trazim nekoga na podrucju zagreba pa ako tko ima preporuku... hit me![]()
trazim nekoga na podrucju zagreba pa ako tko ima preporuku... hit me![]()
dr. Karlic u Kacicevoj
Dr. Sanja Greguric Matesa
Fijanova 4
tel. 23-63-338
Prvo osoba, pa tek onda doktorica, sto je poprilicno rijetko. Prekrasnatoplo preporucam, jedini problem je sto je kod nje guzva i dosta dugo se ceka, ali prima i odmah ako je neki hitniji problem.
Dr Karlić već navedena
Dr Ceković u centru, Pod zidom 10
Dr.Pavičić kod Kvatrića ali još nismo bili kod njega...
Mi smo bili kod dr. Karlić i nije nam pomogla. Samo nam je preporučila hrpu skupih krema koje smo trebali kupiti u točno određenoj ljekarni a stanje nam se od njih još i pogoršalo.
joj, ja sam bila kod nje prije 20-ak godina, uvalila mi je za akne neka agresivna sredstva tako da i danas imam ožiljke po ramenima... od tada me dermatolog nije vidio
ja sam kod Karlicke bila isto davno. sjecam se da mi je dala dosta ljekova, koje sam morala naruciti i cekati, bili su dosta skupi ali mi je lice bilo odlicno (normalno nakon 2-3 tretmana tih lijekova). Eto mislila sam da nas je vise sa pozitivnim iskustvom kod nje. Valjda kako kome reagira koza...
moj se ten popravio "sa vremenom" a sada u trudnoci mi je kao nikad do sad - izvrstan :D
Mene zanima dobar dermatolog u Splitu??
Lice mi je koma,mislila sam da ce se sad u trudnoci poboljsati ten,kad ono još gore.Trudna sam 4,5 mj i svi mi govore,ma proci ce ti to,vijeti ces za koji mj. al meni sve gore i gore!
![]()
Ica, i ja sam u trudnoći imala akne kakve nikad prije nisam imala, velike, gnojne, upaljene, bolne - rekoše hormoni. I znojila sam se užas jedan!
Kod nekih se ten super popravi pa sva 'sjajiš kao prava trudnica' a kod drugih ode na drugu stranu...
za utjehu, poslije poroda se sve popravilo, sad samo prije M dobijem možda jednu ako baš ne pazim što jedem (masno, čokoladu...)
Bit će bolje!
Imga hvala na utjehici!!!za utjehu, poslije poroda se sve popravilo,![]()
Ima li netko dobru preporuku za privatnog dermatologa?
Poliklinika Sokol, Manterovčak (Vrapče).
dr Sokol. Radila prije u DZ Črnomerec. Dobra i strpljiva.
Hvala ti!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nema na čemu.
Dobra je i za djecu.mi upravo kod nje istrebljujemo virusnu bradavicu na nozi na jabučici stopala kod malca.
Posljednje uređivanje od andream : 13.02.2019. at 22:16
Ne znam.
Nazvati i pitati najbolje.
Mi dolazimo zbog virusne bradavice i svaki put nam pregled, skidanje kože skalpelom i krio terapiju naplati 100 kn.
Kad nema krio terapije ne naplati ništa.
Po ovom cjeniku trebalo bi biti od 250 kn do 350 kn.
https://www.poliklinikasokol.hr/hr/d...-zagreb/cjenik
Posljednje uređivanje od andream : 14.02.2019. at 12:52
Hvala, andream
mislila sam da je tako, cca 300 kn
Evo bio muž jučer u Poliklinici Sokol zbog ozbiljnog problema na nozi, prvi pregled je bio 250 kn.
Podižem temu
Ima li netko friško iskustvo s privatnim dermatologom za odrasle (Zg)? I da se ne čeka dugo... Do sada sam zvala nekolikp privatnih poliklinika, svi termini do ljeta su zauzeti.
I ja bih trebala dermatologa pod hitno bilo privatnog bilo preko socialnog glavno da je dobar...