-
Ja ovako: važno mi je da je zatvorena peta i da drži u zglobu, da se da dobro zategnuti... a prsti nevažno, imamo i otvorene prste pa na čičke (baš jučer kupili) i zatvorene prste s rupicama...
A početna nam je bila full zatvorena, visoka- rekli bi zimska cipelica
Meni je uvijek važno da nekako drži zglob, da noga lijepo sjedne, malo dijete prošeta po dućanu u cipelama... da mi izgleda da su udobne djetetu i da bez problema ustaje u njima i hoda...
A model stoji kako kojem djetetu, evo meni Mia ne može ništa od Stelle jer je Stella imala veću i bucanu nogicu, visoki rist, a Mia ima malu, tanku, usku nožicu da joj jedva i nađem cipelice, sve joj je ogromno, preširoko, ne stoji nogica dobro, "pleše"...
Ja nekako ne volim da je bosa dok nije dobro savladala hodanje, a i skliže joj se u čarapicama...
A poslije da, Stella je puno bosa i sad joj kupim cipelu koju ona hoće- ako mi djeluje OK na njenoj nozi i vidim da lijepo hoda...
Što se tiče uloška kako kad, nekad kupim cipelicu sa, nekad bez...
Mia je imala kožne tenesice Nike, bez uloška i na Goljaku rekla žena da su čak OK za početak hodanja. Ipak sam joj kupila drugu Bambi zatvorenu cipelicu jer mi se činila bolja
Nekom drugom djetetu možda ne bi bile dobre
Zaključak: zatvorena peta, da cipelica "drži" nogu, da se da zategnuti, da noga lijepo sjedne i da dijete u toj cipelici lijepo hoda
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma