Results 1 to 10 of 10

Thread: Zepter Bioptron

Default Zepter Bioptron

Frendica me zamolila da postavim temu, da li netko ima iskustva s tom lampom, naime zanima je konkretno za tretiranje oziljka od operacije.Koja joj je cijena uopce?
    Mene zanima da li to djeluje za sinuse i bolove u ledima.Unaprijed hvala na svim odgovorima.

SNOOPY's Avatar

Na sva pitanja odgovor je da.
    Ako te nešto više zanima javi se na PP.

Sad mi je palo na pamet , a jel ta lampa može pomoći u funkcioniranju jajnika? Ili , ne daj Bože, štetiti jajnicima?
    Mislim, jel bi možda mogla na bilo koji način pomoći pri začeću :/ ?

Ispričavam se ako slična tema negdje postoji, jednostavno mi je upravo palo na pamet pa pitam...

Osobno nemam iskustva ali frendica koja je ima je oduševljena

SNOOPY's Avatar

Quote Originally Posted by Drejka
    Sad mi je palo na pamet , a jel ta lampa može pomoći u funkcioniranju jajnika? Ili , ne daj Bože, štetiti jajnicima?
    Mislim, jel bi možda mogla na bilo koji način pomoći pri začeću :/ ?

Ispričavam se ako slična tema negdje postoji, jednostavno mi je upravo palo na pamet pa pitam...
    Ak se dobro sjećam, u uputama mislim da piše da se ne koristi u trudnoći. Al, treba provjeriti...

Ne, ne koristiti u trudnoci.

http://www.bioptron.com/

Pokazala je veoma dobre rezultate kod upala sinusa. Sto se tice ledja, sve zavisi sta je u pitanju ali je mnogi hvale i u tom podrucju.

Oziljke, posebno sveze veoma brzo sanira. U roku od par sekundi zaustavlja krvarenja kod posekotina (MM i ja "okusili" par puta).

Prehlade, kijavice, glavobolje (mada meni ne pomaze kod migrene), ekcem, osipe,...

E da, cena je 445€ Ne znam da li je bilo nekih promena.

Jezus kako je to skupo :/ , ali ako je stvarno toliko dobra, na kraju izade manje od silnih pregleda i lijekova Meni ce ta lampa samo ostati u zeljoteci

Često su na popustu, saradnici prodaju svoje (koje su dobili na nekim nagradnim takmičenjima i slično), pa se mogu naći i po nižoj ceni. Raspitaj se malo.
    To je bila cena, ne znam koliko su sada.

Ja moju koristim (takođe kupila na nekoj rasprodaji, i to onu staru Bionic) i stvarno je dobra stvarčica.

Quote Originally Posted by Brankica
    Ne, ne koristiti u trudnoci.

http://www.bioptron.com/

Pokazala je veoma dobre rezultate kod upala sinusa. Sto se tice ledja, sve zavisi sta je u pitanju ali je mnogi hvale i u tom podrucju.

Oziljke, posebno sveze veoma brzo sanira. U roku od par sekundi zaustavlja krvarenja kod posekotina (MM i ja "okusili" par puta).

Prehlade, kijavice, glavobolje (mada meni ne pomaze kod migrene), ekcem, osipe,...

brankice, gdje su sadržane upute o primjeni u trudnoći?????
    Pregledala sam sve papire koje sam sa bioptronom dobila i nisam nigdje vidjela da išta spominju primjenu u trudnoći, a da ne spominjem da su ljudi od kojih smo ga kupili rekli da je to posve bezopasno ali da ako sam baš skeptična da se ne svijetlim po trbuhu već okolnim dijelovima kad je potreba za upotrebom bioptrona.