Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: sanitarije

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno sanitarije

zatso nitko vise ne prodaje emajlirane kade i druge vrste nego samo plastiku?

kakve su plasticne kade' meni se nekako ne svidjaju, ali morat cu uzeti takvu kadu, ocito

jel izgube sjaja vremenom?

postoje li bolje i losije vrste kada tj plastike?

i preproucite mi dobre, ne preskupe wc skoljke u umivaonike

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...heh cim je kupaona u igri..eto i mene ovdje...sviđaju mi se ovakve teme....neznam za kade..u našoj staroj kupaoni je emajlirana ali ima preko 30 godina i sad unazad možda godinu se je počeo emajl gubiti-dakle dobro je zdural'... ....i mi kad smo gledali te plastične kade meni su bile malo hmm..hmmm....ali je MM oduševjen,da su Ok..nama zapela za oko jedna kutna plastična koja bi nam taman stala u kut naše minijature od kupaone,vidjeli smo je u Pevecu,Rijeka.
    ...ahh...ali bude se još neko javio tko baš i ima tu plastičnu kadu,100%...

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi imamo plastičnu kadu sada več 4 godinu. a tuš kada je emajlirana i stara nekih 8 godina. Imam sjaj kad je izribam, ali mi je par puta pao tuš i naravno boja je pukla i sad se dalje guli. imam tri lijepe crne mrlje. 8) moramo je promijeniti.
    plastična je za sad sasvim ok - i lijepo se čisti, čak mi se čini i lakše od one žute prljavštine od sapuna i vode. mada se u kadi kupa samo curica, mi se u većini vremena samo istuširamo u drugoj.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja dajem glas za plastiku!
    Preporodili se od kada imamo plastičnu kadu- pere se svim sredstvima koja postoje na tržištu-jedino ju ne smiješ ribati žicom za što i neće biti potrebe jer je čišćenje dječja igra.
    Da ne spominjem kako ti na emajl ne smije ništa pasti.
    I nakon 7 godina ima sjaj kao prvog dana.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

zrinka, ne opterećuj se time. nije to plastika - plastika.
    preporučam da uzmeš nekog proizvođača koji ima opciju dodatnog premaza: em što kapljice klize i ne ostaju "crte" od vode, em što je sjajnija.

mi imamo Villeroy&Boch i jako smo zadovoljni.

a znaš da sjaj ovisi i o nijansi bijele, pa dobro "prelistaj" uzorke.

kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi već 28 god. ( auuuuu al smo stari ) imamo Kolpinu kadu. Jako smo zadovoljni , ima jedan biljeg od udarca-kao ogrebotinu, ali teško se primjećuje.
    Boja nije nanešena na površini nego kompletna plastika je te boje.
    Odlično se pere i vrijedi te novce.

lara26 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i ja u stanu imam plasticnu kadu. dobili je kao takvu sa stanom. u pocetku mi je bilo malo cudno, ali sad sam se navikla i super je. lako se pere. ja je perem i grebem sa svim i svacim i ne vidim nikakve tragove.
    mos doc vidit!
    (a i parketi su mi mrak)

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

lara, eto me :D

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi imamo već 18 godina plastiču tuš kadu plave boje. Za održavanje je super!!!!! - kamenac???? Ne postoji na toj kadi!
    Kada sam živjela u drugom stanu bila je emajlirana kada i bilo je tako teško oprati... užas!

Eh da, ali meni su ljepšeg izgleda te emajlirane kade, ali zbog komoditeta nema šanse da mi uđe u kuću...

Postano: sub svi 19, 2007 10:55 am Naslov:

--------------------------------------------------------------------------------

i ja u stanu imam plasticnu kadu. dobili je kao takvu sa stanom. u pocetku mi je bilo malo cudno, ali sad sam se navikla i super je. lako se pere. ja je perem i grebem sa svim i svacim i ne vidim nikakve tragove.
    mos doc vidit!
    (a i parketi su mi mrak)
    Može slikica???

lara26 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

parketa ili kade?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I moj glas ide za plastičnu kadu! Imamo plastičnu hidromasažnu od Aquestila (naša proizvodnja) i jako sam zadovoljna. :D
    Lako se održava, perem ju sa svim i svačim, a kad se dogodi da mi mali lupa igračkama po kadi znaju ostati tragovi u boji te igračke. To skidam s vrlo mala Arfa (Cifa i sl.) na krpici kojom inače perem kadu.
    Više me trenutno brine paravan za tu kadu od istog proizvođača koji planiram kupiti. Tj. kak ću to održavati s obzirom da ja paravan proziran i gladak pa će se vidjeti one osušene kapljice?!?!

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bih rekla da ja imam emajliranu kadu :? 140cm (zbog malih dimenzija kupatila), ali nisam sigurna, tako mi se cini... (eh, al ga pomazem )

a imam i keramicku dolomite tus kadu...

i obje se odrzavaju ful jednostavno...

imamo ih pet i pol godina... ko nove - obje...

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je, emajlirana je, priupitala sam izvodjaca radova kupljena u - trio buzet...

al kaze izvodjac radova - kupi radije pvc kadu. ove emajlirane bi trebale imat korito od stiropora u koje ih stavis (a ove nase nemaju i nitko nece znati o cemu pricas ako zatrazis to korito) da bi drzale toplinu. ovako "gole" jako brzo se ohlade i one i voda u njima...

kupi pvc, preporuka iz prve ruke

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi imamo kolpa-san 17 godina staru... "plastika"... ja prezadovoljna.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nasla emajliranu kadu u termocommerca
    kazu imaju, trazena je jako, neka njemacka
    nemaju moju velicinu ali kao da se moze naruciti

sto se tice plastike, postoje polivinilske i akrilne
    pa da su akrilne puno bolje, ali da je emajl najbolji

a nije ni skupa bas

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jel ima itko paravan za kadu, ja bi onaj zglobni visine bar 1,20
    Koliko ste to platili, što sam gledala košta i preko 2000 kn :shock:
    ako je manje, recimo 1100, izgleda baššš jeftino

Ja to ovdje pitam da ne otvaram novu temu

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Makita, meni su najljepše od kaljenog stakla, al da su skupe, jesu, platili oko 2500kn :/ . One obične plastične stvarno izgledaju jeftino.

Što se tiče kade, kupili mramornu ploču. Do sad smo imali plastičnu i prezadovoljni. Super se održava i sjajna je. Kad vidim maminu emajliranu nakon doduše 20god. budem užasnuta. Ni s od sjaja, a ribaš ju za poluditi.

Ja bih uvijek rađe plastičnu ako ništa drugo onda zbog topline. Kolpa san ima ok ili aquaestil, i nisu preskupe(to ipak ne kupuješ svake godine).

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kadu imamo plastičnu i zadovoljna sam, marke je aquastil i zadovoljna sam...nešto se malo ogrebotina vidi, al je, što se mene tiče zanemarivo. Stvarno se lijepo da čistiti.
    Al kako mi se zavjesa ne sviđa(zato jer NE VOLIM kad se tijekom tuširanja zalijepi za kožu) a druga rješenja su skupa, ova investicija čeka ima 2,5 god, otkad smo uselili. Nekako bi sad skrpila nofce, al mi opet puno 2000 kn za lijepi komad pleksiglasa/kaljenog stakla...
    Jesam li ja to škrtica ili su cijene previsoke?

Pa sve platnene za prinovu sam platila manje od toga...mislim, nekako za te pare ja nakon tuširanja prebrišem pod i gotovo...al mi nije gušt tuširat se i pljuskat okolo...i bezveze mi je kad mi dođu gosti :/

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Kupujem kadu i kupaonski ormarić i umivaonik i pipe. Imate kakvih preporuka gdje kupiti, gdje ima veliki izbor i da je kvalitetno naravno? Hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •