnih informacija koje mi pomažu u svladavanju trudničkih tegoba (od bolova, lijekova, pregleda, praktičnih savjeta, ) dok se na drugim temama na forumu čeka danima, tjednima i mjesecima na neki odgovor.
Meni nije smetalo čestitanje, nazdravljanje (pa zar se ne radujemo svakoj našoj “specifičnoj” trudnoći?), jedenje bureka (saznali smo pritom i kako utječe na raspoloženje i probavu), a nisam ni primjetila da se netko buni na forumu.

….i kako biste razmjenili baš iskustva o stanjima koje su posljedica MPO-a….
A koja su to točno stanja?
Zar ne izmjenjujemo iskustva, od ranog krvarenja, korištenja lijekova, tretmana pacijentica u bolnicama koje se zatrudnile MPO, predrasudama, čudnim bolovima za koje nismo sigurne odakle potječu….

…a ovdje zasigurno nećete moći dobiti adekvatne i kvalitetne odgovore...

Bez uvrede, ali ovo je zbilja omalovažavajuće. Ne moramo biti doktori znanosti da iznesemo svoje iskustvo.

“Obzirom da je ovaj topic izrazito aktivan, ali isključivo izrazito chatarski i nema već odavno nikakve veze sa (uglavnom početnim) specifičnostima MPO trudnoća...i jedini tog tipa na cijelom forumu…”

Upravo zbog toga što je izrazito aktivan, vrijedi puno više jer se odmah može pročitati odgovor, savjet, iskustvo drugih trudnica…bez da satima tražim po drugim temama. Osim toga mene, a nadam se i ostalima, je strašno smirio “live ” prijenos početka trudova, samog tijeka porođaja, simptoma i sl naših trudnica (Bluebella, Moma…) jer kad čitam niz priča s poroda nakon par priča sve postaje suhoparno i monotono, a ovako sam se malo smirila jer sam vidjela da to nije tako strašno.

“Možete si raditi aktualnu listu MPO trudnica, ako će se netko primiti toga i ako vas to veseli.”

Hvala, ali kako će meni i većini drugih, vjerujem, pomoći lista trudnica? Kao da smo u vrtiću, bez uvrede.

“Ovo je zamišljeno kao mjesto gdje ćete govoriti o specifičnostima koje vas muče, plaše ili vesele...vas, kao MPO trudnice...i da izbjegnete chatanje...”

Kako Vi to točno zamišljate? Ako me nešto muči, plaši ili veseli, kako popričati o tome, a da se ne pročavrlja, (lijepa hrv. riječ za chatanje) o tome? Imate neku ideju? Možda kao npr.
A:Strah me ponovnog krvarenja. Što ostale članice foruma misle o tome?
B: I mene je strah. Misli pozitivno.
A: Hvala, osoba B.

Sad me možete i isključiti s foruma.

Zahvaljujem na pažnji.