Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Organska hrana u Zadru ili okolici

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Organska hrana u Zadru ili okolici

zna li netko nekoga tko proizvodi organsku hranu u okolici Zadra? Makar za svoje potrebe
    mislimo tamo proboraviti većinu ljeta pa bi mi bilo super da pronađem nekoga

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Nitko?
    Ni ono da ljudi doma sami za sebe proizvode pa da ne špricaju sa svime i svačime?

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja stvarno nisam cula da ima netko :/
    mi imamo svoj vrt i uglavnom nista ne kupujem
    ak i treba kupim od Vrane (nije eko) ili nabavim iz zagreba

probaj na trznici naci, znaju imati ljudi svoje, e sad koliko im je vjerovati na rijec?!
    tu kod nas znaju na cesti prodavati krumpir, pomidore, kukumare, smokve...al ne znam koliko ces to naci bas u samome Zadru, prije u nekim manjim mjestima, neznam sto mislis pod okolica

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako nađeš, javi i meni.
    Ja sam se raspitivala - čak i po selu, no kako sam tamo i tijekom godine, nisam oduševljenja tretiranjem sadnica ... ne bih rekla da je odviše eko ...

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Vrijeska, javi kad dodes, mozda cu ja imati nekaj viska, trenutno imam mrkve da ne znam kaj bi sa njom :/
    moje je 100% eko bez ikakvih dodataka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja mama sad ima blitvu
    koja je raste u polju i nije tretirana baš ničim
    samo ne znam oće li je biti cijelo ljeto

dijanam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

branka, Vrijeska, Dia, ja ne znam cega ce imati moja svekrva jer zasadi svasta u polju i kako nema vode onda beremo samo ono sto naraste po milosti Bozjoj. I sve je potpuno netretirano.
    Kad budete tu, javite se da se nadjemo na kavi, a ja cu vam donijeti sto budemo imali ako padne koja kisa. Ako ne, svejedno ce mi biti drago popiti kavu s vama!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala dia, dalmatinka, dijanam!

Svakako ću vam se javiti - i obrstiti vam vrtove

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja nemam ni mamu ni svekrvu koja uzgaja povrće, ali ga kupujem kod marka na pijaci (treći red, treći štand mislim). on je jedini čovjek koji prodaje samo ono što je sam uzgojio, tako nekad zna imati samo dva proizvoda, npr. kapulu i blitvu. ima odlične grahorice, jaja koja donese kad se dogovorimo...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hvala curke! I ja se svakako javim.

Vrijeska, nadam se da ću te preteći

Okolica je sukošan

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Podizem temu jer i mene zanima da li se moze u zadru kupiti igdje organsko voce i povrce, mozda netko zna nesto novo?

Žitarice i neke takve proizvode kupujem u biljnoj ljekarni kadulja i u trgovini zdrave hrane na poluotoku, ali voće i povrće mi je problem.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mene isto i dalje zanima ova tema pa ako netko ima info...

ivanas, molim te adrese ili neki info o toj ljekarni i trgovini zdrave hrane. To bi mi uvelike olakšalo da ne moram sve vući od doma

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Biljna ljekarna "Kadulja", mislim da je ulica Put Vrulja ili sl. To ti je kad ides s poluotoka na most, pa kad prijeđes most nastavis lijevo uz obalu i prodes pumpu, pa jos malo naprijed s desne strane. Imaju dosta proizvoda od biovege i cijene su iste kao u bio bio. tr

Trgovina zdrave hrane je na poluotoku, na narodnom imas ljekarnu, pa ona ulicica odmah uz ljekarnu, iza trgovine cipela Sandrina, isto imaju dobar izbor, premda su žitarice kunu do dvije skuplje nego u Kadulji.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo cure mozda pomogne, ovo vrijedi za cijelu HR i znam da imaju proizvodace iz okolice ZD koji preko njih prodaju.

Zdravija, Kvalitetnija i Sigurnija Hrana direktno s Hrvatskih polja

Poštovani Bio-Potrošači,

kako bi se informacija o projektu RAJSKI VRTOVI što brže širila te kako bi se dobila što transparentnija slika o tome kako on funkcionira pripremili smo novu brošuru koja se nalazi u prilogu u pdf formatu. Možete ju proslijediti vašim prijateljima i znancima za koje znate da su na putu osviješčivanja važnosti koju ima hrana iz ekološkoga i biodinamičkog uzgoja za njihovo zdravlje i kvalitetu života.

Za sva dodatna pojašnjenja nemojte se ustručavati nazvati nas, poslati email ili kontaktirati putem skype-a. Biti će nam drago uvesti vas korak po korak u ovaj novi koncept dobavljanja zdrave, sigurnije i kvalitetnije hrane s Hrvatskih polja direktno u Vaš dom.

Srdačan pozdrav,
    Mauro Zaraj mag.ing.
    Voditelj / Life Coach

Liganj 81d, Lovran, Hrvatska
    gsm: 098 414-757 098 187-5419
    email: mzaraj@institutdobrobiti.hr

www.institutdobrobiti.hr (u izradi)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala na informaciji, probati cu zvati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zapravo se treba javiti na mail sa svojom adresom a onda ti oni otpisu u obliku ponude raznih proizvodjaca iz tvoje okolice i ako ti se svidja sto nude narucis. Nadamse da u okolici zd ima kvalitetnih proizvodjaca i meni ce trebati za koji tjedan pa javite dojmove ako budete narucivale.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

http://zadovoljna.com.hr/clanak/dije...od-ostale.html

slučajno naletjeh na ovaj stari tekst.

Što mislite' Ja mislim, kao i onaj komentar ispod, da to mora biti neko plaćeno istraživanje jer nema šnse da svi oni pesticidi, hormoni i sl nemaju nikakvog utjecaja na zdravlje. Mislim, gledano zdravom logikom

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ma baš.
    pa hranjivija ne mora biti, ali ako je stvarno uzgajana organski (dakle i u čistom tlu, i s čistom vodom) ne mora čovjek bas biti znanstvenik da zakljuci sta je tu zdravije...
    ustvari pitanje je postoji li zapravo organska hrana
    nego, mi smo isto u zadru i u potrazi za zdravim voćem i povrćem - ima li ko iz gornjih postova da javi jel uspio to nekako nabavljati u zadru???

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja od onda nabavljam preko Rajskih vrtova i jako sam zadovoljna.
    Dostave iz cijele Hrvatske kamo god želiš

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

branka što nabavljaš iz zdravih vrtova,povrće,voće? kako da dođem više do tih informacija,da li dostavljaju u zd?

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Evo, TU sam nasla neke informacije. I predbiljezila se za primanje obavijesti!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

voće, povrće, jaja, brašno, tofu, seitan...svašta
    dostavljaju gdje hoćeš.
    Pogledaj gore post od sarah pa im se javi na taj mail da ti počnu slati tjedne ponude

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

fala,oću,baš me zanima,strah me za cijenu,...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mali update.
    Oduševila sam se nedavno kad sam otkrila da u Super konzumu u Zadru ima dućam Bio svijet, dobavljači uglavnom Biovega i Garden

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •