vikiikatja prvotno napisa
Onda sam rodila Vikija i kako je rastao, znao je dobiti po guzici iako stvarno vrlo rijetko. Uglavnom u stanju mog psihičkog rastrojstva iako za to nemam opravdanja.
Nisam imala jasnu viziju svojih roditeljskih načela, kad se sad osvrnem, vidim da sam puno griješila. Sve u dobroj namjeri.
Ono što sebi priznajem je da sam bila otvorena i kako je rastao tako sam i ja učila. Puno sam promijenila na sebi, a kako sam se i ja mijenjala, tako sam se sukobljavala sa okolinom (bake, djeda, njegove tete...) i bila sve sigurnija da radim dobro.
Onda se rodila Katja, ali, fala bogu, već smo bili zreliji i pametniji.
Uglavnom, kod nas više nema ni po guzi ni po čemu sličnom. I srce mi se stisne kad vidim na cesti nešto slično.
Da me nebi krivo shvatili, totalno sam far away od idealnog roditelja. Ali stalno učim, osluškujem i analiziram Ponekad i previše.
Užasno cijenim rasprave na ovu temu, i super mi je kad se svako malo pojave. Thanks, Sorciere. Pri tome, please se nemojte svađati i vrijeđati, nego argumentirajte, pomozite onima koji nisu dosegli vaš nivo svijesti da shvate što je wrong.
A totalno je wrong nekome nanositi bilo kakvu bol. A pogotovo onima koje volimo najviše na svijetu!!!