Procitala sam sva iskustva naravno, jer me nazalost brine ono sto i vas sve. Naime, neplanirano mi je dr mjerila nuhalni nabor kada sma bila 9+5 i rekla je da ju malo brine jer je 1,5mm, a treba jos rasti kao. Dogovorila mi je novi pregled na 11+2 sto je idealno za mjerenje koliko vidim. Ono sto mene muci je jeste li imale iskustva da vam je nuhalni bio veci od ocekivanog u tako ranom mjerenju? Postoji li mogucnost da se ipak smanji ili da uspori svoj rast? Pokusavam se ne zamarati al umirem ipak na rate naime naprvaila sam i nifty odmah, pa cu isti dan dobit i rezultate njega. Nemam inace nikakve indikacije jer imam tek navrsenih 30 god, nitko u obitelji nema nikakav poremecaj ji kod mene ninkod supruga. Jedino sto je on stariji od mene 13 godina. Mogu li njegove godine utjecati na poremecaj kromosoma ili je to iskljucivo stvar majke? Ajme imam brdo pitanja, ali z sada cu stati na ovome dakle, moze li se usporiti ili smanjiti rast nn koji je rano mjeren? ima li itko iskustva? Bilo kakva