Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: CIPELICE

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno CIPELICE

Kakve cipelice kupiti za ljeto ( M.ima 15 mjeseci,hoda). Da li mogu biti otvoreni prsti,ili to nije bitno ili je važno da je peta zatvorena (netko mi kaže da je bitno da su prsti zatvoreni jer inače izudaraju prstiće, a neki mi pak kažu da je bitno da je peta zatvorena zbog stabilnosti)?????????

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja se samo pridruzujem pitanu.
    Ajmo iskusne tete, cure, zene, mame

Apri??

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja nisam za tak rano nošenje otvorenih prstića jel postoji velika mogućnost da si ozljede prstiće

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ah, moja Tiwi, ja sam već sve rekla.
    Ako se mene pita, ja bih da su djeca što više bosa.
    Ako je to nemoguće, visoke i zatvorene cipele.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

e baš me apri sjetila.....ljeto smo više manje proveli bosi....a nažalost je i sad tak po doma

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ma kuzim. I ja bih da je malicki stalno bos, vejrojatno puno i bude, ali kad idemo van na asfalt, beton ili po parkicu onda mu moram nekaj obut. E sad, ja fakat ne radim dobro jer moj nosi adidas ili ciciban tenke. Kakve su vam te visoke, di da to kupim i ne bu mu u tom prevruce?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mi smo kod Valeka kupili sandalice sa zatvorenim prstima (par rupica, proreza sa strane) i petom a sredina je otvorena.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I mi imamo Valekove "ortopedske sandalice" (koliko već sandalice mogu biti ortopedske), sa zatvorenim prstima i petom. Ipak su laganije od cipelica, a služe svrsi.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

I ja mislim da je najbolje te sa zatvorenim prstićima i petom i puno proreza i rupica sa svih strana, mi imamo bambijeve i prezadovoljni smo! Za otvorene sandale je još rano...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

H je proslo ljeto imala 3 verzije:

- otvoreni prsti, zatvorena peta, onako na cicak
    - zatvoreni prsti i peta, puno proreza sa strane
    - zatvoreni prsti i peta, po 2 proreza odozgora

Najbolje je hodala u prvima, sa otvorenim prstima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Otvoreni prsti, zatvorena peta. One rupičaste su mi prezatvorene, a Kalebu je iovako u svemu prevruće.

Žari i pali u njima i nije još ozlijedio prstić - uopće ne kužim kako bi to i mogao, pa ne vire prstići izvan cipele. :?

Lee

Početno

L. je tak negdje bila stara i hodala samostalno kad smo joj kupili za ljeto sandalice s otvorenim prstićima i ojačanom petom.
    Nikada nije "poderala" prstiće i iskreno, ne kužim kak se to može dogoditi kad prstići i ne dođu do samog ruba cipelice, već ipak ima malo prostora (koliko i treba biti).

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Slažem se sa Lunom,i mi smo prošle godine kad je Roko bio 15 mjeseci imali sandale sa otvorenim prstima i kod nas je čak i peta bila otvorena jer mu se noge jako znoje,pogotovo na 35 stupnjeva u gradu tj. betonu.

Nikakvih nezgoda nismo zbog toga imali,bile su na čičak i kupljene mislim u cicibanu ili frodu.....

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ja ovako: važno mi je da je zatvorena peta i da drži u zglobu, da se da dobro zategnuti... a prsti nevažno, imamo i otvorene prste pa na čičke (baš jučer kupili) i zatvorene prste s rupicama...
    A početna nam je bila full zatvorena, visoka- rekli bi zimska cipelica

Meni je uvijek važno da nekako drži zglob, da noga lijepo sjedne, malo dijete prošeta po dućanu u cipelama... da mi izgleda da su udobne djetetu i da bez problema ustaje u njima i hoda...

A model stoji kako kojem djetetu, evo meni Mia ne može ništa od Stelle jer je Stella imala veću i bucanu nogicu, visoki rist, a Mia ima malu, tanku, usku nožicu da joj jedva i nađem cipelice, sve joj je ogromno, preširoko, ne stoji nogica dobro, "pleše"...

Ja nekako ne volim da je bosa dok nije dobro savladala hodanje, a i skliže joj se u čarapicama...
    A poslije da, Stella je puno bosa i sad joj kupim cipelu koju ona hoće- ako mi djeluje OK na njenoj nozi i vidim da lijepo hoda...

Što se tiče uloška kako kad, nekad kupim cipelicu sa, nekad bez...
    Mia je imala kožne tenesice Nike, bez uloška i na Goljaku rekla žena da su čak OK za početak hodanja. Ipak sam joj kupila drugu Bambi zatvorenu cipelicu jer mi se činila bolja
    Nekom drugom djetetu možda ne bi bile dobre

Zaključak: zatvorena peta, da cipelica "drži" nogu, da se da zategnuti, da noga lijepo sjedne i da dijete u toj cipelici lijepo hoda

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Mama Natasa prvotno napisa
    Mi smo kod Valeka kupili sandalice sa zatvorenim prstima (par rupica, proreza sa strane) i petom a sredina je otvorena.
    takve sam vidjela u izlogu i mislim ih kupiti jer imamo isti model bez rupica i nogica mu je sva mokra po ovim vrucinama

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

baš smo prekjučer kupile froddo šuzice... peta i prsti zatvoreni al sa četiri rupice tak da nisu baš zatvorene skroz, djeluju mi čvrsto i mala se zasad niš ne buni. a čak i cijena pristojna, oko 300.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo baš kupili ljetne ciciban cipele, i uzela sam one sa zatvorenim prstima jert voli rovati prstima po kamenju i sl. Pa da se ne ozljedi, bolje da ja to sprječim. Kupit ću mu još one "gumene" više morske, imao je i prošlo ljete takve od cicibana, ima ih i naravno drugih mraki, one na dva čička, otvorene, ali za glavno definitvno još uvijek zatvoreni prsti.

Hannah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Malo se ubacujem
    momtobe znaš li možda gdje u Zg.-u ima Klin cipelica ili Bibi. Mi u Bj. ostali bez trgovine

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Hannah prvotno napisa
    Malo se ubacujem
    momtobe znaš li možda gdje u Zg.-u ima Klin cipelica ili Bibi. Mi u Bj. ostali bez trgovine
    Uopće neznam koje su to cipelice. Koje su to?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja bi kupila i otvorene i zatvorene samo da nadjem neke u koje stane Andreina nogica :/
    Presli smo valjda 30 ducana, od Dugog Sela do Zapresica, i nigdje nisam nasla sandalice koje su joj taman. Ima naime jako visok rist i sve ju "rezu" a one sa cickom nemaju dovoljno dugacak cicak, pa se zalijepi samo malo i onda se stalno odljepljuje kad hoda :/

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ivonna prvotno napisa
    Ja bi kupila i otvorene i zatvorene samo da nadjem neke u koje stane Andreina nogica :/
    Presli smo valjda 30 ducana, od Dugog Sela do Zapresica, i nigdje nisam nasla sandalice koje su joj taman. Ima naime jako visok rist i sve ju "rezu" a one sa cickom nemaju dovoljno dugacak cicak, pa se zalijepi samo malo i onda se stalno odljepljuje kad hoda :/
    ivonna jesi li probala sandalice od cicibana?
    mi smo ih uzeli i imaju stvarno veliki čičak. moja ima usku skroz nogicu pa nam rist nije problem, ali ove šta smo uzeli baš imaju poprilično čička.

mi smo kupili jedne zatvorene za proljeće, malo damske, jedne poluotvorene sandalice od cicibana i za vrtić dvoje patikice.
    lani sam joj uzela otvorene prste i petu i skoro neće dobit takve.
    žali bože bačenih novaca i plaćeno samo bambi ime. cipele nisu bile niti za otić na more s njima.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    ah, moja Tiwi, ja sam već sve rekla.
    Ako se mene pita, ja bih da su djeca što više bosa.
    Ako je to nemoguće, visoke i zatvorene cipele.
    To su i meni savjetovali na fizioterapiji .
    Eto pogledajte o kakvim se cipama radi, btw. mi smo dobili prevelike, pa ih prodajemo na forumskoj burzi , ako ima zainteresiranih...
    http://public.fotki.com/ikica/cipelice/

Hannah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj momtobe prvotno napisa
    Uopće neznam koje su to cipelice. Koje su to?
    Kao i Preschoolians nemaju uložak i skroz su mekane. Ma nema frke, mislila sam da znaš

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa
    baš smo prekjučer kupile froddo šuzice... peta i prsti zatvoreni al sa četiri rupice tak da nisu baš zatvorene skroz, djeluju mi čvrsto i mala se zasad niš ne buni. a čak i cijena pristojna, oko 300.
    I mi smo danas isto tako kupili froddo , pa možda i iste

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ivonna, u valeku ti rade po mjeri ako klincovi imaju "nestandardna" stopala!

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa
    peta i prsti zatvoreni al sa četiri rupice tak da nisu baš zatvorene skroz
    Ovo su po mom mišljenju idealne sandalice.

Otvorene prstiće nekako ne volim kod tako malih klinaca, što zbog ozljeda, što zbog upadanja kamenčića, što zbog mogućnosti da im netko stane na nezaštićene prstiće (moje cure svako malo stanu jedna drugoj na nogu).
    Kod otvorenih prstića mi je obavezna bosa nožica (u čarapicama mi izgledaju ko mali češki turisti, bez uvede ikome), a na zatvorene sandalice nekako mogu proći i soknice, pa ih mogu nositi i po malo ružnijem vremenu, a ne samo dok vrućina.

Bose nožice su, naravno, idealno rješenje u idealnim uvjetima, ali kad se sjetim stakla u našem parku, vrućeg asfalta, prljavštine, oštrih kamenčića...

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    ivonna, u valeku ti rade po mjeri ako klincovi imaju "nestandardna" stopala!
    a i imaju jako puno modela, tako da bi sigurno nasli neke

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nevjerojatno, ali upravo sam prije desetak min listala Tenu, kad tamo, neke cipice KLIN, imaju odlične cijene...sviđaju mi se
    Adresa u Zagrebu je: SAVA-ZAGREB, Hrastovečka 62, 10250 Zagreb-Lučko, www.sava-zagreb.hr
    Ako nisi iz Zgb javi ima ih po cijeloj lijepoj našoj
    Ali neda mi se ići u Lučko

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Hannah prvotno napisa
    Malo se ubacujem
    Ovo gore je za tebe, sad sam tek vidjela da si iz BJ , stvarno nemaju u Bj
    Inače, ako koga zanima tek sad vidla ima ih još po Zg

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

jedam dosadna
    i ja pokušavam odgonetnuti kakve da kupim svojoj curki, inače joj se jaaako znoje nogice i blizu sam joj kupit skroz otvorene ali sad ste me tu pokolebale pa ne znam :/

Hannah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

anima hvala! Puno mi znače te cipelice, skoknut ću do Zg.

tih

Početno

Citiraj anima prvotno napisa
    jedam dosadna
    i ja pokušavam odgonetnuti kakve da kupim svojoj curki, inače joj se jaaako znoje nogice i blizu sam joj kupit skroz otvorene ali sad ste me tu pokolebale pa ne znam :/
    mojoj Lari se jako znoje nogice već sada.Ja sam pripremila otvorene,a pošto je ona prohodala bez hodalice i ne hoda na prstima,sasvim normalno hoda,trči,ne zateplje se.cipelice su na cicak i oko zgloba,lagane ,a gornji dio je mekan i lagan.Znači 2 kaiša koja drže stopalo taman tamo gdje treba.I naravno 1 broj veće.I prstići ne vire a pogotovo ne zbog tog doljnjeg nazovimo kaišića koji ih drži

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Išla sam gledati po dučanima i još ne znam što ću...
    Jako me muči to što joj se uvijek znoje noge pa...
    A nemam baš 600 kn za dvoje :/
    Još joj non stop nogica raste...Pa ti budi pametan :/
    A šta š...
    Hanna kupi Tenu, imaš tamo sve adrese, čak i neke modele i cijene...

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

....imate koji link za kupiti online kakve plastične sandalice za u vodu?..kad idemo na kupanje.Jeli stigla ljetna kolekcija u Ciciban?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Prekjučer sam bila u Bambiju i imaju baš lijepe plastične tj. za vodu, za 99 kn. Danas idem po njih :D

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nasa beba ima 14 mjeseci. obukli smo joj cipelice na bosu nogu. u carapicama joj noge gore. i dobismo zuljeve. i to krvave! ne znamo kaj da radimo? s cime je dobro sanirati zuljeve? imamo valek otvorene cipelice (peta i prsti zatvoreni) i, da bosa je kad su dobri uvjeti. ali ona oce hodati i po vrucem asfaltu i po pikavom kamenju. jel moguce da je prerasla cipelice za dva mjeseca, pa da se bas poklopilo i bosa noga i mala cipelica. uh, molimo savjete...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Bebe imaj njeznu kozicu na nogama. Mi smo H isto uglavnom oblacili tanke carapice. No, trebas provjeriti kada kupujes sandalice da koza bude mekana i lijepo obradjena, bez unutarnjih savova koji mogu iritirati nozicu.

DMK

Početno

U Bjelovaru Klin i Bibi cipelica ima u Bebinom svijetu. Imaju stvarno zgodnih modela

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •