Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Zepter Bioptron

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno Zepter Bioptron

Frendica me zamolila da postavim temu, da li netko ima iskustva s tom lampom, naime zanima je konkretno za tretiranje oziljka od operacije.Koja joj je cijena uopce?
    Mene zanima da li to djeluje za sinuse i bolove u ledima.Unaprijed hvala na svim odgovorima.

SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Na sva pitanja odgovor je da.
    Ako te nešto više zanima javi se na PP.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Sad mi je palo na pamet , a jel ta lampa može pomoći u funkcioniranju jajnika? Ili , ne daj Bože, štetiti jajnicima?
    Mislim, jel bi možda mogla na bilo koji način pomoći pri začeću :/ ?

Ispričavam se ako slična tema negdje postoji, jednostavno mi je upravo palo na pamet pa pitam...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Osobno nemam iskustva ali frendica koja je ima je oduševljena

SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Drejka prvotno napisa
    Sad mi je palo na pamet , a jel ta lampa može pomoći u funkcioniranju jajnika? Ili , ne daj Bože, štetiti jajnicima?
    Mislim, jel bi možda mogla na bilo koji način pomoći pri začeću :/ ?

Ispričavam se ako slična tema negdje postoji, jednostavno mi je upravo palo na pamet pa pitam...
    Ak se dobro sjećam, u uputama mislim da piše da se ne koristi u trudnoći. Al, treba provjeriti...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne, ne koristiti u trudnoci.

http://www.bioptron.com/

Pokazala je veoma dobre rezultate kod upala sinusa. Sto se tice ledja, sve zavisi sta je u pitanju ali je mnogi hvale i u tom podrucju.

Oziljke, posebno sveze veoma brzo sanira. U roku od par sekundi zaustavlja krvarenja kod posekotina (MM i ja "okusili" par puta).

Prehlade, kijavice, glavobolje (mada meni ne pomaze kod migrene), ekcem, osipe,...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E da, cena je 445€ Ne znam da li je bilo nekih promena.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Jezus kako je to skupo :/ , ali ako je stvarno toliko dobra, na kraju izade manje od silnih pregleda i lijekova Meni ce ta lampa samo ostati u zeljoteci

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Često su na popustu, saradnici prodaju svoje (koje su dobili na nekim nagradnim takmičenjima i slično), pa se mogu naći i po nižoj ceni. Raspitaj se malo.
    To je bila cena, ne znam koliko su sada.

Ja moju koristim (takođe kupila na nekoj rasprodaji, i to onu staru Bionic) i stvarno je dobra stvarčica.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Brankica prvotno napisa
    Ne, ne koristiti u trudnoci.

http://www.bioptron.com/

Pokazala je veoma dobre rezultate kod upala sinusa. Sto se tice ledja, sve zavisi sta je u pitanju ali je mnogi hvale i u tom podrucju.

Oziljke, posebno sveze veoma brzo sanira. U roku od par sekundi zaustavlja krvarenja kod posekotina (MM i ja "okusili" par puta).

Prehlade, kijavice, glavobolje (mada meni ne pomaze kod migrene), ekcem, osipe,...

brankice, gdje su sadržane upute o primjeni u trudnoći?????
    Pregledala sam sve papire koje sam sa bioptronom dobila i nisam nigdje vidjela da išta spominju primjenu u trudnoći, a da ne spominjem da su ljudi od kojih smo ga kupili rekli da je to posve bezopasno ali da ako sam baš skeptična da se ne svijetlim po trbuhu već okolnim dijelovima kad je potreba za upotrebom bioptrona.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •