Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Niska razina estriola - pomozite!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Niska razina estriola - pomozite!!

Sa muževe strane ima dosta malformacija kod prve muške djece, pa sam stoga bila na hrpi pretraga. Jedna od njih je i tripple test u Petrovoj koji mi kaže kako imam nisku razinu estriola (hormona koji luči posteljica) te bi moglo doći do raznih sindroma u djeteta, pobačaja ili prijevremenog poroda. Ovo zadnje mi se čini kao najbolja opcija.... Pitanje glasi da li je netko imao sličnih problema i kako je sve prošlo? Ovo mi je prva trudnoća...u 16tj sam i sva uplašena za sebe i bebu najviše. :?

ponosnamama

Početno

nemam nikakvih iskustava al vam šaljem puno vibrica

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nemam iskustva s tim, ali misli pozitivno i sigurna sam da će sve biti u redu... ima slučajeva kad lječnici prognoziraju razne malformacije a rodi se zdravo djete... uostalom čula sam da taj tripple test nije 100% pouzdana metoda, ali nijedna nije. amniocentezom istina isključiš mogućnost Downovog sindroma ali to je samo jedna u nizu malformacija...zato misli pozitivno... ja osobno vjerujem da se sve u životu događa kako je najbolje za nas, možda ne vidimo to uvjek ali ja vjerujem da je tako... ja sam u 26-om tjednu trudnoće i na početku sam imala krvarenja i 100 puta sam pomislila evo gotovo je - spontani ali eto prošlo je sve ok i sad je sve u redu... tako je jednostavno trebalo biti...
    želim ti puuuuno sreće i nemoj biti opterećena s tim, bit će kako treba, mi tu ionako malo možemo utjecati, zar ne?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i bebicu

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

puno vam hvala svima na podršci!! :D U međuvremenu sam radila i amniocencezu....sve je ok i rodit će se mala Eva koja ne može biti zdravija i savršenija!!! Poruka stoga svim prvorotkinjama sa sličnm problemima - nemojte se uzrujavati jer samo ćete naškoditi sebi i bebi, a vjerojatnosti da se takve loše stvari dese su jaaaako male!!! Be positive i to je to!!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Romana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

:D :D

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Bravo za vas dvije