Results 1 to 12 of 12

Thread: Jaslice Izvor u Deželićevoj

Default Jaslice Izvor u Deželićevoj

Molila bih ako postoji koji mali polaznik navedenih jaslica da mi njegova mama malo ispriča iskustva.
    Na izgled mi se čine jako dobrim, a i odgovaraju nam po lokaciji.
    Hvala!

Joe's Avatar

Moj Nikola je najmlađi polaznik. Mi smo ti jako zadovoljni. Klincima je tamo lijepo, imaju prilično dobro osigurano igralište, tete su (koje poznajem) jako drage, i sve nalikuje na one big happy family. Ako te zanima još koji detalj, pucaj!

Joj baš ti hvala što si se javila, ova dobra riječ mi je puno značila.

Kad je tvo Nikola krenuo?
    Koliko ih ima u grupi?
    Kako se naviko što se tiče bolesti, jel bilo problema?

Joe's Avatar

Drago mi je da smo od pomoći
    1. Nikola je krenuo sa 13 mjeseci, kad sam potrošila stari godišnji nakon porodiljnog.
    2. U grupi ih je ja mislim 14, ali neki nisu ni krenuli a uvijek je netko bolestan, mislim da ih nikad nije više od 10 a najčešće i manje. Za ručak i uspavljivanje budu obadvije tete, a ujutro i popodne po jedna. Moj dojam je da one to dobro hendlaju.
    3. Ispočetka je bio dosta često bolestan ali sad je to sve rjeđe. Kao prvo, on se i prije polaska u jaslice znao razboliti od viroza koje mu je sestra dofurala iz vrtića (njoj naravski ništa), onda je prvo vrijeme bio non stop bolestan, pa sam kupila inhalator da mu malo pomognem, i mic po mic bolesti su sve rjeđe. Nadam se da su ti na poslu tolerantni ili da imaš alternativno čuvanje kad je dijete bolesno.
    Sretno!

Ma to je meni najveći problem s bolovanjima.Ja sam ti na sudu, i s otvaranjem bolovanja poremečujem svima rasporede, jer otkazujem rasprave, a i sebi nagomilavam zaostatke, a alternative za čuvanje nemam.
    Zato prvo nisam ni razmišljala o jaslicama, ali kako do sada nisam upoznala ni jednu tetu čuvalicu koja bi mi ulila povjerenje da će se osim što će paziti na dijete i edukativno njemu posvetiti, počela sam razmišljat o jaslicama, jer u njih imam najviše povijerenja s edukativne strane dječjeg razvoja, a mislim da je to ipak nabitnije.Nakon što sam posjetila te jaslice, totalno sam promjenila mišljenje, a pogotovo kad su me tete uvjerile da ih je u prosijeku samo 8 polaznika, iako upisanih 14.
    Moja Leona je jako drželjubiva i obožava djecu, pa mislim da bi je to skupno druženje jako radovalo. Jedino čega se bojim što preko dana hoće zaspati samo ako ju uspavam ili u šetnji, pa ne znam kako to tamo funkcionira kad djeca moraju ići spavati u 11. :? :?

Joe's Avatar

Oni ti se puno više izmore u jaslicama nego doma, a i kad vide druge klince da spavaju se dosta dobro prilagode. Moraš samo nešto smisliti za ta bolovanja, po meni ti je to osnovni problem, jer je velika šansa da će biti bolesna makar ponekad.

E kad nemamo baka servisa u Zg!!
    Puno ti hvala na preporukama, upravo idem nosit papire za upis tamo.
    Nadam se da će mo upasti.

kasiopeja's Avatar

Ni mi nemamo baka servis u Zg, a meni ni jedna teta čuvalica nije ulijevala dovoljno povjerenja
    I krenuo je u Izvor, i nebi ga više od tamo nigdje.
    U jasličku ih je upisano 15, dolazećih doista nikad preko 10. Uvijek su dvije grupe tkz. spojene, svaka u svojoj sobi al vrata otvorena i međusobno djeca mogu gdje hoće. Zapravo je uvijek imao 4 tete a ne samo dvije. to je dobro, jer kad naše tete završe na bolovanju ili godišnjem, uvijek ga čuva teta koju zna i koja njega zna.
    Jedini problem je bio sa spavanjem jer je do polaska spavao na cici, i da, plakao bi, tete su mi rekle kak su ga često puno mazile, uspavljivale uvijek ispočetka. Meni se to činilo strašno , al brzo je prošlo i on se super naviknuo.
    Idu spavat oko podneva, nakon ručka, i spavaju do pol tri-tri, pa užina, pa van.
    puno su vani, igralište je veliko i opremljeno svakojakom zabavom ( svaka čast tetama namašti)
    Sve u svemu,mi presretni!
    Ako te bilo što još zanima možeš i na pp.

Joe's Avatar

Kasiopeja, jel ti mali u zvjezdicama ili jagodama? Nikola je u zvjezdicama, možda su kolege 8)

Joe's Avatar

Kasiopeja, jel ti mali u zvjezdicama ili jagodama? Nikola je u zvjezdicama, možda su kolege 8)

kasiopeja's Avatar

A nijedno..
    U zmajevima, biće da smo mi na drugoj lokaciji. U novim prostorima što su ih prošlo ljeto radili..
    Već sam i ja to mislila al onda se sjetila da J. nikad ne spominje Nikolu da se igrao s njim.. 8)

Kasiopeja, thx! Mislim da će mo i mi imati isti problem sa spavanjem.Po danu bez cice nema spavanja, osim u kolicima.
    Zar ima više lokacija?Mene interesira ona u Deželićevoj gdje je i centrala vrtića.
    Malo da vas još zagnjavim, s pitanjima: Zar su dvije grupe od po 10-tero dolazeće djece spojene, pa ih ima ukupno 20 na 4 tete, u 2 prostorije ili ih je sve zajedno 10.
    Nije mi jasno kako oni upisuju samo 15-toro djece, kad sam čula (rekla-kazala) da je grad propisao po grupi 20.
    Jel teško upast u jaslice?
    Ovo s 10 tero djece na 2 tete mi se čini super!