Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Kako izgleda prestanak???

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Kako izgleda prestanak???

Oj!
    Zbunjena sam.
    Pitam se jesam li nesto zaribala ili idemo u dobrom smjeru. :?
    Prije mozda nekih mjesec dna sam pisala tu na forumu da me ubijaju nocna dojenja (za koja inace duboko vjerujem da su vise pravilo nego iznimka kod dojene djece).. Cak sam i pokusala par noci da ju ne dojim sto je ona dosta tesko prihvatila jer je jako plakala, i ja sam onda odustala od toga. I vratile smo se opet na puno nocnih podoja. Ali onda nakon recimo tjedan dana je smanjila broj nocnih na dva, jedno ujutro i za uspavljivanja. Medjutim ono sto me zbunilo jest to da me prestala traziti prko dana kad smo zajedno da ju utjesim na siki ukoliko bi se recimo udarila, pala, preplasila. A onda sam joj jucer kad se udarila u oko ponudila siku, ona je prihvatila, ali to ju nije umirilo. Dapace nakon sto je povukla tri put rekla je : Necu vice. Ja joj opet ponudila, al ona definitivno odbila. I otisla. I, tako. Jel to pocetak kraja?
    Veteranke, mame dugodojilice , kod kojih je spontano islo odvikavanje jel to otprilike izgledalo tako?

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

zanimljivo. bas sam mislila otvoriti ovakav topic.
    ok, anita jos jako cesto doji, ALI:

-trazi ciku za utjehu samo nakon teskog pada, ili nakon veelikog tantruma, ne da se smiri, nego da se opet raspolozi (casna rijec, ko da si gucne nesto alkoholno )

-od ukupnog vremena kada je cika vani, sve manje doji a sve vise joj prica/pjeva/mazi ju/igra se s njom...

-dojenje za uspavljivanje i nocni podoji su : pocica, trazi drugu, pocica, okrene se, zaspe

ne mogu se nacuditi

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

P za sad ne moze zaspati bez sike. Ako i pokusam tako nesto izvesti to izazove takvu buru kod nje da odustadoh. Ali preko dana skroz samnjila. Vjerujem da je tome prilicno doprinjela cinjenica da smo se u zadnje vrijeme nalazile u gradu tj. teta cuvalica bi ju dovela meni u grad, i ona se ne bi sjetila traziti. Inace ja P vec neko vrijeme ne dojim kad smo vani jer sam joj objasnila 'da mi je hladno i da je sikama hladno pa cemo sikiti kad dodjemo kuci. ' Stvarno mi je bilo hladno i nije mi se dalo vaditi cicu po gradu ili u autobusu ili u ducanu. To je jako lijepo prihvatila, ali do prije tih desetak dana je onda obavezno trazila kad bi dosle kuci. Sad vise ne.
    Bas bi bilo lijepo kad bi sama od sebe prestala.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Pa i prestaje sama od sebe.
    Ali, takvo prestajanje obicno dugo traje. Ne ocekujte nista preko noci.

Recimo, Leda je bila na 1 podoj u 24 sata s 2 godine. S 3 godine je bila na 1 podoj tjedno, a onda je puna 3 mjeseca do potpunog prestanka dojila po 1 gutljaj u 15 dana.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Nema edit, a slucajno kliknula na Posalji.

S druge strane, moze zavrsiti rel. brzo, nikad se to ne moze tocno znati. Vazno je samo ne ocekivati previse, a ako se dogodi spontano - super.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

natasa, nama je 1 podoj u danu sf.
    da smanji na 3 x dnevno, i kolikogod hoce po noci, moze dojiti do puberteta

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I nama je 1 podoj dnevno SF.
    Bio je i bolestan (proljev i povraćanje) pa smo se vratili čestim podojima.

Sad traži svaki put pred spavanje (dnevno/noćno) i tijekom noći 1-2 puta, ujutro kad se probudi još dosta često, jedino kad se lijepo naspava onda traži doručak, al onaj nevezan za mamu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •